Antonio Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Am si eu o intrebare ,am cumparat si eu o lada niva in februarie si acum o saptamana am fost la Bran cu ea , pe serpentine am sesizat ca e cam instabila adica ii cam fuge curu ,desi cauciucurile le-am schimbat cu unele mai mari 215/70r16, astept si eu un raspuns ce as putea sa fac sa nu mai fuga asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Lada instabila?? salutare; sa oo stapanesti sanatos solutia ar fi sa-ti urci toti prietenii in spate + cateva lazi de bere :x in felul asta masina e mai grea si sta mai bine; nu uita ca lada niva are 1200 de kg , majoritatea kg sunt pe rotile din fata http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Lada instabila?? hmmm.... ar fi si asta o idee dar nu am cum ca am si butelia de gaz . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Lada instabila?? Verifica toate bucsile de pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Lada instabila?? NU e vorba doar e bucse spate. Intradevar are tendinta sa "fuga de cur" in curbe daca ai o viteza mai maricica. IS in teren face la fel. Dar, cand iesi in teren, ai in portbagaj o gramada de lucruri pt un minim de siguranta si atunci sta OK. Cand e goala e cam aiurea. Asta e. E usurica. Fa si tu plinu la rezervor si atunci sta mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Lada instabila?? Azi am simtit ca bagajul pe spate face mare diferenta. Samuraiul meu deobicei sare ca o lacusta. Azi, cu 300 kg de ciment a urcat la munte ca o limuzina, fara sarit, fara zdruncinaturi, fara sarituri in laturi. Dea cum o sa incerc sa am un minim de 100 kg de echipament si scule in spate. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: Lada instabila?? eu mai am si butelia de gaz care are cam 60kg dar va trebui sa mai tin cate cava prin ea ,cam asta ar fi solutia atunci cand nu am sculele in ea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Lada instabila?? Presunea anvelope , bucsi ciolane mici s-au mari , unghil de cadere , janta , anvelopa ! cam astea sunt motivele ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Lada instabila?? Orice Niva fuge de cur in curbe daca nu reduci viteza semnificativ inainte de a intra in curba, iar pe la jumatatea ei trebuie sa accelerezi ca sa se "aseze" pe traiectoria dorita de tine. Si sa nu uit : cand e grea pe spate nu mai fuge (asa cum ti-au zis si ceilalti) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Lada instabila?? Presunea anvelope , bucsi ciolane mici s-au mari , unghil de cadere , janta , anvelopa ! cam astea sunt motivele ! ok, sa zicem ca e din presiunea la roti, dar nu am nici un indiciu pe nicaieri ce presiune sa am in roti, ptr ca eu am cam 2,5 :) jantele sunt de aliaj si cauciucurile de 215/65/16 crezi ca astea sunt o problema?? http://img408.imageshack.us/img408/4885/fotografii0004.jpg cam asa arata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate