Norbert79 Postat Martie 12, 2014 Partajează Postat Martie 12, 2014 (editat) Buna baieti, sunt nou pe aici, fericitul detinator al unui mitsubishi pajero shogun 91. putin am modificat-o, inca nu este gata, dar astept sfaturi/pareri/sugestii.... pun cateva poze... [ATTACH=CONFIG]207701[/ATTACH] Editat Martie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Nou printre voi cu un MK2 Salutare sa te bucuri de ia cu placere ! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Nou printre voi cu un MK2 Bine ai venit intre oameni seriosi:h5, te asteptam la Oradea cu el, sa-l vedem pe viu:shock::shock: Aaa..si nu uita partea cu udatul:x....altfe numai planetare rupte o sa ai:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norbert79 Postat Martie 13, 2014 Autor Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Nou printre voi cu un MK2 Bine ai venit intre oameni seriosi:h5, te asteptam la Oradea cu el, sa-l vedem pe viu:shock::shock: Aaa..si nu uita partea cu udatul:x....altfe numai planetare rupte o sa ai:ha: salutare pit ciprian....norbert sunt de la tm ...eu te-am tot stresat cu telefoanele :))), vin la sfarsitul lunii sa incerc masina, ca acuma ii in renovari.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Nou printre voi cu un MK2 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83946-vand-mitsubishi-pajero#post952235 ...Si intrucat ai pus masina la vanzare, asta fiind de fapt scopul tau pe acest forum, acest topic se inchide ! Apreciem foarte mult astfel de "colegi" care intra aici pe forum, se fofileaza si aduna cele 20 postari si apoi isi posteaza masinile la vanzare.......:uameni http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83947-vand-Ford-Maverick-%28-nissan-terrano-2-%29 [ATTACH=CONFIG]209892[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate