dragoslav Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE pai eneterentu sau yotubu nu e media...? chiar crezi ca adevarul al poti gasi rasfoind goagalu si facebukul si citiind doar ce gasesti on line? mda... eu macar am o scuza(cel putin cu asta imi acopar in public lipsa de cunostiinte:grin:)...nu inteleg bine romaneste.... dar de la dumneata am pretentii mai mari. Editat Martie 6, 2014 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Pilula ROSIE pai eneterentu ... nu e media...? Ba nu este, este doar un spatiu virtual, in care circula informatia. Bine, te scuz ca nu pricepi, daca nu stii bine romaneste. Pentru ca ti-am argumentat deja, dar vad ca degeaba. Hai sa-ti explic altfel: cineva, da un interviu, in care argumenteaza si dovedeste niste lucruri. Dupa care pune informatia respectiva pe internet si o face publica. Dupa tine, daca a pus infomatia respectiva pe internet, prin youtube (care este intr-adevar un canal media, mai nou), inseamna ca acea informatie nu mai are valoare, nu? :) Doar pentru ca o gasesti pe internet. Inteleg ca tu crezi doar ce vezi la TV, probabil Antena 3. ;) Ai grija, ca iar imi pui pe seama anumite lucruri, de genul ca nu citesc decat de pe google si facebook. Pe acelasi principiu, as putea crede si eu despre tine ca nu te duce mintea sa corelezi ce spune Perkins, cu realitatea care ne inconjoara. Dar nu fac asta, ca sa nu te simti jignit. Vezi, mie imi pasa de ceilalti, nu ca tie. dar te scuz, nu stii bine romaneste si probabil iti mai scapa unele expresii pe care nu le intelegi. Totusi, buna crestere spune ca nu e bine si frumos sa te exprimi despre ce nu stii. Pentru asta nu ai scuza. Este universala, si la fel in toate limbile. Am si eu pretentii de la tine, ai totusi o varsta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE Imi cer public scuze daca consideri ca te-am ofensat cumva...nu a fost intentia mea... nu am sa te mai supar cu probleme pe care nu le inteleg.ma bucur ca tu le intelegi si sper ca sa ne impartasesti si noua (celor neinformati) cunostiintele tale despre o noua lume si o viata imbelsugata...daca se poate fara munca. in mod normal te-as ruga sa mai citesti o data definitia mass mediei,dar nu am sa o fac fiindca sunt convins ca o cunosti iar ceea ce ai spus legat de internet consider ca ai scris-o la o ora tarzie ,poate un pic obosit si neatent la context. si inca o data Imi cer scuze daca te-am ofensat sau daca te simti lezat cumva de cele scrise de mine. repet ,nu a fost nici o rea intentie . noapte buna. Editat Martie 6, 2014 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE Optimus, Lasand la o parte toate discutiile (unele jignitoare) vrei sa iti spun eu ce mi se pare mie cu adevarat jenant? Ca la 42 de ani, ai ajuns sa vorbesti de pilule rosii. Ma gandesc deja cu groaza la ce ma asteapta peste 4 ani cand voi atinge si eu varsta ta... Partea cu "imi pasa de ceilalti" e maxima. Cum iti pasa de ceilalti? Punand filme de pe youtube pe forum? Incercand sa ne sugerezi cum ar trebui sa fim sau ce ar trebui sa facem doar privind niste mesaje ale unora? Vrei sa simti cu adevarat cum e sa-ti pese de ceilalti? Ia 10 paini si mergi cu ele la un orfelinat. Realitatea virtuala este asa cum ne-am dori fiecare sa fie, dar "realitatea aia adevarata" stii cum este? Exact ca o jungla, unde noi suntem doar niste jivine mici, incercand sa ne adaptam permanent conditiilor actuale. Nu are rost sa ne mintim ca lucrurile stau altfel. Vrei sa stii ptr ce "lupt" eu zilnic ? Ptr familia mea si ptr copilul meu. Daca exista surplus, atunci ofer, daca nu, nu, ptr ca nu am de unde! Desi viitorul nu suna prea bine si o stim cu totii si poate ca ar trebui sa ne facem procese de constiinta, din pacate ...nu mai avem timp azi sa ne gandim la ziua de poimaine. Asta ptr ca avem toata ziua ocupata sa ne facem probleme ptr ce se intampla maine. Vrei sa ne transmiti ceva? Foarte bine. Fa-o cat mai simplu, fara pilule. Unii dintre noi ie mai prosti si nu intelege. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE in mod normal te-as ruga sa mai citesti o data definitia mass mediei,dar nu am sa o fac fiindca sunt convins ca o cunosti iar ceea ce ai spus legat de internet consider ca ai scris-o la o ora tarzie ,poate un pic obosit si neatent la context. Faci confuzie intre internetul in sine, cel la care m-am referit eu suficient de explicit, si internetul ca mediu folosit de mass-media (care printre altele foloseste tot ca medii de propagare tiparul - ziarele, revistele, etc, televiziunea, retelele de telefonie mobila, etc...). Asa ca ala obosit si in afara contextului esti tu, nu eu. Dincolo de ironia care se doreste fina, nu faci decat sa dovedesti ca nu intelegi subiectul pe care il dezbati. Eu sugeram ca mai putem folosi internetul in sine, inteles ca retea de calculatoare si servere interconectate, care INCA mai este partial liber, pentru a impartasi informatii esentiale, macar ca alternativa la presa corporatista. Spun INCA, deoarece in ultimii ani au fost inchise mai multe servere incomode, si agentii de presa independente. Totusi, am aflat de curand, ca se lucreaza deja la o retea alternativa, bazata pe o comunicare directa intre calculatoarele conectate, fara a mai fi conditionate de nodurile de retea controlate de cei care au pus bazele internetului "actual", asta fiind chiar o retea complet libera. Ti-am prezentat astea pentru informarea ta, ca sa nu mai zici ca nu stii. Despre celelalte comentarii, prefer sa nu mai zic nimic, chiar nu sunt interesat de ping-pong verbal. ...vrei sa iti spun eu ce mi se pare mie cu adevarat jenant? Ca la 42 de ani, ai ajuns sa vorbesti de pilule rosii. Ma gandesc deja cu groaza la ce ma asteapta peste 4 ani cand voi atinge si eu varsta ta... Stai linistit, tu la 42 de ani vei continua sa mananci si sa traiesti, deci nu te ingrijora pentru ca nu e cazul. In rest nu am ce sa-ti mai zic, pentru ca ori nu vrei sa intelegi, ori nu poti sa intelegi. Pentru ca vad in continuare ca scoti din context niste vorbe si le sucesti cum vrei tu. Una dintre ele si cea mai gogonata este aia cu "imi pasa de ceilalti". Daca erai atent si corect, remarcai ca ii explicam colegului dragoslav ca evit sa-l jignesc, pentru ca imi pasa de ceilalti, nu ca lui, care arunca cu vorbe. Tu ai dedus ca eu sunt un psihopat care-si manifesta grija fata de altii punand filme de pe youtube aici pe forum. Ori vrei sa-ti bati joc de mine, ori nu te duce mintea ca sa intelegi o fraza citita. Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun asa direct, dar chiar nu am alta varianta de exprimare. Daca nu te-ai mai da tu asa "tatic in toate" pe aici, ar fi foarte bine, in primul rand pentru tine. Pentru ca la un moment dat ni se mai ia unora de tine. Si crede-ma, exista foarte multe aspecte la care ti-o poti lua la gioale, pentru ca ai scapari mari. Sfatul meu, ca unul ceva mai mare decat tine, este sa te limitezi la ceea ce stii sa faci cu adevarat. Repet, eu chiar cred ca esti baiat bun, si e pacat sa te tot bagi in rahat singur. Atata vreme cat se discuta pe marginea unor idei este ok, fiecare are dreptul la propria opinie. Dar cand incepi sa-ti bagi picioarele in altii, doar ca ai tu impresia ca le stii pe toate, deja treaba se complica. Si in plus, faci si afirmatii jignitoare, fara sa ai inteligenta de a verifica inainte ceea ce afirmi despre altii. Voi evita orice polemica cu tine, pentru ca nu intelegi subiectul asta, tu fiind prea preocupat de farfuria ta, dar cand vei mai face afirmatii aberante despre mine, te voi sanctiona imediat. Crede-ma, iti fac un bine! :wink: Editat Martie 7, 2014 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE ar trebui sa facem o mica incursiune in istoria www-ului. nu ma apuc acum, va las sa cititi de pe "internet". in mod real, pe internet iti poti fabrica orice identitate doresti si poti fi tot ceea ce nu esti in viata reala, poti sa te razgindesti de 10000 de ori, poti sa faci ceea ce doresti, este un mediu liber. pe internet sint o gramada de chestii, unele credibile, altele fabulatii si altele aberatii. discernamintul joaca un rol extrem de important in toata aceasta mare de informatii. sint destui cei care cred in teoria conspiratiei si sint citiva care alimenteaza constant cu tot soiul de teorii noi si elucubratii. daca luam toate acestea de bune, incepem sa avem o problema si solutia a spus-o Yonutz: funie+sapun. revenind la chestii mai concrete, care circula si nu doar pe internet: 1. e bine ca nu se spune pe fata despre existenta extraterestrilor? e bine. daca la 17 ani doream sa scrie pe toate zidurile ca ei exista, acum imi dau seama ca asta ar provoca o isterie generala si nu mi-as dori asta. 2. e bine ca decid unii cum se imparte lumea? e bine. pentru ca altfel ar fi un haos generalizat. sa crezi altfel este o ipocrizie pentru ca, oricum ai da-o, cineva trebuie sa conduca. si ne-am intoarce ceva mai departe de evul mediu. din pacate. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE exista unele teorii in socio-psihologie care spun, in mare, ca o minciuna repetata de multe ori devine un mare adevar (clar ca prin manipulare si constrangere)...internetul este mediul cel mai favorabil de a produce asemenea produse .exact cum spune colegul de mai sus...aici putem fii absolut tot ceea ce vrem fara a avea nici o raspundere in viata reala... discernamantul face diferenta si e direct proportional cu educatia. dar educatia difera iar teoriile apar ca ciuperciile dupa ploaie...o multitudine de culori si marimi. Editat Martie 7, 2014 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE @optimus Inainte sa ne cataloghezi ca nu intelegem subiecte pe care tu le expui aici ...ia vezi pe topicul asta cati ti-au inteles intentia cu "pilula rosie". Am recitit topicul, iti sugerez sa-l recitesti si tu ...in afara de tine nimeni nu a inteles de unde vine pilula asta, cine este ea si cum si cand se utilizeaza. Inceteaza sa imi mai pui etichete de "tatic", "le stiu eu pe toate" sau sa imi dai sfaturi despre ce ar trebui sa fac si ce nu ca nu e cazul. Cu datul la gioale nu te obosi ca o sa-ti rupi picioarele in tibia mea. Si de batut joc nu-mi bat joc de tine sa stii ...doar ca am intervenit ptr ca treaba cu pilula rosie pe un forum de 4x4 mi se pare fix ca si incercarea de a f**e capra de taiat lemne! Si la final sa te duci la militie sa te predai preventiv ca si violator! :ha: Cred ca tarie ca filtrarea atenta a informatiei de pe net e decisiva atat pe plan emotional cat si pe celalalte planuri ale fiecarui individ. Si pana la urma urmei, tu ai niste convingeri, eu am altele ...e vreo problema? Editat Martie 7, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE discernamantul face diferenta si e direct proportional cu educatia. Aici sunt cu totul de acord cu tine, si tocmai asta este ideea acestui topic. In loc sa ne intepam aiurea, este mai constructiv sa furnizam informatie utila, si sa comentam pertinent. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE @ Yonutz: Multumesc pentru "aprecierile" de pe privat. Reactie tipica a cuiva care nu are argumente si nici putere de intelegere. As prefera sa purtam discutia in mod public, eu nu am nimic de ascuns. Sunt capabil sa-mi sustin ideile prin argumente, si nu prin injurii. Macar asa se poate vedea valoarea unui om. Nu e suficient sa-i dai cuiva 10 paini, si sa fi automat un om bun. Diferenta dintre bunatate si fatarnicie este foarte sensibila. "Daca ii dai unui om un peste, ii va tine de foame o zi. Daca-l inveti sa pescuiasca, ii va tine de foame o viata." - proverb chinez Poate ti-l printezi pe asta si mai meditezi... Atunci vei intelege si sensul acestui topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE Trebuie totusi mai mult discernamant atunci cand vine vorba despre mass-media. Cunosc mai multi oameni extraordinari, care au fost demonizati prin massmedia, tocmai pentru ca au facut anumite dezvaluiri si duc o lupta acerba cu sistemul. Am vazut de multe ori fraze scoase din context si care pareau altceva la o prima vedere. In cazul acestui parlamentar, personal, prefer sa ma focalizez pe ce vad eu ca face el, nu pe ce-mi spune presa despre el. Ceea ce face el (nu doar in Parlamentul European), spune foarte mult despre el ca si fiinta umana in primul rand! Acuzele aduse lui au fost de mai multe feluri: a lovit un reporter si amenintat un al doilea, adresari misoginiste (facand femeile prezente la oconferinta- "curve"), hartuire sexuala, rasism, etc., iar unele dintre aceste acuze le-a recunoscut ca fiind adevarate..., deci, asta sa nu conteze! Daca nu conteaza pentru tine, ptr. mine da, conteaza, ca altfel suna la fel ca vb. ailalta' din popor: "Sa faci ce zice popa, nu ce face popa!", vorba/actiune cu care nu am putut fi de-acord. Eu personal, nu pot avea incredere in intentiile , propunerile, etc., unei persoane care nu reprezinta modelul demn de urmat pe toate planurile. Ca de fanatici-extremisti este plina lumea asta! P.S. Sa sti ca eu am inteles ideea topicului si nu vreau sa minimalizez sub nici o forma eforturile tale de a aduce o farama de constiinta in lumea asta "adormita". Dar, in acelasi timp, mi se pare normal sa-mi expun parerea in legatura cu materialele propuse/expuse aici si in egala masura despre protagonistii acestor exemple date. Daca voi gasi ceva demn de luat in seama si care ar putea avea efectul dorit, voi posta aici cu cea mai mare placere! Asta tocmai pentru a demonstra acel discernamant atat de important, inainte de acceptarea unei informatii (scrisa sau difuzata in imagini cu sunet) :h5 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE @ edy_M: Eu nu zic ca parlamentarul ala este un sfant. O avea si el bubele lui. Dar la fel, nu trebuie nici sa minimizam actiunile lui bune doar pentru ca mai are si scapari. Iar eu m-am referit strict la luarea de pozitie din parlamentul european, unde tot ce a zis este perfect adevarat. Prin 2005-2006, exista un raport care mentiona o frauda de peste 90 miliarde euro. Deci cu ceva timp inainte de intrarea Romaniei in UE. Cu siguranta, banii aia nu au fost furati de romani. De atunci si pana in ziua de azi, suma cred ca s-a dublat, cel putin. Cred ca ar fi mai utila o atitudine constructiva, si sa profitam de ce este bun la un moment dat, fara sa ne scoatem ochii pentru vreo greseala facuta la un moment dat. Eu sunt totusi retinut cand e vorba despre reflectarea in mass-media a unor personaje incomode, am vazut deja prea multe in directia asta. Nici macar dupa ce s-au castigat procese in instanta, in tara sau la CEDO, tot nu s-a reparat imaginea celor care incomodeaza sistemul prin activitatea lor. Poate parea incredibil, dar asta este realitatea. In plus, e bine de avut in vedere si pricipiul de a arunca cu piatra cel care stie sigur ca nu a gresit nimic in viata lui... Ma bucur ca ai inteles ideea topicului si te astept cu postari interesante. :wink: LE: Apropo, imi amintesc acum de faza cu Basescu, cand o lovit copilul ala la un miting. Gestul a fost unul "strengaresc", poate nepotrivit pentru un demnitar si un spatiu public, dar ai vazut cat tamtam s-a facut pe tema asta, ca daca urmareai doar Antenele, rezulta ca i-a spart gura copilului cu pumnul. Dupa care a urmat toata porcaria aia in care taberele adverse au inceput sa manareasca "dovezile" care mai de care. Este foarte usor sa prezinti realitatea intr-un fel anume, cand controlezi mass-media. Iar eu am facut referire strict la ce a zis omul ala in parlament, si atat. Nu m-am apucat sa-i aduc elogii, etc. Editat Martie 7, 2014 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huthavy Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE Apropo de pilule, eu cred ca primim cel putin cate una din asta in fiecare zi din partea celor care ne conduc, uneori mai subtil, alteori ne este indesata cu forta pe gat. "The world's a much brighter place when you're not too bright for it.." Editat Martie 7, 2014 de huthavy Toate literele le-am mancat de foame, toate greselile le-am facut cu rea intentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE @Yonutz: cu pilula e ca in bancul cu Itig si Shtrul, cind e Itig muscat de vipera: " ce zice, ce zice? zice c-o sa mori..." :ha: @Optimus: dragoslav are dreptate, educatia face diferenta. :mrgreen: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE si pana una alta....ce efecte au asupra voastra aceste pilule..sau asupra noastra? te ajuta sa vezi viata mai roz...sau mai maro? sa ne lumineze si pe noi cei cu nivelul de educatie mai ridicat .....experti in teorii psihosociale :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE si pana una alta....ce efecte au asupra voastra aceste pilule..sau asupra noastra? te ajuta sa vezi viata mai roz...sau mai maro? sa ne lumineze si pe noi cei cu nivelul de educatie mai ridicat .....experti in teorii psihosociale :grin: Nu ar trebui sa aiba nici o importanta pentru tine, felul in care vedem noi ("expertii in teorii psihosociale") viata, cu sau fara aceste "pilule rosii", pentru ca asta este curiozitate pura, care nu face bine deloc (stii tu ce se intampla cu cei curiosi)! Cat despre efectele ce le au "pilulele rosii" asupra ta (ca nu stiu pe cine ai mai inclus in categoria "noastra"), nu ar trebui sa ne pasioneze pe noi... Daca informatiile sau discutiile de aici iti sunt de vreun folos, este f. bine, daca nu, gasesti topicuri gramada pe care sa "botonezi", topicuri care sa nu implice teorii psihosociale sau de natura filosofica. :grin: :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE si pana una alta....ce efecte au asupra voastra aceste pilule..sau asupra noastra? te ajuta sa vezi viata mai roz...sau mai maro? sa ne lumineze si pe noi cei cu nivelul de educatie mai ridicat .....experti in teorii psihosociale :grin: sincer...nici un efect... in afara faptului ca mai polemizez pe net si-mi astampar plictiseala si amarul ca nu am masina functionala ca sa ma dau pe brazda teoriile astea nu ma ajuta la nimic...nu produc nimic in afara unor stari de refulare on line.pe bune.:ha: Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 7, 2014 Autor Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE te ajuta sa vezi viata mai roz...sau mai maro? Te ajuta sa intelegi corect situatia, pentru a stii ce si cum sa faci pentru a o rezolva. Altfel, reactionezi "programat", si asta se vede zilnic in jur. Totul merge spre dezastru pe toate planurile, ne afundam tot mai rau, se vede cu ochiul liber jaful si nedreptatea care se infatuieste in tara asta, dar nimeni nu reactioneaza, aproape toti accepta situatia asa cum este. Daca ai pune mana pe un manual de manipulare, ai constata ca se aplica la greu tehnici specifice, pana in cele mai banale domenii ale vietii. Ideea asta cu pilula rosie vs pilula albastra este o sintagma, prezentata foarte plastic in filmul Matrix, prima parte, cand Neo este invitat sa se alature grupului de rebeli, iar primul lucru pe care il avea de facut, era sa inghita o pastila, rosie sau albastra, la alegere. Pilula rosie urma sa-l trezeasca la realitate, din conditia de sclav care alimenta sistemul, iar pilula albastra urma sa-l mentina in starea de ignoranta, chiar uitand toata discutia cu rebelii, si ultimele evenimente din viata, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In antiteza cu acest personaj, este tradatorul, care-si vinde camarazii pentru o pilula albastra si o iluzie cat mai atractiva pentru el, pentru ca in nimicnicia lui nu intelegea sensul luptei pentru libertate, el visand doar la iluzia unei fripturi gustoase si a unui confort acceptabil. (sic!) Partea frumoasa este ca intotdeauna alegerile indivizilor sunt libere, niciodata nu le baga nimeni pilula pe gat, ci si-o aleg singuri, fiecare. Cei care aleg constient pilula rosie (la modul general vorbind) sunt mai integri, mai puternici, mai optimisti, comparativ cu fanii pilulei albastre care sunt inerti, cu idealuri egotice si chiar meschine, evident neimpliniti de conditia lor, dar care galopeaza la nesfarsit pentru a atinge o iluzorie stare de bine. Interesant este si faptul ca cei care inghit pilula rosie, sunt compasivi si intelegatori cu cei care inghit pilula albastra, in timp ce aceia care inghit pilula albastra sunt deranjati de ceilalti, se simt amenintati si reactioneaza dupa puterile lor, probabil din teama de a nu le fi zdruncinata iluzia in care se complac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE si pana una alta....ce efecte au asupra voastra aceste pilule..sau asupra noastra? te ajuta sa vezi viata mai roz...sau mai maro? sa ne lumineze si pe noi cei cu nivelul de educatie mai ridicat .....experti in teorii psihosociale :grin: eu vad o pilula de pere, tinuta in butoi de dud. totusi, n-as spune nu si la un single malt... astea sint pilule excelente pentru sanatate - te scapa de virusi. Yon probabil vede o pilula rosie, seaca (doar presupunere). :2dr piramidon nu se mai fabrica, deci stam bine. asta poate fi o conspiratie, din moment ce cu piramidon trecea orice... :uameni cercetatorii englezi (in speta dragoslav) au/a descoperit efectul benefic al pilulelor de pe net: nimicul. in concluzie, daca luam o pilula pentru nimic, vom simti nimic, deci e de bine. :ap pilula de luminare se numeste baterie. sau ma rog, poate fi asimilata cu o baterie. :grin: etc... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE eu vad o pilula de pere, tinuta in butoi de dud. totusi, n-as spune nu si la un single malt... astea sint pilule excelente pentru sanatate - te scapa de virusi. Yon probabil vede o pilula rosie, seaca (doar presupunere). :2dr piramidon nu se mai fabrica, deci stam bine. asta poate fi o conspiratie, din moment ce cu piramidon trecea orice... :uameni cercetatorii englezi (in speta dragoslav) au/a descoperit efectul benefic al pilulelor de pe net: nimicul. in concluzie, daca luam o pilula pentru nimic, vom simti nimic, deci e de bine. :ap pilula de luminare se numeste baterie. sau ma rog, poate fi asimilata cu o baterie. :grin: etc... valeu maistore...pilula ta incepe sa-mi placa tot mai mult....am sa ma gandesc la o conspiratie ca sa intru in posesia unei pilule identice care sa-mi provoace o stare de bine,sa vad lumea cu alti ochi....mult mai tulburi:ha2 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE "THRIVE este un documentar neconvenţional care ridică vălul asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră, face legatura, mai clar decât în alte locuri, între fizică, cosmologie, geometrie sacră, teoria evoluţiei." Vizionare placuta! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE mi se pare mie sau cei ineligenti s-au ofuscat? sa inteleg ca voi sunteti adevarul si invierea si viata? sa inteleg din tonul arogant ca eu......n-am de ce sa-mi bat neuronul cel stingher cu ideile voastre marete despre mersul ocult al lumii? maestre Edy...de ce nu mergi pe un forum de psihologi...sau psihiatri...nu de alta...dar stii cum e cu prosti ca noi...te aduc la nivelul lor...si te inving cu experienta...esti cam penibil prin aroganta ta vis a vis de unii dintre noi si ca sa lasam planul teoretic...si sa trecem la cel practic....ce faceti voi concret ptr a scoate tara asta din intuneric...si de sub influenta dusmanilo invizibili? nu de alta...dar noi ...pulimea nu stim a ne descurca prin meandrele concretului....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE maestre Edy...de ce nu mergi pe un forum de psihologi...sau psihiatri...nu de alta...dar stii cum e cu prosti ca noi...te aduc la nivelul lor...si te inving cu experienta...esti cam penibil prin aroganta ta vis a vis de unii dintre noi :op nu esti in zi buna azi... cine dracu vorbea de ocultism? eu ziceam de palinca, vin si niste visiki... pilule deh. pentru piluleala. crede cineva ca daca se uita la documentare o sa aibe a doua zi facturile ptatite si impozite mai mici? sa fim seriosi. azi am avut si eu un pic de timp, dar se va remedia situatia incepind cu saptamina viitoare :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Pilula ROSIE mi se pare mie sau cei ineligenti s-au ofuscat? sa inteleg ca voi sunteti adevarul si invierea si viata? sa inteleg din tonul arogant ca eu......n-am de ce sa-mi bat neuronul cel stingher cu ideile voastre marete despre mersul ocult al lumii? maestre Edy...de ce nu mergi pe un forum de psihologi...sau psihiatri...nu de alta...dar stii cum e cu prosti ca noi...te aduc la nivelul lor...si te inving cu experienta...esti cam penibil prin aroganta ta vis a vis de unii dintre noi si ca sa lasam planul teoretic...si sa trecem la cel practic....ce faceti voi concret ptr a scoate tara asta din intuneric...si de sub influenta dusmanilo invizibili? nu de alta...dar noi ...pulimea nu stim a ne descurca prin meandrele concretului....:grin: Singurul ofticat de aici, te asigur ca esti doar tu! Nu te-am jignit in nici un fel si nici nu am sugerat ca ai fi un prost care nu are ce cauta in discutia asta sau altele pe teme mai elevate! Daca ai anumite idei, informatii cu care ne poti ajuta pe noi astia mai visatori si mai optimisti, sa actionam intr-o directie mai sigura cu etape concrete, pasi predefiniti si care ne asigure succesul in eliberarea de sclavia sistemului si depasirea conditiei de "om-bovina", esti binevenit sa expui aici sau in alta parte aceste idei. Dar daca nu detii aceste informatii, si singurul lucru pe care il poti face este de a ironiza sau batjocorii initiativa unora (care doresc binele ptr. toata lumea), atunci clar, ca cel mai bine ar fi sa gasesti acele discutii care sunt pe placul tau si unde poti fi constructiv. Nu am pretins ca as fi cunoscator a toate, singurul lucru pe care il fac, este sa-mi expun parerea! Cat despre faza cu "prostii si nivelul lor", stai linistit, vorba cu: "Cel mai destept cedeaza!" nu este doar o vorba goala, asta chiar este un mare adevar... :y :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 (editat) Re: Pilula ROSIE Mai nene Optimus ...sa nu intelegi gresit ...eu te apreciez asa ca om pana la un punct desi am sentimentul ca nu e o chestie tocmai reciproca ...dar treaba asta cu pilula mi se pare o mare porcarie...Acu ce ai cu mine ca mi s-a pus pata pe pilula ta si nu o inghit nici d-acu intr-o suta de ani? "Aprecierea" la care faci tu referire (sa nu creda lumea ca ti-am zis altele) se rezuma la un "+" la calificative si un coment mai special si sa stii ca nu l-am dat gresit, adica n-am gresit butonu. Acu ce sa zic? Ma ierti ca am gresit? Si chiar daca nu mai ierta sa stii ca mi se rupe! :ha: S-apoi daca vrei s-o dam in parandarat o dam ...nu-i bai ... Hai sa-ti zic si eu un proverb: 10 paini tin de foame o perioada pe cand doua vorbe nu dau shut down ghiortaitului matelor. Edy (air_wolf)...eu sunt acu la pilula de seara ...sticla verde, brumata si insotita pervers de un castron cu alune. Doctoru zice sa nu mai beau bere ca ingrase si nici sa mai mananc alune ca fac rau la ficat ...dar eu, fiind un mare dusman ...o tin pe pilula mea...pilula de vineri seara! :2dr Editat Martie 7, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate