bogdan.sb Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Salutare, stie cineva cum pot sa demontez / montez difuzoarele audio (cele din bord) la Feroza? Ale mele cam baraie si as vrea sa le schimb cu altele. M-am tot uitat, dar nu am reusit sa imi dau seama cum ajung la ele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 (editat) Re: Difuzoare audio Feroza La Rocky sunt niste difuzoare ovale cu dimensiuni non standard care au doua suruburi sus si jos. Greu de umblat din spate, si greu de obtinut un rezultat hi-fi fara demontarea completa a bordului. Eu am facut operatiunea in momentul cand am demontat bordul din alte considerente, insa in mod cert m-as fi orientat catre montat difuzoare in usi ca sa nu fie atata chin. Difuzoarele din poza atasata sunt cele montate, nu cele originale. Editat Martie 16, 2014 de Ignis :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Martie 17, 2014 Autor Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Si la Feroza "arata" ca si cum ar trebui demontat bordul..... dar, ma gandeam ca, poate ar fi alta solutie pe care nu am gasit-o eu. In acest caz, cu siguranta, o sa le montez in usi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Se demonteaza foarte greu, am bagat mana pe acolo si am observat ca este aproape imposibil sa bagi o scula cu care sa desfaci surubelele.Trebuie sa iti faci loc cumva, eu m-am lasat pagubas. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Martie 21, 2014 Autor Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza M-am mai chinuit si eu, m-am zdrelit pe la maini, dar degeama. Nu pot sa imi dau seama ce au avut in cap cand au proiectat bordul .... Asa ca, am renuntat la ideea de a le schimba. O sa montez altele in usa iar cele din bord....acolo sa ramana ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 (editat) Re: Difuzoare audio Feroza Eu am dat bordul jos dar doar partea cu ceasurile, acolo se umbla usor dar tot nu ai acces catre difuzoare.Desfaci bordul si cu ocazia asta vezi si ce este pe acolo :).Apropo vezi ca in usi nu prea ai spatiu, iti trebuiesc niste boxe din alea slim, inguste sau boxe normale cu distantoare.Daca tot desfaci usa cumpara si niste folie din aia gen ''bituband, aluband'' pe care o lipesti pe usa si o izolezi fonic, bineinteles daca vrei .Spor la treaba. Editat Martie 21, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2012 Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Difuzoarele spate sunt standard la Feroza?...sau posibil la mine meseriasul de la care am luat-o a decupat fetele laterale spate si a pus difuzoare...ceea ce ii multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Eu nu am nimic in spate. Cum se aude? Nu deranjaza pasagerii din spate (la mine stau copii). Pana la urma ar fi o solutie, pantru ca cele din bord....acolo or sa moara ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Eu nu am nimic in spate. Cum se aude? Nu deranjaza pasagerii din spate (la mine stau copii). Pana la urma ar fi o solutie, pantru ca cele din bord....acolo or sa moara ... Se poate regla din FADER.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2012 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Eu nu am difuzoare in bord...adica asa cred...sigur am in usile fata, plus cele din spate. Cele din spate e adevarat ca deranjeaza pe cei din spate, dar tare bine mere un rock la volum mediu in natura , doar tu si masina... Si intradevar se pot balansa din optiunile mp3 playerului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Eu ma gandeam sa pun doar pe spate. De-asta am zis ca poate deranjaza. Usile fata, vorba lui Caphonne, parca sunt cam inghesuite. Cat despre rock, 100% de acord. Let's rock !!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Eu nu imi amintesc sa fi avut difuzoare in bord. De altfel eu am montat toate difuzoarele din masina, 4 la numar, 2 in usi si 2 in spate. Pe cele din spate le-am montat dupa ce mi s-a spart toba de esapament, pentru ca facea masina atat de mult zgomot incat cele 2 difuzoare din usi nu faceau fata si trebuia sa aud muzica... VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Mi-am prins mintea si am reusit sa demontez difuzoarele din bord. Se poate, fara mari complicatii. Scula necesara: surubelnita "+" foarte scurta (au am folosit doar un bit lung). Pentru doritori, se procedeaza asa: 1. Stanga: se demonteaza capacul de sub volann, se desfac suruburile de prindere a 2 relee (sau cam asa ceva) care stau in drum (cate un surub m6 la fiecare), cu grija se "baga mana", se slabeste surubul de sus, se desface cel de jos si se scoate dif-ul. 2. Dreapta: se demonteaza compartimentul de depozitare (2 suruburi la balamalele din partea de jos), in rest ...identic. La montare - invers. Pentru cei cu maini foarte mari este misiune imposibila. La masura "L" te cam zdrelesti (ca mine), in jos merge... La mine a fost mai enervant ca, dupa ce le-am demontat, le-am probat si....nu baraie (la un volum decent). Deci sunt finalii de vina, asa ca am muncit degeaba .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Daca e un radio cat de cat decent si suna prost la volum ridicat, excluzand difuzoarele poate fi o problema de curent, respectiv o alimentare prin niste conductoare firave. De cele mai multe ori problema sunt difuzoarele si montajul acestora. In bord difuzoarele se tin cu 2 suruburi si plasticul vibreaza. Poti pune si difuzoare mai scumpe fara alte masuri asa cum am mai explicat sunetul tot prost va fi. In bord eu as pune doua dif. de medii pe care sa ajunga doar medii si inalte eventual. Pentru asta se folosesc filtre sau corectii de ton. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Difuzoare audio Feroza Nici nu vreau sa aud de cine stie ce sistem audio in masina asta. Exclus sa pun medii/inalte separat de bas. Am cumparat o pocnitoare de radio cu suport de sd si o sa vad daca se aude cat de cat. Daca nu, o sa scimb in final si dif-urile (acum stiu ca se poate:))) Pentru volumul la care ascult muzica, este suficienta si prinderea cu 2 suruburi in plastic. Evident, cine doreste discoteca im masina trebuie sa refaca toata instalatia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tvi Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Re: Difuzoare audio Feroza Dintre cei care aveti difuzoare in usi si in spate, poate cineva sa-mi spuna ce diametru au? Si mai mult m-ar interesa adancimea celor din fata, daca sunt cu inel distantier sau nu, pentru a nu "deranja" traseul geamului la deschidere! Multumesc! Editat Februarie 26, 2015 de tvi Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Difuzoare audio Feroza Salut ! Eu va spun din experienta proprie ca cea mai buna solutie este sa puneti difuzoare ovale pe spate in incinte si nu in asa zisa fata de usa. Eu am incercat difuzoare de diferite marci in spate in fata de usa si nu am reusit sa obtin un sunet bun. Toate cele bune, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tvi Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Difuzoare audio Feroza Dintre cei care aveti difuzoare in usi si in spate, poate cineva sa-mi spuna ce diametru au? Si mai mult m-ar interesa adancimea celor din fata, daca sunt cu inel distantier sau nu, pentru a nu "deranja" traseul geamului la deschidere! Multumesc! As ruga un posesor de difuzoare in usi sa faca macar o poza cu amplasarea acestora si s-o posteze aici. Am demontat fata de usa dar unde as vrea eu sa montez difuzoarele ma incurca fie buzunarul din fata de usa, fie lipsa decupajului in cadrul usii. p.s. Nu cred ca sunt singurul care are nevoie de aceste informatii, si, din ce am vazut pana acum pe forum, ele cam lipsesc. Multumesc! Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: Difuzoare audio Feroza Salutare tvi, Uite ce muzica am pus eu pe feroza si se aude foarte bine. Boxele pe fata au ramas cele originale si legate doar la Radio. Pe spate am dat jos tapiseria originala cea din carton imbracat si am schimbat cu tego negru de 8mm sa arate si bine. In tego am ingropat 2 boxe ovale de dimensiuni cat mai mari pentru bass. Tot pe spate am mai pus 2 boxe de exterior pe care le-am prins de barile din interior. Cele 4 boxe din spate sunt legate la amplificator. Atasez si poze sa vezi cum sunt montate. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tvi Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Difuzoare audio Feroza Multumesc mult, domnu`Silviu! Tvi Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tvi Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Difuzoare audio Feroza Salut! Pun si eu niste poze cu ce-am lucrat! Pentru ca omul din greseli invata, vreau sa atrag atentia celor care vor sa-si monteze difuzoare ovale mari in spate, asupra urmatoarelor aspecte: - dupa montare nu mi-au mai incaput acele cutii de depozitare din plastic, cu rol si de cotiera pentru pasagerii din spate....trebuia sa pun difuzoarele un pic mai in spate! - difuzorul din stanga-spate(cel de deasupra lampii) trebuia pus putin mai jos, carcasa difuzorului "loveste" o clema de metal in care se prinde capitonajul! - materialul din care este facut capitonajul este slab, se rupe foarte usor, in special la demontare, se rup acele gauri in care sunt introduse "diblurile" din plastic pentru prindere catre caroserie. In plus, si difuzoarele sunt destul de grele. Pe viitor cred ca il voi inlocui si eu cu tego sau ceva asemanator. Sper sa fie utile si aceste informatii. Spor! Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate