Z E K Y Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Salutare tuturor, sunt un utilizator vechi al forumurilor din Romania insa nou pe acest forum si in lumea 4x4. Ma bucur ca ma aflu printre voi. De cateva zile am achizitionat un Mitsubishi Pajero varianta lunga din 1999, autoutilitara cu un motor de 2,8 td si cutie automata. Dupa o lunga periodata am decis sa incerc si o masina de offroad si iata ca am reusit. Si acum sa inchei cu introducerea si sa trecem la treaba. Am cateva nelamuriri si intrebari la care sper sa primesc niste raspunsuri avizate de la persoane care se pricep la astfel de masini si au o experienta vasta. Si anume: Dupa cate stiu si am citit, chiulasele de pajero au unele probleme si crapa mai usor decat de obicei. Eu nu am momentan nicio problema in privinta asta si sper sa nici nu apara pe viitor. Preventiv as vrea sa-i schimb: pompa de apa, termostatul, vascocupla sa-i montez un electroventilator suplimentar si sa-i curat radiatorul de apa pe interior si exterior. Acum intrebarea mea este: ce producatori sunt mai buni la astfel de masini. Sa merg pe: o pompa de apa - nipparts, ruville sau valeo, sau alti producatori? termostat am gasit hella si niparts sau altceva? vasc am gasit doar ashika Precizez ca am un magazin de piese auto, deci nu am nevoie de oferte de preturi din partea nimanui. Doar vreau sa stiu pe ce producatori sa merg. Lasand asta, azi am probat si niste jante de 10j cu et -35 cu gume 33, 12,5 r15 si la viraj stanga atingea in aparatoarea de noroi de pe partea stanga fata.....sa merg pe un 32? janta de pe masina mea are 8,5j si et -35 si cred ca-mi permite o guma de 32. Sper ca nu v-am plictisit si astept cu interes unele sfaturi/pareri. Numai bine. Atasez si 2-3 poze cu fierul...in ultima poza sunt jantele masinii. http://i1177.photobucket.com/albums/x353/zeky_kezy/3721bcdee00531779abe01082a205cb1_zps52c1ece5.jpg http://i1177.photobucket.com/albums/x353/zeky_kezy/a240ca7fa1005e7b0b21edaa04fc7a2f_zpsfa7186a4.jpg http://i1177.photobucket.com/albums/x353/zeky_kezy/c287ff2b815f380fe405161d6b88ab55_zpsa058d525.jpg http://i1177.photobucket.com/albums/x353/zeky_kezy/ba4234a3a7eda4dc8d8a11fa70c545bf_zps695e029c.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese Salutare si sa o stapanesti sanatos . Legat de roti ar fi bine sa mergi pe 32. Eu am folosit pompa de apa jakoparts si sunt multumit, legat de chiuloasa daca ai umpic grija de ia sa nu o incingi prea tare nu se intampla nimic ,ai spus bine curatat radiatoru pe interior si exterior ,si pui un antigel de care stii tu :grin: ,un electro ventilator suplimentar nu ar strica ,dar nu ai loc sa il pui :ha::ha: ca ai AC ,rezolvarea este sa faci o instalatie electrica tapana cu releu si te legi la electro ventilatoru de AC. :h5:h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese Curată foarte bine instalatia de răcire .... Eu nu am făcut asta si mi.a căzut pompa de apa( 320 de lei nipparts modelu fără fulie ). In rest eu zic sa nu schimbi nimic, doar daca una din piese nu merge in parametri normali ( ceea ce nu prea cred deoarece este destul de "noua" masina)... Succes:h5 Editat Martie 26, 2014 de Radu Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Z E K Y Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese Multumesc pentru sfaturi....asteptam si altele...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese Multumesc pentru sfaturi....asteptam si altele...:wink: Nu are rost sa schimbi termostatu (70 de lei ) si pompa ( 320 de lei ) precum si radiatorului ( 700 de lei ) ... Sfatu meu precum si a celor care m.au instruit si pe mine este cel de sus ... Si in caz ca vei rezolva ceva cu electroventilatoru, postează in acest topic ( sunt interesat maxim si eu de chestia asta ) ... In caz ca voi pune eu înainte revin cu pm.... Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Z E K Y Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese va multumesc pentru sfaturi, o sa am in vedere pe viitor..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Pajero 2,8 TD 1999,LWB - recomandari producatori piese singurul sfat pe care pot sa ti.l dau este sa.ti cauti un mecanic bun , sa nu incerci sa repari nimic cu mecanici din astia care repara la marginea santului pt ca o sa ajungi ca mine sa o dezmembrezi .....in rest sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate