ancuta_laurentiu Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea o zi plina de munca. cantariri, potriviri, echilibrari. pauza pe weekend ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea motorul e functional. lucreza in parametrii. umeaza o curatare temeinica a instalatiei de racire, curatare pe interior a motorului si apoi schimbul de ulei si antigel. avem ceva probleme cu instalatia electrica. sa vedem ce va iesi ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea lucrarea se apropie de final. am iesit in probe sa vedem comportamentul atat pe asfalt cat si in teren. am probat blocantul spate si troliul. eu sunt multumit. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviucsmn Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Vitara John Bucovat - renasterea Frumoasa lucrare, felicitari, da' un buget nu pui si tu? De preferat per piesa, si de unde este procurata.. Editat Mai 2, 2014 de silviucsmn Viața este 10% ceea ce se întâmplă, și 90% modul în care reacționezi la ceea ce se întâmplă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 2, 2014 Autor Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Bugetul e in functie de ce vrei pe masina... pentru masina asta am depasit demult bugetul alocat... o sa pun la sfarsit o lista cu tot ce e pe masina. daca te intereseaza pretul la o anumita piesa iti raspund cu ce mai mare placere pe pm. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Bravo laurentiu. Misto jucaria :2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Bravo Laurentiu . Frumoasa lucrare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea Bugetul e in functie de ce vrei pe masina... pentru masina asta am depasit demult bugetul alocat... o sa pun la sfarsit o lista cu tot ce e pe masina. daca te intereseaza pretul la o anumita piesa iti raspund cu ce mai mare placere pe pm. La cate surprize descoperi la o batranica din asta... bugetul planificat si cel real nu se vor pupa niciodata. Eu am renuntat sa mai tin scorul cheltuielilor, nu are nici un rost, am depasit de mult cat am dat pe trocarici si inca mai am bani de bagat :old - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviucsmn Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea La cate surprize descoperi la o batranica din asta... bugetul planificat si cel real nu se vor pupa niciodata. Eu am renuntat sa mai tin scorul cheltuielilor, nu are nici un rost, am depasit de mult cat am dat pe trocarici si inca mai am bani de bagat :old Hopa! Scuze de offtopic, dar cred ca suntem vecini in Valea Doftanei, (pe str. Lacului, langa Atra), nu cumva sunteti fiul av. Bunea din Tesila, de pe malul lacului Paltinu? "Locuim" pe aceeasi strada, poate ne cunoastem si vom merge impreuna la namolit.. Viața este 10% ceea ce se întâmplă, și 90% modul în care reacționezi la ceea ce se întâmplă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Re: Vitara John Bucovat - renasterea Bugetul e in functie de ce vrei pe masina... pentru masina asta am depasit demult bugetul alocat... o sa pun la sfarsit o lista cu tot ce e pe masina. daca te intereseaza pretul la o anumita piesa iti raspund cu ce mai mare placere pe pm. de ce toata lumea vorbeste pe PM? chiar asa cenzurat e forumul asta? ai putea de exemplu sa pui niste preturi informatve pt cei interesati de exemplu : - dat jos caroserie curatat de rugina terosonat ...x lei aprox - reconditionat sasiu (sablat , grunduit , vopsit)..x lei aprox eu de ex sunt curios cam cat ar costa aprox o reconditionare vitara in stare normala de uzura(rugina) ...1000 eur 2000 eur... intreb pt ca sunt pe punctul de a achizitiona o astfel de masina si sa vad daca imi permit...mentionez ca doresc sa achizitionaz masina si sa si trec la reconditionare (ca la varsta lor cam au nevoie) si abea apoi sa ma folosesc de ea...de ex daca dau 4000 euro pe masina cu inca 1500-2000 o "trag la semne?" fara extravagante. prefer sa iau o masina in stare mai precara si sa o fac eu ulterior decat sa iau masina "curatata de rugina recent" sau "fara rugina" cum sunt majoritatea vitarelor de vanzare in ro .... te rog sa imi raspunzi....toata stima Editat Mai 23, 2014 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Vitara John Bucovat - renasterea de ce toata lumea vorbeste pe PM? chiar asa cenzurat e forumul asta? ai putea de exemplu sa pui niste preturi informatve pt cei interesati de exemplu : - dat jos caroserie curatat de rugina terosonat ...x lei aprox - reconditionat sasiu (sablat , grunduit , vopsit)..x lei aprox eu de ex sunt curios cam cat ar costa aprox o reconditionare vitara in stare normala de uzura(rugina) ...1000 eur 2000 eur... intreb pt ca sunt pe punctul de a achizitiona o astfel de masina si sa vad daca imi permit...mentionez ca doresc sa achizitionaz masina si sa si trec la reconditionare (ca la varsta lor cam au nevoie) si abea apoi sa ma folosesc de ea...de ex daca dau 4000 euro pe masina cu inca 1500-2000 o "trag la semne?" fara extravagante. prefer sa iau o masina in stare mai precara si sa o fac eu ulterior decat sa iau masina "curatata de rugina recent" sau "fara rugina" cum sunt majoritatea vitarelor de vanzare in ro .... te rog sa imi raspunzi....toata stima pretul la o lucrare asa ampla este undeva la 2000 euro,cu materiale din clasa medie,aici ma refer la materiale izolatoare,la masticuri de etansare,si vopseaua exterioara. Aceasta suma se poate modifica simtitor daca proprietarul,doreste sa inalte masina cu kituri de suspensii,bari metalice,troliu,rock slidere.... suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate