Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fotografia nu minte...

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Figo

Re: secretara

........io nici nam vazut mocheta ! :D :D :D :D :D

tu nu ai studii postuniversitare :twisted: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D

.....atita am stat cu miinile pe sute tzitze in timishoara ca mior trebuit 5 ani sa ajung in anul 3 la Poli !!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Pozele cu sânii secretarei au fost făcute de aproape mai mult decâţt sigur cu un aparat foto compact de din ăla mititel, având un obiectiv ce tindea spre superangular, ceea ce duce la o deformare a imaginii. Cu alte cuvinte exagerează perspectiva şi o curbează. Obiectivele superangulare sunt folosite la peisaje de obicei dar dacă faci portret cu unul iese o catastrofă.

Concluzie: o deformare a sânilor este posibilă în fotografiile acelea tocmai datorită obiectivului. Nu m-am uitat prea atent la poze ca să văd urme de photoshop pentru că, să fim sinceri, nici nu-mi păsă. Am admirat priveliştea şi gata.

Link spre comentariu

Vizitator koala
Iluzie optică pe înţelesul tuturor:

ajutor !!!!!!!! .........nu vad barca !!!!!!!!!!

Sa-ti recomande ekkakon niste comprese cu infuzie de musetel, aplicate pe ochi, seara la culcare :lol: :lol: :lol: ...

Link spre comentariu

Pozele cu sânii secretarei au fost făcute de aproape mai mult decâţt sigur cu un aparat foto compact de din ăla mititel, având un obiectiv ce tindea spre superangular, ceea ce duce la o deformare a imaginii. Cu alte cuvinte exagerează perspectiva şi o curbează. Obiectivele superangulare sunt folosite la peisaje de obicei dar dacă faci portret cu unul iese o catastrofă.

Concluzie: o deformare a sânilor este posibilă în fotografiile acelea tocmai datorită obiectivului. Nu m-am uitat prea atent la poze ca să văd urme de photoshop pentru că, să fim sinceri, nici nu-mi păsă. Am admirat priveliştea şi gata.

e aparatul cu care isi face Max poze , mareste si curbeaza :twisted: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Eu sunt de părere că titlul topicului ar trebui schimbat în: "Fotografia strârneşte polemici".
Link spre comentariu

Eu sunt de părere că titlul topicului ar trebui schimbat în: "Fotografia strârneşte polemici".

scuza-ne ca ti-am stricat prezentarea dar noi ne cunoastem de mult si mai facem glume

Link spre comentariu

Vizitator Figo
Iluzie optică pe înţelesul tuturor:

ajutor !!!!!!!! .........nu vad barca !!!!!!!!!!

Sa-ti recomande ekkakon niste comprese cu infuzie de musetel, aplicate pe ochi, seara la culcare :lol: :lol: :lol: ...

.......cred ca am ceva la ochi !!!!!!!!!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Domnilor, cineva mai trebuie sa si munceasca in tara asta ... bicoz unii "ie" angajati la patron, dimineata semneaza condica ... tarisoara asta trebe musai scoasa din cacat, asa ca ma bag la scutec, sa fiu proaspat maine cand m-oi lovi de capitalismu' salbatec si feroce :lol: ...

noapte buna !

al dumneavoastra,

koala

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
scuza-ne ca ti-am stricat prezentarea dar noi ne cunoastem de mult si mai facem glume

:) Stai liniştit. Adevărul e că e o "prezentare" inedită. E ok. :)

De altfel mai pot face un topic de prezentare, nu-i aşa? De fapt acolo va trebui să pun fotografia unei dacii cosmeticizate niţel de mine şi parcă văd că se discută iar de secretară. Nu că ar fi vreo problemă, vai, nu, dar dacă s-ar putea la topicul acela nou să fie alta :D

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Nu am ştiut câte maşini sunt. Dar nu erau 4x4 aşa că mi se iartă, nu?
Link spre comentariu

Re: test

in 5 sec am numarat 167 fire par !!!!

cite puncte iau la test??????? :D

iei firele care le-ai numarat :twisted: :lol: :oops: :lol:

Link spre comentariu

Daca memoria nu ma inseala... max ne-a mai ispitit cu ceva poze ale domnisoarei chiar mai interesante... costum de baie...

Hehehe... :D :D

Te insala memoria. Nu am facut-o niciodata.

Desi am poze si in costum de baie.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Mă, băieţi, măi, dar ia că pun şi eu câteva poze cu mine ca să schimbăm cursul niţel. Topicul ăsta trebuie să fie prezentarea mea nu a secretarelor că se trezeşte misoginul din mine. :? :cry:

Propun şi crearea unui topic intitulat "secretara x" în care fiecare-şi prezintă secretara mai mult sau mai puţin reală şi să se facă dezbateri de genul: e photoshop sau pur şi simplu genetică pură aşa cum am învăţat noi pe la televizor... :oops:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Link spre comentariu

alo ati uitat ca sunteti off roaderi

cear fi sa va racoriti un pic . sau poate ati gresit forumu :D

obsedatilor.cum vedeti o buca !!!!!!!

ce ziceti de ceva noroaie :lol:

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Atunci buci in noroaie... :lol: :lol: :lol: :lol:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Atunci buci in noroaie... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce ziceţi de nişte buci de melc în noroaie?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare