Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 max, dacă totuÅŸi te răzgândeÅŸti ÅŸi aduci fata adu ÅŸi biroul ca să ne putem convinge. Că poate fata nu e secretară... :lol: (nu căutaÅ£i logica la ce am scris pentru că nu există). Concluzia topicului Å£inând cont de titlu ar fi probabil următoarea: Fotografia nu minte că posesorii lor mint asupra autenticităţii ei. Concluzia este că fotografia nu minte, deci fotografia nu e trucată. Corect? Åži încă o certitudine ar fi că fotografia "căprioarei" cu chiloÅ£ei albi stă minunat deasupra semnăturii tale, max: It's NOT a Jeep... you wouldn't understand. :) ...sau varianta pentru lupii "înfometaÅ£i ÅŸi obsedaÅ£i": It's NOT a sheep... you wouldn't understand. Acum o întrebare. Imaginea de mai jos minte sau nu, "lupilor"? :) Peisaj cu oi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Max e clar photo... ca in ultima poza nu mai are titele asa marii :twisted: :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Max e clar photo... ca in ultima poza nu mai are titele asa marii :twisted: :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol: Parca te si vad cu ruleta pe monitor. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Nu vă e milă de sărmana fată? Cred că sughite de sare cămeÅŸa cu totul de pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Mai dragilor, va garantez eu ca NU e PHOTOSHOP ! AM INTALNIT PERSOANA "IN CARNE SI OASE"... E REALA !!! :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Mai dragilor, va garantez eu ca NU e PHOTOSHOP ! AM INTALNIT PERSOANA "IN CARNE SI OASE"... E REALA !!! :D tu ai si consultato??? :twisted: :oops: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 secretara Maxule ......... fai o rubrica separata in forum !!!!! :D :D :D :D ........si pune in fiecare zi citeva poze !!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Eventual îi mai pot face ÅŸi eu ceva fotografii pe când ajung prin BaiaMare. Sau trimite-mi una cu ea să o lucrez puÅ£in. Si se pare ca invidioÅŸi mai sunt unii pe meseria altora... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Eventual îi mai pot face ÅŸi eu ceva fotografii pe când ajung prin BaiaMare. Sau trimite-mi una cu ea să o lucrez puÅ£in. sint gata lucrate, vrei sa o faci la loc :twisted: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Mai, inca nu s-a plans a fi bolnava, ca sa o consult, dar pe voi... v-as "consulta de urgenta"... SFATUL MEDICULUI: Max, pune in topic ceva de genul: "a se intra in absenta nevestei si numai cu o batista la indemana" - fenomenul pe care l-ai declansat se numeste "HIPERSALIVATIE" :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Mai, inca nu s-a plans a fi bolnava, ca sa o consult, dar pe voi... v-as "consulta de urgenta"... SFATUL MEDICULUI: Max, pune in topic ceva de genul: "a se intra in absenta nevestei si numai cu o batista la indemana" - fenomenul pe care l-ai declansat se numeste "HIPERSALIVATIE" :P cum era aia? sa faci ce zice dr nu ce face.......... :twisted: :oops: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Mai, inca nu s-a plans a fi bolnava, ca sa o consult, dar pe voi... v-as "consulta de urgenta"... SFATUL MEDICULUI: Max, pune in topic ceva de genul: "a se intra in absenta nevestei si numai cu o batista la indemana" - fenomenul pe care l-ai declansat se numeste "HIPERSALIVATIE" :P Asta sună ceva de genul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Eventual îi mai pot face ÅŸi eu ceva fotografii pe când ajung prin BaiaMare. Sau trimite-mi una cu ea să o lucrez puÅ£in. sint gata lucrate, vrei sa o faci la loc :twisted: :lol: :lol: :lol:[/quote:1vmwkwws] Gabi...degeaba insisti tu . Nu o sa poti sa te convingi asa cum vrei (stiu eu cum). Cam asa ai vrea tu sa testezi...nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Ceea ce ai postat acum, Max, se numeste "palparea bimanuala a sanului" si este o manevra medicala la baza, dar pentru unii, se poate numi mai simplu, "PIPAIREA TATEI" (adica... tzatzei...) - fara caractere romanesti uite ce iese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Lasă că scriu eu cu caractere româneÅŸti : "ţâţei" ÃŽn meseria mea manevra se numeÅŸte "cunoaÅŸterea modelului de lucru". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 SFATUL MEDICULUI: Max, pune in topic ceva de genul: "a se intra in absenta nevestei si numai cu o batista la indemana" - fenomenul pe care l-ai declansat se numeste "HIPERSALIVATIE" :P Departe de mine sa contrazic un medic dar totushi : este Hipererectie ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Copii, ochiul vigilent al organului nu se dezminte :lol::lol::lol: ... am studiat cu mare atentie pozele si concluzia este ca ie adevarate, asa ca invidiati-l pe Max, ca aveti de ce :D ... - in pozele puse aici : http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=323&start=0 avem acelasi tip de mocheta ( textura si culoare ) ... - plinta de gresie de pe marginea mochetei ( la imbinarea peretelui cu podeaua ) este aceeasi ... - exista acelasi tip de mobilier in ambele seturi de poze ... uitati-va la scaune si la dulapioarele alea cu sertare si manere curbate ... - fata si-a luat ceas intre timp si a mutat bratara de pe mana stanga pe mana dreapta ... - am studiat forma degetelor si pare aceeasi persoana ... - de asemenea, am pregatire de specialitate si studii postuniversitare in "aprecierea sanilor" si pot sa va garantez io ca "aia sunt" :lol: :lol: :lol: ... Una peste alta, as zice ca nea' Max a cam pus-o ! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Ceea ce ai postat acum, Max, se numeste "palparea bimanuala a sanului" si este o manevra medicala la baza, dar pentru unii, se poate numi mai simplu, "PIPAIREA TATEI" (adica... tzatzei...) - fara caractere romanesti uite ce iese :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ahaaaaa....acum stiu de ce te-ai facut tu medic. :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Copii, ochiul vigilent al organului nu se dezminte :lol::lol::lol: ... am studiat cu mare atentie pozele si concluzia este ca ie adevarate, asa ca invidiati-l pe Max, ca aveti de ce :D ... - in pozele puse aici : http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=323&start=0 avem acelasi tip de mocheta ( textura si culoare ) ... - plinta de gresie de pe marginea mochetei ( la imbinarea peretelui cu podeaua ) este aceeasi ... - exista acelasi tip de mobilier in ambele seturi de poze ... uitati-va la scaune si la dulapioarele alea cu sertare si manere curbate ... - fata si-a luat ceas intre timp si a mutat bratara de pe mana stanga pe mana dreapta ... - am studiat forma degetelor si pare aceeasi persoana ... - de asemenea, am pregatire de specialitate si studii postuniversitare in "aprecierea sanilor" si pot sa va garantez io ca "aia sunt" :lol: :lol: :lol: ... Una peste alta, as zice ca nea' Max a cam pus-o ! :lol: cum vrei tu reducere la dispozitivul ptr troliu :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 secretara ........io nici nam vazut mocheta ! :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 ÃŽÅ£i arăt eu o iluzie optică foarte faină. vei înÅ£elege de ce nu ai văzut mocheta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Super tare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Unii nu au vazut decat sanii. Altii , mai plictisiti vad mochete si alte chestii de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Re: secretara ........io nici nam vazut mocheta ! :D :D :D :D :D tu nu ai studii postuniversitare :twisted: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Iluzie optică pe înÅ£elesul tuturor: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Pfiu, ce ti-e si cu amatorii astia :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate