Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fotografia nu minte...

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Cu masina ca si cu femeia: contează unghiul şi lumina! O fotografie bine făcută spune cât un milion de cuvinte, nu-i aşa? Ce rost are să râzi de unul singur de nervi prin munţi că abia dacă mai poţi scoate maşina de pe unde ai reuşit să o potriveşti dacă nu ţi se face măcar o fotografie, nu de alta dar măcar să mai râdă şi alţii.

ÅŸi ca o continuare a subiectului topicului:

... dar poate înbunătăţi realitatea. 8)

Salutări, membrilor,

Sunt artist plastic şi sunt un împătimit după tot ce este imagine, mai ales dacă ţine de tehnică. (Sună cunoscut cum am început? :lol: ). Dacă tehnica are şi ceva roţi mai mult decât nărăvaşe, e şi mai bine.

Am văzut că aveţi şi medicul pe poziţii care...

... poate înbunătăţi realitate. 8)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nr. 150

Bine v-am găsit!

Asta da primire călduroasă!

Sper să pun cât mai curând nişte foto cu maşinile voastre pe aici. Până una alta voi vâna Daciile din Suceava cred. Sincer să fiu m-am îndrăgostit de maşina asta cu farurile ei pătrate. Arăta mult mai fain decât Logan (umila mea părere de alegător).

Link spre comentariu

Vizitator Nemo
Bine v-am găsit!

Asta da primire călduroasă!

Sper să pun cât mai curând nişte foto cu maşinile voastre pe aici. Până una alta voi vâna Daciile din Suceava cred. Sincer să fiu m-am îndrăgostit de maşina asta cu farurile ei pătrate. Arăta mult mai fain decât Logan (umila mea părere de alegător).

Bun venit batrane... si concetatene... cand ai chef de vanat dacii sa ma anuntzi k ti-o aduc pe a mea sa o faci vedeta!!!

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

:) mulţumim, mulţumim :D

De acuma sunt obligat să fac eforturi ca să-mi menţin imaginea :) . Plănuiesc ceva imagine cât de curând. Aşa... ca să nu se mai râdă de unele maşini :)

Link spre comentariu

adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Link spre comentariu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

daca nu era asa, pune-ai cam web. concluzie PHOTOSHOP :twisted: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Habar nu am cum e cu secretara şi max dar puteţi să-mi spuneţi şi mie. Dacă vă jenaţi puteţi evita amănuntele că le pot pune eu că doar deh... de imaginaţie ţine meseria mea. :D
Link spre comentariu

Habar nu am cum e cu secretara şi max dar puteţi să-mi spuneţi şi mie. Dacă vă jenaţi puteţi evita amănuntele că le pot pune eu că doar deh... de imaginaţie ţine meseria mea. :D

Pai, Gabi zice ca pozele de aici http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=323

sunt trucate cu photoshop-ul. :lol:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Chiar nu mă priveşte dacă e sau nu e photoshop. Oricum este foarte posibil să nu mă întâlnesc cu ea aşa că... dacă tot nu îmi cumpăr corn cu gem pentru ce să zic că nu e bun?

Iar la dacia ce o voi prezenta eu aici chiar dacă o lucrez pe fotoşop garantez că nu-i voi mări nimic. O voi pune în evidenţă, doar atât. Numa să dau de Nemo că el se oferi să-i fac maşina vedetă.

Link spre comentariu

Max ti-ai facut-o cu mana ta....acum trebe doar sa demonstrezi ca nu e photoshop....suntem ca Toma Necredinciosu..... :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Max ....aduci fata la Sibiu? :oops: :D ....numai in felul asta ne poti convinge :lol: :lol: :lol:

Sa duc caprioara asta frumoasa intr-o gramada de lupi infometati si obsedati? :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare