sento Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 (editat) Salutari la toata lumea! Sunt mai nou pe aici. Am si eu un Jimny(2009) de vreo doi ani si sunt v. happy cu el! Unde pot gasi cutie de viteze noua, la ce magazin online, ca nu reusesc sa gasesc.. :( Multam fain! Editat Martie 18, 2014 de sento Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Cutie viteze? Da, si mie in apare asa...google Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sento Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? Speram la putin mai mult ajutor de atat.. Daca nu faceam sapaturi inainte, nici nu intrebam.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? Nu stiu daca o sa gasesti cutie de viteze, intreaga si noua, pe la magazinele de piese. Poate doar la reprezentanta. De ce trebuie alta cutie? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? Cutie de viteza noua mai mult ca sigur gasesti doar la reprezentanta iar pretul probabil mai mare decit al masinii din 2009. Magazinele online o vor comanda tot la reprezentanta. Referitoar la pret de cutie noua, cutia de transfer la G W460 costa aprox. 5000 Eur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? Cutia de viteze din 2009 care sa se fi stricat deja, chiar si la muuulti km, suna cam dubios.... Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sento Postat Martie 19, 2014 Autor Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? Am dus-o azi la al doilea mecanic.. Sper sa se priceapa mai mult. Scotea niste sunete care nu se auzeau inainte, fiind destul de silentioasa. Sa vedem... 5000 de eu? Pai cat o masina? Dc asa de muult? :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Cutie viteze? se strica cutia de viteza la jimny pentru ca nu se verifica uleiul se gata semeringul de la cardanul de la cutie la redactor si pierde ulei putin cate putin pana se gata cutia. cutie viteza second 22000km-1000e,cu garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sento Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Cutie viteze? se strica cutia de viteza la jimny pentru ca nu se verifica uleiul se gata semeringul de la cardanul de la cutie la redactor si pierde ulei putin cate putin pana se gata cutia. cutie viteza second 22000km-1000e,cu garantie. O ai tu de vanzare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Cutie viteze? da da.tel 0761162111,numai piese de jimny am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate