Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Iluzie optică pe înÅ£elesul tuturor: buna idee max, e iluzie optica :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Re: secretara ........io nici nam vazut mocheta ! :D :D :D :D :D tu nu ai studii postuniversitare :twisted: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D .....atita am stat cu miinile pe sute tzitze in timishoara ca mior trebuit 5 ani sa ajung in anul 3 la Poli !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Iluzie optică pe înÅ£elesul tuturor: ajutor !!!!!!!! .........nu vad barca !!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Pozele cu sânii secretarei au fost făcute de aproape mai mult decâţt sigur cu un aparat foto compact de din ăla mititel, având un obiectiv ce tindea spre superangular, ceea ce duce la o deformare a imaginii. Cu alte cuvinte exagerează perspectiva ÅŸi o curbează. Obiectivele superangulare sunt folosite la peisaje de obicei dar dacă faci portret cu unul iese o catastrofă. Concluzie: o deformare a sânilor este posibilă în fotografiile acelea tocmai datorită obiectivului. Nu m-am uitat prea atent la poze ca să văd urme de photoshop pentru că, să fim sinceri, nici nu-mi păsă. Am admirat priveliÅŸtea ÅŸi gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Iluzie optică pe înÅ£elesul tuturor: ajutor !!!!!!!! .........nu vad barca !!!!!!!!!! Sa-ti recomande ekkakon niste comprese cu infuzie de musetel, aplicate pe ochi, seara la culcare :lol: :lol: :lol: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Pozele cu sânii secretarei au fost făcute de aproape mai mult decâţt sigur cu un aparat foto compact de din ăla mititel, având un obiectiv ce tindea spre superangular, ceea ce duce la o deformare a imaginii. Cu alte cuvinte exagerează perspectiva ÅŸi o curbează. Obiectivele superangulare sunt folosite la peisaje de obicei dar dacă faci portret cu unul iese o catastrofă. Concluzie: o deformare a sânilor este posibilă în fotografiile acelea tocmai datorită obiectivului. Nu m-am uitat prea atent la poze ca să văd urme de photoshop pentru că, să fim sinceri, nici nu-mi păsă. Am admirat priveliÅŸtea ÅŸi gata. e aparatul cu care isi face Max poze , mareste si curbeaza :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 poze .............. data viitoare Max sa foloseshti un obiectiv Macro !!!!!!! :D :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Eu sunt de părere că titlul topicului ar trebui schimbat în: "Fotografia strârneÅŸte polemici". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Eu sunt de părere că titlul topicului ar trebui schimbat în: "Fotografia strârneÅŸte polemici". scuza-ne ca ti-am stricat prezentarea dar noi ne cunoastem de mult si mai facem glume Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Iluzie optică pe înÅ£elesul tuturor: ajutor !!!!!!!! .........nu vad barca !!!!!!!!!! Sa-ti recomande ekkakon niste comprese cu infuzie de musetel, aplicate pe ochi, seara la culcare :lol: :lol: :lol: ... .......cred ca am ceva la ochi !!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Domnilor, cineva mai trebuie sa si munceasca in tara asta ... bicoz unii "ie" angajati la patron, dimineata semneaza condica ... tarisoara asta trebe musai scoasa din cacat, asa ca ma bag la scutec, sa fiu proaspat maine cand m-oi lovi de capitalismu' salbatec si feroce :lol: ... noapte buna ! al dumneavoastra, koala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 scuza-ne ca ti-am stricat prezentarea dar noi ne cunoastem de mult si mai facem glume :) Stai liniÅŸtit. Adevărul e că e o "prezentare" inedită. E ok. :) De altfel mai pot face un topic de prezentare, nu-i aÅŸa? De fapt acolo va trebui să pun fotografia unei dacii cosmeticizate niÅ£el de mine ÅŸi parcă văd că se discută iar de secretară. Nu că ar fi vreo problemă, vai, nu, dar dacă s-ar putea la topicul acela nou să fie alta :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Da. Cum a evoluat acest topic, pun eu un mic test. Evaluati-va singuri... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Nu am ÅŸtiut câte maÅŸini sunt. Dar nu erau 4x4 aÅŸa că mi se iartă, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 test in 5 sec am numarat 167 fire par !!!! cite puncte iau la test??????? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Re: test in 5 sec am numarat 167 fire par !!!! cite puncte iau la test??????? :D iei firele care le-ai numarat :twisted: :lol: :oops: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 0,167 puncte... cam aste e media... :shock: :lol: :lol: :lol: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 test mam linishtit !!!!!!! :D sintem cu totzii normali !!!! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca memoria nu ma inseala... max ne-a mai ispitit cu ceva poze ale domnisoarei chiar mai interesante... costum de baie... Hehehe... :D :D ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca memoria nu ma inseala... max ne-a mai ispitit cu ceva poze ale domnisoarei chiar mai interesante... costum de baie... Hehehe... :D :D Te insala memoria. Nu am facut-o niciodata. Desi am poze si in costum de baie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca memoria nu ma inseala... max ne-a mai ispitit cu ceva poze ale domnisoarei chiar mai interesante... costum de baie... Hehehe... :D :D Te insala memoria. Nu am facut-o niciodata. Desi am poze si in costum de baie. :lol: :lol: :lol: Le pastrezi pentru tine...ocazii speciale http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Mă, băieÅ£i, măi, dar ia că pun ÅŸi eu câteva poze cu mine ca să schimbăm cursul niÅ£el. Topicul ăsta trebuie să fie prezentarea mea nu a secretarelor că se trezeÅŸte misoginul din mine. :? :cry: Propun ÅŸi crearea unui topic intitulat "secretara x" în care fiecare-ÅŸi prezintă secretara mai mult sau mai puÅ£in reală ÅŸi să se facă dezbateri de genul: e photoshop sau pur ÅŸi simplu genetică pură aÅŸa cum am învăţat noi pe la televizor... :oops: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 alo ati uitat ca sunteti off roaderi cear fi sa va racoriti un pic . sau poate ati gresit forumu :D obsedatilor.cum vedeti o buca !!!!!!! ce ziceti de ceva noroaie :lol: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 alo ati uitat ca sunteti off roaderi cear fi sa va racoriti un pic . sau poate ati gresit forumu :D obsedatilor.cum vedeti o buca !!!!!!! ce ziceti de ceva noroaie :lol:Atunci buci in noroaie... :lol: :lol: :lol: :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 alo ati uitat ca sunteti off roaderi cear fi sa va racoriti un pic . sau poate ati gresit forumu :D obsedatilor.cum vedeti o buca !!!!!!! ce ziceti de ceva noroaie :lol:Atunci buci in noroaie... :lol: :lol: :lol: :lol: Ce ziceÅ£i de niÅŸte buci de melc în noroaie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate