Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Păreri troliu Warn 86260 versus PrimeTech 13.000 lbs pt MK2

Radu Pajero

Postări Recomandate

Re: Păreri troliu Warn 86260 versus PrimeTech 13.000 lbs pt MK2

Radule, scuze daca te-am facut sa te simti prost.

Dar primisesi deja ceva sfaturi, si tot mai cautai, si mai cautai..... . Stii, vorba aia: Sunt cam indecis; Sau nu?! :grin:

Eu zic ca am vrut sa te ajut, si ti-am oferit parerea mea, una reala si din experienta personala. Am fost in situatia ta si mi-am luat fara sa stau prea mult pe ganduri cel mai ieftin troliu care l-am gasit, si nu regret. Am facut experiente pe/cu el, fara sa risc prea multi bani. Daca ai sa intrebi pe aici, vei vedea ca multi colegi au chinezarii (INDIFERENT DE ETICHETA) care merg bine mersi de multa vreme.

Cum am mai zis, neajunsul lor este ca sunt f lente. dar FUNCTIONEAZA bine mersi.

Amu' deja ti-au venit multe sfaturi de pe la colegi, mai ramane sa te decizi tu singur.

Iti doresc o zi buna.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer scuze daca am deranjat vreun coleg prin acest topic in special colegului crisguide . Sa ales primetech de 13000 lbs . Mai am o întrebare : de care i.mi trebuie 12v sau 24v . Ce ar mai trebui pentru montaj ? Se poate monta pe bara originala ?

Link spre comentariu

Imi cer scuze daca am deranjat vreun coleg prin acest topic in special colegului crisguide . Sa ales primetech de 13000 lbs . Mai am o întrebare : de care i.mi trebuie 12v sau 24v . Ce ar mai trebui pentru montaj ? Se poate monta pe bara originala ?

Ai nevoie de un troliu de 12Volti si da, se poate monta in bara originala dar trebuie facuta sau cumparata o placa de troliu care se prinde direct pe sasiu.

http://i250.photobucket.com/albums/gg258/Westcountrymudpluggers/DSCN0263.jpg

http://www.pajero4x4.ru/gallery/albums/winch-pajero-install/7_G.sized.jpg

http://i252.photobucket.com/albums/hh32/arativ/29042009491.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu

De unde as putea găsi o placa sau niște poze cu dimensiuni . MAX rămâne sa ne auzim săptămana asta pentru unu . Multumesc frumos. Cineva poate sa ma ajute cu placa ?

Link spre comentariu

De unde as putea găsi o placa sau niște poze cu dimensiuni . MAX rămâne sa ne auzim săptămana asta pentru unu . Multumesc frumos. Cineva poate sa ma ajute cu placa ?

Avea @calinvas placa de troliu universala care cu anumite modificari poti sa o adaptezi pe masina ta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare