Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lada instabila??

Antonio

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare ,am cumparat si eu o lada niva in februarie si acum o saptamana am fost la Bran cu ea , pe serpentine am sesizat ca e cam instabila adica ii cam fuge curu ,desi cauciucurile le-am schimbat cu unele mai mari 215/70r16, astept si eu un raspuns ce as putea sa fac sa nu mai fuga asa.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lada instabila??

NU e vorba doar e bucse spate. Intradevar are tendinta sa "fuga de cur" in curbe daca ai o viteza mai maricica. IS in teren face la fel. Dar, cand iesi in teren, ai in portbagaj o gramada de lucruri pt un minim de siguranta si atunci sta OK. Cand e goala e cam aiurea. Asta e. E usurica. Fa si tu plinu la rezervor si atunci sta mai bine.

Link spre comentariu

Azi am simtit ca bagajul pe spate face mare diferenta. Samuraiul meu deobicei sare ca o lacusta. Azi, cu 300 kg de ciment a urcat la munte ca o limuzina, fara sarit, fara zdruncinaturi, fara sarituri in laturi. Dea cum o sa incerc sa am un minim de 100 kg de echipament si scule in spate.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Orice Niva fuge de cur in curbe daca nu reduci viteza semnificativ inainte de a intra in curba, iar pe la jumatatea ei trebuie sa accelerezi ca sa se "aseze" pe traiectoria dorita de tine. Si sa nu uit : cand e grea pe spate nu mai fuge (asa cum ti-au zis si ceilalti)

4x4
Link spre comentariu

Presunea anvelope , bucsi ciolane mici s-au mari , unghil de cadere , janta , anvelopa ! cam astea sunt motivele !

ok, sa zicem ca e din presiunea la roti, dar nu am nici un indiciu pe nicaieri ce presiune sa am in roti, ptr ca eu am cam 2,5 :)

jantele sunt de aliaj si cauciucurile de 215/65/16

crezi ca astea sunt o problema??

http://img408.imageshack.us/img408/4885/fotografii0004.jpg

cam asa arata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare