Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Păreri troliu Warn 86260 versus PrimeTech 13.000 lbs pt MK2

Radu Pajero

Postări Recomandate

Asa cum scrie si in titlu m.ar interesa si pe mine o părere între troliu warn 86260 sau prime tech cel de pe forum de 13000 de lbs. Menționez ca il voi folosi pentru un pajero mk 2 scurt . Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Păreri troliu Warn 86260 versus PrimeTech 13.000 lbs pt MK2

Asa cum scrie si in titlu m.ar interesa si pe mine o părere între troliu warn 86260 sau prime tech cel de pe forum de 13000 de lbs. Menționez ca il voi folosi pentru un pajero mk 2 scurt .

Daca bugetul e suficient, ia un Warn.

Treaba si-o fac amandoua dar la Warn ai garantie unui troliu de firma, experienta etc...

Diferenta de pret este prea mare ca sa balansezi intre ele.

Depinde si de cum te simti tu, si de ce vrei sa faci cu troliul.

Din punct de vedere tehnic, troliile au cam aceleasi caracteristici.

Primetech-ul trage putin mai mult deoarece are un alt raport de reductor si anume 218,4: 1 fata de 261: 1 la Warn.

Link spre comentariu

Chestia e ca am găsit unu la 500 de euro de la un băiat ( ma refer la cel warn ) si de asta am pus varianta cu warn . Pe lângă astea 2 , altu mai bun nu știu ... Menționez ca îs începător in Off Road ... Un sfat daca se poate ce as putea sa iau ? Ori warnu ăla ori primtech ori altceva maxim 500 de euro... Si un coleg daca se poate sa ma ajute cu montajul pe bara originala...? Multumesc colegu' pentru ajutor .

Link spre comentariu

Chestia e ca am găsit unu la 500 de euro de la un băiat ( ma refer la cel warn ) si de asta am pus varianta cu warn . Pe lângă astea 2 , altu mai bun nu știu ... Menționez ca îs începător in Off Road ... Un sfat daca se poate ce as putea sa iau ? Ori warnu ăla ori primtech ori altceva maxim 500 de euro... Si un coleg daca se poate sa ma ajute cu montajul pe bara originala...? Multumesc colegu' pentru ajutor .

Daca Warn-ul la 500 de euro arata bine, nu e super forjat si vanzatorul iti poate garanta cat de cat functionarea lui atunci ia-l.

Totul depinde de starea tehnica a lui.

Pe de alta parte, la 310 euro ai un troliu nou, cu factura si garantie reala.

Deci, daca Warn-ul e forjat si nerevizuit, eu as prefera un Primetech nou si cu garantie chiar daca e chinezesc. Mai pui 100 de euro si iei doua bucati :grin:

PS. Am facut comentariile din postura de utilizator nu de vanzator. :wink:

Link spre comentariu

Max, troliu e nou nout nu a fost folosit niciodată în cutia lui originala ... Mâine am sa i-l sun sa vad daca ma înțeleg cu omu'. Daca se duce posibilitatea cu warnu, ce troliu as putea lua in afara de primetech sau ce troliu m.ai sfătui. Stima

Link spre comentariu

Max, troliu e nou nout nu a fost folosit niciodată în cutia lui originala ... Mâine am sa i-l sun sa vad daca ma înțeleg cu omu'. Daca se duce posibilitatea cu warnu, ce troliu as putea lua in afara de primetech sau ce troliu m.ai sfătui. Stima

Nu mai sta pe ganduri daca e nou. Ia-l.

Link spre comentariu

Daca e Warn 86260 atunci e VR12000 de la Warn, adica asta:

http://www.4wheelparts.com/Winches-Winch-Accessories/VR12000-Winch.aspx?t_c=18&t_s=300&t_pt=100700&t_pn=WAR86260

Ca si comparatie ...nu exista comparatie ... nu poti face o comparatie intre cele doua ptr ca desi amandoua sunt "low buget" unul e para si altul e mar. Teoretic sunt amandoua fructe dar practic fiecare are alt gust.

Avand in vedere ca totusi la "chinezarie" ai garantie, e la 1/2 din pret din pretul celuilalt, si tu esti incepator ...mie mi-ar fi clar cum ar trebui sa aleg daca as fi in pielea ta. Dar nu sunt ...

Acum tu ... faci cum doresti.

LE:

Anul trecut am avut eu deschis un topic pe tema asta ...poate te ajuta la ceva...

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78088-Troliu-ptr-Y60-prospectie-de-piata-02-04-2012

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ionut , am citit , dar tot nu m.am decis . Eu sincer vreau troliu pentru necesitate personale ( un lemn , o alta mașina de scos sau de tras ) si pentru Off Road ( dar cred ca foarte rar ) , mai mult ceva de genu : sa fie acolo , sa fiu mai sigur. M.ai sfătui cu un troliu? Nu contează firma . Din câte am vazut , te.ai informat de 1000 de ori mai mult despre ele ai ar trebui sa știi mai bine cam ce ar trebui. Menționez ca vreau sa fie o scula mai bunishoara , nu sa stau in service cu el încontinuu . Cand am nevoie de el sa ma ajute. Daca ai putea sa ma Ajuti cu un model/e care mi.ar fi necesar mie , promit ca dau un grătar bun cand ajung prin Zona . Stima

Link spre comentariu

Daca Warn-ul e intradevar Warn, e nou si ai banii necesari alege Warn-ul!

Linkul cu topicul ti l-am pus ca sa te orientezi.

Dupa acel "studiu" s-a ales pana la urma Superwinch.

Link spre comentariu

Eu am luat strauss.

12000 Lbs , 1300 Ron.

Nou fără garantie. I-am facut proba, am tras masina taras, merge.

Pe mine garantia ma lasa rece. Spor la cautat!

Editat de adrian03
PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Sa trăiască colegu marx5 . Exact despre asta era vorba in topic. M.ai scăpat de o teapa cu t mare. Rog ajutor cu păreri pentru un troliu de om sănătos . Am menționat mai sus pentru ce imi trebuie .:al

Link spre comentariu

Singur ai zis-o in titlu! Ia-ti omule un troliu de la Max, daca tot zici ca nu il folosesti prea des, nu merita sa arunci banii pe geam

Chinezism am si eu pe masina si functioneaza excelent de trei ani incoace. Si m-am bagat prin tot felul de cotloane si noroaie si m-a scos. Nu or fi avand viteza chinezismele astea, dar functioneaza bine-mersi. Si cu o investitie rezonabila.

Si daca nu iti e de ajutor ce am scris mai sus, uite o chestie: pe forumuri dedicate altor hobby-uri, cand cineva cere o parere ce sa cumpere, este intrebat urgent:

1. ce vrei sa faci cu scula?

2. cati bani ai la ''buget''?

Tu ai scris doar despre primul punct.

Atata o dai la invartit si tot ceri pareri, de parca ar trebui sa aleaga altii in locul tau. Amu', daca ma uit la varsta ta, poate e de inteles.

Spor.

• Like 1

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Sincer, am cerut o părere . Daca vrei sa Ajuti, ajuti . Daca nu , sfătul meu ar fi sa nu umplem topicul cu sfaturi pentru viața . Chiar daca am o vârsta Mult mai înapoiată decât a Dumneavoastră nu înseamnă ca am bani de aruncat pe toate rahaturile pe care i-l folosesc 2 zile si gata . Deci cum spuneam topicul e pentru păreri si ajutor in achiziționarea unui troliu pentru necesitati minime , nu concurs si buget maxim 500 de euro ( cum scrie intr.o postare mai sus ) pentru un pajero swb mk2 . Rog mii de scuze pentru neplacerile create colegului crisguide. Continuam cu părerile posesorilor de trolii sau cei care au experiența in acest domeniu, pentru a i.mi achiziționa si eu unu .

Link spre comentariu

Radu,

Crisguide e baiat valabil ...nu a vrut decat sa-ti dea un sfat, atata tot!

Ia partea plina a paharului ... :wink:

Avand in vedere noile date ale problemei (troliul ala e un fals) dintre cele doua expuse de tine...sfatul meu este:

...sa il iei pe cel de la Max ...fara regrete!

Si apoi sa-ti mai spun doua secrete ...mici:

1.Intre troliile la acest buget difera doar eticheta. Toate sunt cam la fel.

2.Iar riscurile sunt pe acest buget aceleasi la toate troliile: poate sa te tina o viata sau sa crape maine.

Link spre comentariu

Eu zic ca se prelungeste discutia aiurea.

Conform titlului topicului, intre o teapa de Warn fals cumparat cu 500 de euro fara factura si fara garantie, personal as prefera un Primetech cu 310 euro cu factura si garantie un an.

Si asta fara sa fiu subiectiv ci discutand direct la subiect.

In afara celor doua trolii, daca te gandesti la ceva cu buget mai mare, cu 660 de euro poti sa iti iei un troliu Ironman4x4 de 12.000 lbs cu 3 ani garantie.

Mai pui ceva si treci la un Superwinch.

Mai pui inca ceva si treci la un Warn adevarat.

Oferte sunt destule. Totul depinde de cati bani vrei sa bagi.

Link spre comentariu

Primetech , sau Kingone , preferabil 12 000 / 13 000 lbs , dar ar merge si 9 000 / 9500 lbs . Pastreaza cablul de otel , din care poti scoate 5-8 m , de la bun inceput , cu bucata de cablu metalic faci o sufa de tractare sau prelungire la troliere . Trei ocheti ( doi tip D, unul tip O ) . Un scripete , la care modul de utilizare trebuie sa intre in obisnuinta , daca te aventurezi singur ar fi foarte indicat doi scripeti ( sa fii sanatos si sa ofrodesti , ai sa descoperi mai tarziu pe'n ce doi scripeti ) . O sufa scurta ( 2 m ) utilizabila si ca sufa de copac , si una lunga ( 7...12 m ) , pentru inceput . Daca vei casca ochii la unii mai harsaiti in domeniu ( foarte indicat , chiar daca te trateaza ca pe un scutecist cu scutece ca poate au copii mai mari decat tine ) vei vedea unele si 'bune maniere' ( de invatat si retinut ) si unele proaste obiceiuri care pot duce la regrete amare ( unele mai mult decat amare - cele care nu au damage list doar pe linie mecanica ... offroadul din care la sfarsit speli bocancii te scuturi de praf , faci baie si te culci e unul reusit ... mecanica si tinichigeria e ceva ce poti lasa pe a doua zi ) .

... fa-ti timp si insinueaza-te copilot , fie si copilotu' nr 5 de la roata de rezerva , baga un pachet de biscuti in buzunar si iesi cu baietii , odata , de doua ori , de douazeci de ori ... cugeta la ce vezi , la cum trece unu-altu , la cum nu trece ... , cum se aduna lemne de gratar , cum se invarte micu' , cum se trage bivolu' din mlastina cu cinetica ... asuma-ti responsabilitatile ca un partener , intelege-te la mancare , motorina , apa , munca , prietenie , caterinca ... da-l in ma-sa de troliu , vei sti mai incolo ce si cum , fiecare e cu parerile lui , cu stilul lui ... poate vei sti ce-ti trebuie , raportat ce ce vei face TU .

... pe urma , mai vedem ... se aseaza ceva , cumva ... nu-i graba , crede-ma pe cuvant , eu nu mint inainte de ora 8 .

...plec , ca-i opt si zece ...

• Like 3

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru ajutor si imi cer scuze pentru neplacerile create . Din postul colegului Cos , am ajuns la conuzia : ma mai dau cu ea si atunci cand o sa simt necesitatea lui i-l voi lua . In principiu s.a alea : primetech de 13000, dar o sa mai aștept un timp pana ce imi va fi necesar din plin .

Link spre comentariu

Nu stiu dacă asta a zis..Să nu simti necesitatea lui undeva la zeci de km de o sosea, in weekend.

Ar fi bine sa iti iei ceva. Sau daca nu, să nu pleci singur. Oricum asta e prima regula. Eu la o iesire, pe un drum usor, dar foarte departe de asfalt, am picat cu rotile in sant. Sant maaare, nu eram eu la volan. Noroc cu troliul si cu singurul copacel care deabia a rezistat. Eram cu LJ70, masina usoară. Fără troliu, se complica treaba. Sunt multe situatii cand e strict necesar, situatii mult mai grave. Asa ca nu mai astepta.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare