rrobinrazvan Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 salutare tuturor...dupa ce scapasem cu bine de problema cu opritul motorului in mers( era doar un fir in scurt, dar mecanicii astia buni din onesti voiau sa-mi dea motorul jos si sa-mi schimbe injectoarele), la doar nici cateva luni o alta problema: bataie constanta pe partea stanga mai ales in viraje.am fost la meca si mi-a spus dupa ureche ca ar fi cap planetara bulit...chestia e urmatoarea: am masina din noiembrie 2012...imediat dupa ce a nins ( iarna 2012-2013) m-am bagat putin prin zapada cu ea si imediat pe strada mi-a aparut bataia asta constanta pe stanga...am zis ca o fi de la vreo buc de gheata sau cv...a doua zi a disparut...dupa un timp am observat ca atunci cand dadeam inapoi putin virat st sau dr se auzea din nou bataia aia...dupa aia nu a mai fac deloc o perioada...de asta vara insa mereu cand mergeam in marsarier virat st sau dr se auzea bataia aia constanta. eu nu fac offroad si merg 99%pe sosea (tinand cont ca de un an si cv fac numai soselele din ro atunci se poate considera si ca fac putin offroad) dar iarna nu pierd ocazia sa ma bag putin in zapada ...mai mare cu ea...asa si anul asta...de aici cred problema...pt ca de o luna incoace imi face si in mers , nu tot timpul dar frecvent...iar acum zgomotul a devenit groaznic...parca se rupe ceva...m-am uitat putin pe net si am vaz preturi de la 5 mil pana la 18 mil ( cap planetara si/sau planetara completa...) convine s-o iau noua sau as putea gasi ceva mai convenabil la pret prin dezmembrari?"...astept orice sfat sau indrumare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: problema cap planetara stanga fata WJ 2.7 Identifica mai intai problema 100%, daca intradevar este un cap de planetara il schimbi cu unul nou, cel sh este la fel de slab sau va deveni in scurt timp, si din nou vei avea aceiasi problema. Este suficient doar cap planetara, nu ai nevoie de ea completa. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate