Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Privind recentele protocoale de colaborare offroad-m.a.i.

warhead

Postări Recomandate

Re: Privind recentele protocoale de colaborare offroad-m.a.i.

Citeste aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82987-Caut-VOLUNTARI-ptr-proiect-de-tip-quot-UISU-quot-in-toata-tara

Cel mai probabil ...din vara incepem demersurile ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laudabila initiativa ta Ionut, pacat ca in momentul de fata institutiile de stat nu-si dau interesul pentru sedimentarea unor astfel de propuneri. Exista vreun semnal ca se vrea o astfel de colaborare la nivel national?

Link spre comentariu

Eu in general sunt bataios si cred in ideile mele. In urma cu 2 ani, am avut un culoar perfect ptr asa ceva. Doar ca atunci problemele personale m-au tinut in loc.

Sigur, asa ceva se poate realiza fara nici un fel de problema. Daca autoritatilor li se explica exact ceea ce vrem sa facem, chiar daca la un moment dat ne vom lovi de ceva specific romanesc, birocratia ... te asigur ca exista sanse de reusita.

Link spre comentariu

Laudabila initiativa ta Ionut, pacat ca in momentul de fata institutiile de stat nu-si dau interesul pentru sedimentarea unor astfel de propuneri. Exista vreun semnal ca se vrea o astfel de colaborare la nivel national?

Raspunsul clar a fost dat chiar de Presedintele CNOR (@silviub)aici, dar nu inteleg cum de nu cititi tot atunci cand va interseaza un anumit subiect ?!??

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82987-Caut-VOLUNTARI-ptr-proiect-de-tip-quot-UISU-quot-in-toata-tara&p=946675&viewfull=1#post946675

Link spre comentariu

Club4x4 Baia Mare are un asemenea protocol semnat de vreo 2 ani.

Protocolul dintre FRAS si ISU facut la nivel national nu foloseste la nimic daca nu se stabilesc concret cine e implicat, ce sarcini are fiecare, ce se intampla concret in cazul unei actiuni. La asta trebuie lucrat.

Link spre comentariu

Raspunsul clar a fost dat chiar de Presedintele CNOR (@silviub)aici, dar nu inteleg cum de nu cititi tot atunci cand va interseaza un anumit subiect ?!??

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82987-Caut-VOLUNTARI-ptr-proiect-de-tip-quot-UISU-quot-in-toata-tara&p=946675&viewfull=1#post946675

Domnul Astral, inainte de a trage concluzii in calitate de moderator, va rog sa fiti mai atent la derularea postarilor.

Dupa cum observati, raspunsul d-lui @silviub este dat la 5th March 2014, ora 10:27, pe cand quote-ul de care pomeniti este dat de mine la ora 5th March 2014, 09:30, deci anterior.

Revenind la oile noastre, am deschis subiectul pt ca mi-a parvenit, ca model, acel document de protocol incheiat intre ISU si CNOR din 2014 si care trateaza in termeni foarte vagi aceasta colaborare si sincer habar nu am ce sa formulez dupa acel model.

Link spre comentariu

Domnule Warhead,

Daca vrei si un raspuns mai aproape de realitate si on-topic, ti-l dau, chiar daca ma vor injura semnatarii protocolului : nu se va intampla nimic concret/util, va ramane totul doar la nivel de hartie, motivele fiind cele omni-prezente in toata societatea noastra birocratica, dar cu precadere la slujbasii din institutiile statului, respectiv orgolii, interese, invidie, prostie, nepasare, indolenta, fuga de raspundere, tembelism legislativ, etc.....

:h5

Link spre comentariu

despre asta se discuta constant de circa 8 ani incoace. in 8 ani au fost actiuni spontane - (pe banii fiecaruia, nu pe bani publici), generate de situatii critice in care statul a fost impotent. daca se va semna intr-un final acel protocol intre CNOR/FRAS/ma-sa&tac-su si ISU, in functie de ceea ce contine, s-ar putea sa ne bucuram sau sa ne intrebam ce :pt au semnat. eu as merge pe fara impozite & fara f_tere la ITP pentru masinile de interventie, cu obligativitatea ca masina sa fie disponibila un anumit numar de ore. e suficient. ce cacat de proiecte europene sau alte vraji... ma pis pe 100eur luati la interventia care m-a costat 500eur (se mai pot strica diferite chestii...). concrect, cele doua puncte de mai sus sint la indemina guvernului, daca doreste acest parteneriat. parerea mea, de neschimbat.

Editat de air_wolf
  • Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Guvernul nu va scapa niciodata nici un leut de la buget! Asta-i clar. Nu prea mai e ce fura asa ca prind tot ce misca.

Daca poti sa faci o actiune cu bani europeni si sa mai scapi ceva banuti si la buget, atunci sa va gasi loc de discutie, daca nu, sanatate! Cuuuuum sa dea guvernul scutiri de impozite la cineva, doar-doar va salva masina de off-road ceva vieti?? Pfui!!! Las' sa vina banii la buget in mod constant, vietile fraierilor nu conteaza.

Link spre comentariu

Scutiri de impozite, scutire timbru de mediu.... In cazul asta prevad o crestere de peste 1000% a Cluburilor de Offroad care vor inlocui Fundatiile de acum 20 ani. Acum o sa ma contrazica cineva si o sa mi se spuna ca o sa existe reguli, ca vor trebui sa participe la actiuni, ca nu o sa fie posibil. Nu cred, asa cum fundatiile cumparau un sac de haine vechi si faceau donatii, pot sa fac pariu ca asa zisele Cluburi Fundatii o sa aiba mai multe "actiuni confirmate" decat Cluburile existente acum si reale.

Editat de Cristian Irimescu
Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

si care ar fi problema noastra? cred ca daca s-ar face fise de interventie semnate de ISU s-ar rezolva repede. ma doare la basca ca apar 1000000 de cluburi, daca n-au semnaturile PE MASINA, nu pe club, nu pupa scutirea. eu pot fi in club cu un duster de exemplu si sa nu particip la actiunile aparute in urma starilor de urgenta (nu stiu daca e corect spus dar pe acolo), deci nu voi fi scutit de impozit.

dar daca am o masina modificata pentru extrem, pe linga ca voi participa sau voi trimite masina cu altcineva disponibil, masina apare pe fisa, are interventii la activ si va fi scutita. in plus, o sa fie si omologata "by default".

solutii exista. uitati de drobul de sare.

sa nu-mi spuneti ca nu ca sint porsche cayenne, ML-uri, GL-uri care figureaza ca autoutilitare.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Poate lumea nu stie dar in listele de voluntari oficiali de la ISU si prfecturi, voluntarii sunt inscrisi nominal ca persoane fizice.

Eu personal sunt inscris de 5 ani in respectivele liste si chiar in toate planurile de interventie.

Aceste planuri sunt organizate foarte bine pe grupe de interventie in functie de natura interventiei, persoana responsabila a grupei, membri ei, sarcinile fiecaruia, comunicarile etc. As fi scanat listele ca sa le vedeti dar nu lea am aici la indemana.

Eu de exemplu sunt inscris la 3 grupe: Incendii de padure, inundatii si accidente de avion in zone muntoase.

Grupa legata de accidentele de avion este facuta inainte de accidentul din Apuseni, adica de aproape doi ani. :grin:

Oricum, si daca s-ar aplica scutiri de taxe pt voluntari, acestea se fac nominal si nu pe club. Eventual daca masinile sunt inmatriculate pe cluburile sportive lucru foarte putin probabil.

Noi a trebuit sa dam liste nominale cu membri si cu masinile pt interventie.

Faptul ca ne-ar putea scuti de impozitele care sunt oricum aberante nu cred ca e un lucru rau.

Bineinteles ca ar fi nesimtire ca sa ceri scutire si pentru masinile care n-au nici o treaba cu interventiile.

Link spre comentariu

Ca sa nu fie haos eu as emite certificatul de inmatriculare pe perioada determinata. Adica in talon sa scrie asa ..."cu drept de circulatie pana la data de ...". Un an sa zicem. La reinoirea certificatului, odata cu efectuarea ITP as cere de la ISU sau orice autoritate sau organizatie competenta, un raport. Un raport in care sa reiasa clar ca PROPIETARUL masinii (atentie, nu masina) a participat sau nu la actiuni specifice... Daca n-ar exista aceste actiuni, atunci pa drept de circulatie. Nu se reinoieste certificatul. E simplu.

In felul asta stimulezi spiritul civic, un numar mare de masini s-ar inscrie pe Romania deci multi bani la buget, mai bine decat deloc.

Link spre comentariu

Un raport in care sa reiasa clar ca PROPIETARUL masinii (atentie, nu masina) a participat sau nu la actiuni specifice... Daca n-ar exista aceste actiuni, atunci pa drept de circulatie. Nu se reinoieste certificatul. E simplu.

In felul asta stimulezi spiritul civic, un numar mare de masini s-ar inscrie pe Romania deci multi bani la buget, mai bine decat deloc.

nu chiar. Max de exemplu poate baga 3 masini, dar el nu poate merge cu ele simultan. asa ca eu as pune PE MASINA, pentru ca ea este mijlocul folosit in interventie. pilotul fara masina e ca si masina fara pilot: nefolositoare.

oricum, cam asta ar fi esenta, ca sa iasa toata lumea in cistig. nu proiectele europene decit daca ele ajuta sa dezvolti masinile. cum ar fi pentru Bogdan sa dezvolte mai multe GHE-O.

Link spre comentariu

Pai cam aia ar fi una din idei ...Omul ala investete bani si face niste "utililaje" pana la urma SI in folosul comunitatii ... iar cand se duce la RAR ...incep baietii sa o dea in diverse ...

Link spre comentariu

Poate nu stiati dar orice masina participanta si inscrisa in proiectul ISU, daca se strica in actiuni, poate fi reparata in service-uri M.A.I. pe cheltuiala statului.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare