crt82sil Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Deoarece mi-am facut rollcage exterior nu am mai putut sa montez snorkelul asa ca mi-am facut unul prin interiorul masinii. Editat Martie 12, 2014 de Astral An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara daca tot ai strapuns pafonul, de ce nu ai scos mai sus teava si facut un cot 180 grade? asa tare imi e ca iarna poate ajunge zapada prin teava in airbox. you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Oricand pot sa fac treaba asta, dar cu siguranta o sa zboare in primele 5 minute prin padure. Oricum, nu are cum sa ajunga zapada pe teava. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 (editat) Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara nu stiu,dar cred ca este cea mai "inestetica" lucrare care am vzUt-o ...sincer e doar o parere nu tre' sa tii cont de ea.. Puteai foarte bine s-o faci sa arate a snorkel.. Editat Martie 13, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Arata ca o "canalizare", insa cea mai importanta este utilitatea ei...asa ca pana la urma nu conteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 14, 2014 Autor Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Puteai foarte bine s-o faci sa arate a snorkel.. Cum? Daca ai vreo idee, te rog sa o prezinti. De-aia am postat ca sa fie o sursa de inspiratie pentru ca nu am gasit nimic pe net. Sunt convins ca erau si alte solutii. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara daca tot vrei ceva "custom" ai putea sa mergi pe imbracatura pentru teava de cupru (aia se gaseste in orice magazin instalatii),nu functional este problema ci estetic vb..o imbraci,incerci sa maschezi garniturilea alea care dau negativ si cred ca deja este o idee..si costurile sunt foarte mici.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Cum? Daca ai vreo idee, te rog sa o prezinti. De-aia am postat ca sa fie o sursa de inspiratie pentru ca nu am gasit nimic pe net. Sunt convins ca erau si alte solutii. daca tot ai facut cusca aceea pe masina,cu ce te deranja daca mai era o teava de fier pe linga care sa fi fost extensia de la filtu si in capatul lui sa fie si frumos puneai un filtru sport suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 15, 2014 Autor Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Ce treaba are cu titlul discutiei "teava de fier pe langa care sa fie extensia de la filtru si in capatul lui(cred ca al filtrului...) sa fie si frumos puneam alt filtru"??? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara nu faceai in interior acel "snorkel" , il faceai pe exterior din teava de fier care il lipeai de cusca suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara ...parerea mea e ca de dus si-o duce omu pe unde vrea, ca doar e masina lui, problema pe care o vad eu e alta: materialul din care e executat ... sa presupunem ca masinuta va avea parte si de ceva rasturnari sau lovire cu viteza de un copac. Si mai presupunem ca cusca facuta se va deforma un pic. Teava asta de canalizare e foarte casanta, la incovoieri relativ mici, si se sparge casant. NU MORI DIN ACCIDENT SI MORI DE TEAVA DE CANAL INFIPTA IN GAT, SAU CU VREUN OCHI SCOS DE VREO ASCHIE ... IN REST NUMAI DE BINE :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara ...parerea mea e ca de dus si-o duce omu pe unde vrea, ca doar e masina lui, problema pe care o vad eu e alta: materialul din care e executat ... sa presupunem ca masinuta va avea parte si de ceva rasturnari sau lovire cu viteza de un copac. Si mai presupunem ca cusca facuta se va deforma un pic. Teava asta de canalizare e foarte casanta, la incovoieri relativ mici, si se sparge casant. NU MORI DIN ACCIDENT SI MORI DE TEAVA DE CANAL INFIPTA IN GAT, SAU CU VREUN OCHI SCOS DE VREO ASCHIE ... IN REST NUMAI DE BINE corect. ar putea s-o faca din ceva furtun flexibil, macar partea de interior, ca la aspirator de exemplu... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: snorkel prin habitaclu suzuki vitara Furtunul de aspiratie cel verde cu spira de plastic se gaseste peste tot[dedeman ,brico,metro sau depozitele de materiale de constructi. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate