kato Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 asa mai zic si eu ! :D parca mai veniti pe acasa :lol: weekend placut la toata lumea! am plecat pe munteeee !!!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 :roll: ...ÅŸi aÅŸa începu totul: adica faci photoshop????????ca Max cu secretara :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai vrea tu... Te roade asa-i? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Åži dacă tot vă place să discutaÅ£i despre ţâţe, nuri, sâni în cadrul prezentării mele (că nici nu se putea altfel... momentan lucrez treburi din astea :P ) pun mai jos fotocopia unei picturi d'ale mele. Enjoy! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Pentru un concitadin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 :D :D :D :D :D :D :D Saru'mana batrane! Mi-ai promis ca o faci vedeta si te-ai tinut de promisiune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 nR. 150: Nu-mi faci si mie un "logo" din asta cum i-ai facut lui Nemo? :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 nR. 150: Nu-mi faci si mie un "logo" din asta cum i-ai facut lui Nemo? :DSi mie si mie vecine :lol: :lol: :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 nR. 150: Nu-mi faci si mie un "logo" din asta cum i-ai facut lui Nemo? :DSi mie si mie vecine :lol: :lol: :lol: Ce coincidenţă... tocmai aveam în plan să-mi cumpăr un ATV numai că nu aveam idee de unde scot banii. :P 8) :lol: Se rezolvă, cum să nu? Numai timp să am. PS: chiar am mers ÅŸi condus pt prima oară un atv ieri ÅŸi mi-a luat minÅ£ile! M-am mai calmat când am văzut preÅ£urile pe net :? :( :? . De ce?... DE CE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Am aici un linc cu trei fotografii de la mine. http://www.photo.net/photos/sorindbaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 ai grija cu pictura mari artisti au fost considerati mari dupaaa..... era o gluma :D superfaina :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 MulÅ£umesc. E drept că poate fi periculoasă pictura uneori :) . (exceptând posibilitatea de autoaprindere a cârpelor îmbibate cu diluanÅ£i) Când ai spus după te refereai cumva la... :oops: (hai să vedem cât de creative pot fi răspunsurile voastre :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 CICA DUPA CE PREDAI BOCANCI LA MAGAZIA CEA MARE! :ang Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 hm... avem un început. MulÅ£umim, mulÅ£umim. :) Sun sigur că mai aveÅ£i nevoie ÅŸi de creativitate pe traseu. ExersaÅ£i aici! :grin: DaÅ£i tot ce puteÅ£i. A cărui replică o consider cea mai creativă îi voi cere o poză cu maÅŸina lui pt o mică prelucrare. AÅŸa, ca premiu. (sau, mai bine, nominalizez 3 replici ÅŸi le supun votului vostru :P ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Cand te vat si pe tine fotograf in ipostaza asta? http://divertisment.okay.ro/vizualizare ... urati.html Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Dacă e o întrebare răspunsul sună aÅŸa: niciodată. Sunt cât se poate de obiÅŸnuit cu nuduri. Chiar acum lucrez la 6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 :shock: :shock: :shock: :gr1 :ap :ap :ap Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 12, 2007 Partajează Postat Iulie 12, 2007 Dacă e o întrebare răspunsul sună aÅŸa: niciodată. Sunt cât se poate de obiÅŸnuit cu nuduri. Chiar acum lucrez la 6. nu ai nevoie de cineva sa-ti tina sevaletul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 La treburi din astea nu obiÅŸnuiesc să folosesc ÅŸevaletul pentru că lucrez pe braÅ£e. 8) Pun mai jos un autoportret foto ca să nu daÅ£i cu maÅŸina peste mine prin păduri când mă chinui să scot cadrul perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 :P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 pt cei care nu m-au cunoscut la BăiÅŸoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate