Vizitator nr. 150 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Cu masina ca si cu femeia: contează unghiul ÅŸi lumina! O fotografie bine făcută spune cât un milion de cuvinte, nu-i aÅŸa? Ce rost are să râzi de unul singur de nervi prin munÅ£i că abia dacă mai poÅ£i scoate maÅŸina de pe unde ai reuÅŸit să o potriveÅŸti dacă nu Å£i se face măcar o fotografie, nu de alta dar măcar să mai râdă ÅŸi alÅ£ii. ÅŸi ca o continuare a subiectului topicului: ... dar poate înbunătăţi realitatea. 8) Salutări, membrilor, Sunt artist plastic ÅŸi sunt un împătimit după tot ce este imagine, mai ales dacă Å£ine de tehnică. (Sună cunoscut cum am început? :lol: ). Dacă tehnica are ÅŸi ceva roÅ£i mai mult decât nărăvaÅŸe, e ÅŸi mai bine. Am văzut că aveÅ£i ÅŸi medicul pe poziÅ£ii care... ... poate înbunătăţi realitate. 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 bine ne-ai gasit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine ai venit!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 Bine v-am găsit! Asta da primire călduroasă! Sper să pun cât mai curând niÅŸte foto cu maÅŸinile voastre pe aici. Până una alta voi vâna Daciile din Suceava cred. Sincer să fiu m-am îndrăgostit de maÅŸina asta cu farurile ei pătrate. Arăta mult mai fain decât Logan (umila mea părere de alegător). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Bine v-am găsit! Asta da primire călduroasă! Sper să pun cât mai curând niÅŸte foto cu maÅŸinile voastre pe aici. Până una alta voi vâna Daciile din Suceava cred. Sincer să fiu m-am îndrăgostit de maÅŸina asta cu farurile ei pătrate. Arăta mult mai fain decât Logan (umila mea părere de alegător). Bun venit batrane... si concetatene... cand ai chef de vanat dacii sa ma anuntzi k ti-o aduc pe a mea sa o faci vedeta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Bun venit! poate pe la vara iesim pe undeva ...asa ca sa-ti faci damblaua de fotograf. Daca ai poze cu mine, poate faci cumva sa le primesc. :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Nu sună rău chiar deloc. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Incearca sa vii la Sibiu....ca vei avea destul material ptr foto :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Salut! Bine ai venit. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 El e frate-miu ! Si e TAAAREEE !!! :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 :) mulÅ£umim, mulÅ£umim :D De acuma sunt obligat să fac eforturi ca să-mi menÅ£in imaginea :) . Plănuiesc ceva imagine cât de curând. AÅŸa... ca să nu se mai râdă de unele maÅŸini :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: daca nu era asa, pune-ai cam web. concluzie PHOTOSHOP :twisted: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Habar nu am cum e cu secretara ÅŸi max dar puteÅ£i să-mi spuneÅ£i ÅŸi mie. Dacă vă jenaÅ£i puteÅ£i evita amănuntele că le pot pune eu că doar deh... de imaginaÅ£ie Å£ine meseria mea. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Habar nu am cum e cu secretara ÅŸi max dar puteÅ£i să-mi spuneÅ£i ÅŸi mie. Dacă vă jenaÅ£i puteÅ£i evita amănuntele că le pot pune eu că doar deh... de imaginaÅ£ie Å£ine meseria mea. :D Pai, Gabi zice ca pozele de aici http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=323 sunt trucate cu photoshop-ul. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Chiar nu mă priveÅŸte dacă e sau nu e photoshop. Oricum este foarte posibil să nu mă întâlnesc cu ea aÅŸa că... dacă tot nu îmi cumpăr corn cu gem pentru ce să zic că nu e bun? Iar la dacia ce o voi prezenta eu aici chiar dacă o lucrez pe fotoÅŸop garantez că nu-i voi mări nimic. O voi pune în evidenţă, doar atât. Numa să dau de Nemo că el se oferi să-i fac maÅŸina vedetă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Max ti-ai facut-o cu mana ta....acum trebe doar sa demonstrezi ca nu e photoshop....suntem ca Toma Necredinciosu..... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Inca una interesanta.... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 eeeeeeee, pai ia ca nu mai trimit nici un telefon, vin personal! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Max ....aduci fata la Sibiu? :oops: :D ....numai in felul asta ne poti convinge :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Max ....aduci fata la Sibiu? :oops: :D ....numai in felul asta ne poti convinge :lol: :lol: :lol: Sa duc caprioara asta frumoasa intr-o gramada de lupi infometati si obsedati? :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 auzi la el....lupi infometati si obsedati....lupi da....dar dornici de noi cunostinte....asa ceva nu se mananca.... :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate