ancuta_laurentiu Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 hai sa mai animam putin lumea pe aici. sa va arat la ce lucrez in timpul liber. o vitara normala cu SL de 5 cm si anvelope 235/75/15. dorinta proprietarului? sa fie mare... a luat de la Roly un kit de Body Lift de 6 cm. cine monteaza, eu... surpriza a fost ca nu prea aveam pe ce sa montez acel kit. masina avea la mastic negru si teroson la greu in acele zone. la montaj au aparut si alte surprize. podeaua se tinea in scaune, spuma pliuretanica de umplutura clar trebuia facut ceva ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea O alta lucare care pare marunta la inceput, dar se dovedeste a fi MARE. Asa e cu Vitarele, cand incepi sa le desfaci, te prinzi de cap... In alta ordine de idei, daca tot o vrea MARE, de ce nu pui kit de 10 si gume de 31? Eu zic ca da bine! Uite si o poza cu a mea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea masina a ajuns la mine in ograda pentru modificari majore. schimbare caroserie pe acelasi sasiu. si daca tot e desfacuta bucati, verificata toata cap coada si in functie de buget imbunatatiri ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 (editat) Re: Vitara John Bucovat - renasterea O alta lucare care pare marunta la inceput, dar se dovedeste a fi MARE. Asa e cu Vitarele, cand incepi sa le desfaci, te prinzi de cap... In alta ordine de idei, daca tot o vrea MARE, de ce nu pui kit de 10 si gume de 31? Eu zic ca da bine! Uite si o poza cu a mea: arata bine masina ta Florine, insa tu vii cu produsul finit. la asta e de munca. vezi autobusul meu daca iti place http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77765-The-big-guy am testat ceva look-uri sa vedem cam cum ii sta am ajuns la concluzia ca ii sta bine fara motor:banana afar' cu troliul (albert al tau functioneaza? :) Editat Martie 20, 2014 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 20, 2014 Autor Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea imi cer scuze ca nu am poze cu intreaga lucrare. insa voi incerca sa surprind principalele activitati. am montat blocant pe puntea spate Lock right http://www.powertrax.com/ multumim adam_moga 80 i-am pus sl de 7 cm si BL de 8cm in acest moment masina e complet dezechipata si se afla la tinichigerie si vopsit integral , teroson, isonorizant etc etc ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea DE CATEVA ZILE LUCREZ PE LA MOTOR. cam plangacios. scurgeri de ulei cam pe la toate simeringurile si garniturile motorul a fost fiert de cateva ori. dovada uleiul s-a depus pe motor. va fi curatat si pe interior. capacul de la distributie spart. o gramada de mizerie a intrat pe spartura. s-au schimbat 2 suruburi de la fulia de acesorii pentru ca erau rotunde in cap. rezolvat si pinionul din capul vibvrochenului ce actioneaza cureaua de distributie ce era intepenit. am ramas surprins ca atunci cand am tras de el ca se misca vibrochenul. dupa ce am consumat un spray degripant si ceva benzina si-a dat drumul, reusind sa inlocuiesc astfel si simeringul de acolo. am dat baia de ulei jos si am constatat ca suruburile de la cuzineti si biele erau slabe. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea am continuat lucrul la motor. inlocuit garnitura la baia de ulei, curatata si vopsita. montat distributia si capacul aferent. montat volanta noua si kitul de ambreaj de kevlar. de asemenea am schimbat garnitura la admisie e gata motorul pentru montaj pe masina. mai am doar de pus ulei nou. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea O alta lucare care pare marunta la inceput, dar se dovedeste a fi MARE. Asa e cu Vitarele, cand incepi sa le desfaci, te prinzi de cap... In alta ordine de idei, daca tot o vrea MARE, de ce nu pui kit de 10 si gume de 31? Eu zic ca da bine! Uite si o poza cu a mea: ce kit de 10 ai recomanda?din ce consta?niste detalii nu ar strica,si un pret binenteles poate la urmatorii clienti putem recomanda asa ceva suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea am continuat lucrul la motor. inlocuit garnitura la baia de ulei, curatata si vopsita. montat distributia si capacul aferent. montat volanta noua si kitul de ambreaj de kevlar. de asemenea am schimbat garnitura la admisie e gata motorul pentru montaj pe masina. mai am doar de pus ulei nou. adevarat ambreaj ai pus am vazut ca ai volanta noua la kitul de ambreaj:wink: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea ce marca e ambreiajul si la ce bani? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea ce marca e ambreiajul si la ce bani? pentru detalii contac pe pm:ha::ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea La tine sau la Laur .. :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea La tine sau la Laur .. :)) la amandoi ca doar suntem frati :ha: masina a fost terosonata pe luni sper sa fie gata capitolul vopsire ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 22, 2014 Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea a sosit si troliu. mare si greu, dar asta e combinatia....cu distractia era de ajuns de 6500 lbs !!! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Frumoasa lucrare, bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Laur,ne troliem data viitoare aman2 sa vedem care duce mai mult:)) Al meu merge brici..+wireless de 20 m ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea frumoasa lucrare. spor in continuare sa ai:wink: In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea masina a venit de la vopsit. incepem echiparea ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Sa vedem ce iese...cu atatea trolii nu o sa mai ai pe cine trolia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Vitara John Bucovat - renasterea Sa vedem ce iese...cu atatea trolii nu o sa mai ai pe cine trolia :) mai Albert. toliul l-am luat sa ma ajut pe mine nu sa troliez masinile altora. daca am dat o mana de autor, asta nu inseamna ca de fiecare data eu voi fi cel care va asigura trolierea.:ha: azi s-a montat permanent hard top-ul. masina prinde contur Editat Martie 26, 2014 de ancuta_laurentiu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea spor la treaba,arata bine sa vedem finalul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Arata frumos de tot, insa am o nedumerire: de ce s-a optat pentru o fixare definitiva a hard-topului? Nu se putea pune un cheder care sa izoleze cat de cat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Arata frumos de tot, insa am o nedumerire: de ce s-a optat pentru o fixare definitiva a hard-topului? Nu se putea pune un cheder care sa izoleze cat de cat? masina are chederul insa, se stie ca iarna hard topul faca zgomote enervante. asta e motivul pentru care ii punem silicon de termopane :grin: am mai mesterit cate ceva pe la masina. instalatia electrica e aproape gata. transmisia fata revizuita si montata. sper ca saptamana asta sa punem motorul sus... ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea pe masina au fost puse: - Snorkel - fendere laterale - instalatia de clima - incepem confectionarea placii de troliu. - de asemenea, aseara tarziu am pus motorul doar pe tampoane. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea ce interesant este carcasa difului fata, suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate