rio Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Baieti, la ultima iesire prin decorurile noroioase ale dealurilor de pe langa Targoviste, am reusit...: am doborat o planetara. cu chiu, cu vai, recunosc. Nu ma asteptam sa reziste asa mult, dar m-a surprins placut si de data asta. ideea e ca acum e un chin sa merg doar cu puntea spate..am ramas de 2 ori de m-a tras tractorul. nasol. de unde iau si eu planetara mai ieftina ca vad ca e cam 700 ron. Mi-armai trebu sio piesa dar nu stiu inca cum se cheama. e opiesa de aluminiu care faceparte din angrenajul manetei care cupleaza greu/usor, o piesa de aluminiu pe care am maisudat- odar vadca totceceaza. Multumesc anticipat deraspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: planetara niva ...Pai planetara nu are cum sa te coste 700 de lei pentru ca nu s-a rupt integral(adica cele trei componente ce alcatuiesc planetara) sunt 3 variante: 1. ori capul planetarei dinspre roata. 2 capul planetarei dinspre grup(aici e de vazut ca difera stag cu dr.) si 3. bara de legatura dintre cele doua capete(asta se rupe cel mai des) ...deci ai scapat mai ieftin:wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: planetara niva ...Pai planetara nu are cum sa te coste 700 de lei pentru ca nu s-a rupt integral(adica cele trei componente ce alcatuiesc planetara) sunt 3 variante: 1. ori capul planetarei dinspre roata. 2 capul planetarei dinspre grup(aici e de vazut ca difera stag cu dr.) si 3. bara de legatura dintre cele doua capete(asta se rupe cel mai des) ...deci ai scapat mai ieftin:wink: dscs er vprba de unul dintre capete pretul e can 250-350 lei pentru fiecare de brat nu stiu ce pret ar putea avea dar eu nu am rupt bratul la mine a cedat partea dinspre grup :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: planetara niva Azi se da jos planetara si vad exact ce e. M-a luat imima cand am vazut pretul planetarei. Me rci de raspunsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate