Liviu-San Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Am vazut niste bare portbagaj pe LRF1, 5 usi, mai lungi decat cele originale. Seamana sau chiar sunt de LRF2? Ale mele sunt cam scurte si nu pot folosi restul suprafetei utile de pe plafon. Atasez si o poza! Editat Martie 8, 2014 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Roof-rails LRF1 Patzakine, vino neamule sa-ti dau harebeu ...horiginal ...si lasa prostiile ...astea! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 8, 2014 Autor Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Roof-rails LRF1 Patzakine, vino neamule sa-ti dau harebeu ...horiginal ...si lasa prostiile ...astea! :ha: Vin,vin:grin::1100643094: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Roof-rails LRF1 Seamana bine cu cele de LRF 2, nu pot preciza insa daca sunt adaptate sau originale de LRF 1. Pt LRF 2 am cautat nu demult pentru cineva si pretul era undeva in jur la 150 £ cu tva in UK, codul original pentru modelul fara acoperis panoramic fiind LR 006608. :wink: Editat Martie 8, 2014 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 (editat) Re: Roof-rails LRF1 Am vazut niste bare portbagaj pe LRF1, 5 usi, mai lungi decat cele originale. Seamana sau chiar sunt de LRF2? Ale mele sunt cam scurte si nu pot folosi restul suprafetei utile de pe plafon. Atasez si o poza! Calme-vous, sunt bare de Freelander 2 adaptate. Editat Martie 9, 2014 de Astral Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Roof-rails LRF1 Calme-vous, sunt bari de Freelander 2 adaptate. @DKW:tk stiam ca ma pot baza pe tine.:grin: Deocamdata las ideea in stand-by.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Roof-rails LRF1 Seamana mai degraba cu barele de Logan MCV 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 9, 2014 Autor Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Roof-rails LRF1 Seamana mai degraba cu barele de Logan MCV 1. Nu,sunt de Lrf 2 cu siguranta,nu sunt dubii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate