asfalttango Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Dupa cum spun in titlu oscilez inte SUZUKI benzinar si KIA BENZINAR.Avantajele SUZUKI ar fi aspectul exterior si traditia in 4X4 ...dezavantajul ar fi motorizarea V6 care e mai pretentioasa la GPL...Deja vad ca foarte multi au SUZUKI si nu am gasit nici unul cu SPORTAGE pe forum....Dar astept orice parere sau sfat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Pe vitara sunt 3 motorizari pe benzina 1.6 8v 80 CP 1.6 16v 95 cp 2.0 130 cp Kia daca nu ma insel, motoare de 2 litri cu 95 si 128 cp. Deci comparand doar capitolul 95 cp.. vitara are taxele mai mici din cauza motorului mai mic. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Din pacate cele mai multe sunt cele de 2000cm3 la vinzare...Nu m-ar deranja sa am 130 de cai :) dar nu am habar cum se comporta motoarele si masina in general...Ca aspect estetic imi place mai mult decit KIA si in 5000 de euro zic ca gasesc un vitara bunicel in germania si in inmatriculez la bulgari.... Citeva punte + si - pentru cele doua masini? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Nu zice nimeni nimic.... Ce am gasit eu pina acum: Date KIA ....masa proprie 1493kg.....maxima admisa 1920kg ....masa maxima disp frinare 1200kg....masa max fara dispozitv frinare 400kg Motor 16v 1998cm3...94kw 127cai... Cine imi poate da date si despre SUZUKI?....Si astept orice parere... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Szuki Vitara 1.6 16V Cilindree 1589 97 cp sau 95/6000 sau 5600 rpm cuplu 132 Nm/4000rpm portbagaj 572 litri greutate gol 1230 sau 1259 sau 1180 sarcina maxima utila 470 greutate totala 1650 sarcina tractabila 1700/620(cu/fara franare) Timp accelerare 14s/100km/h Vit max 152 Consum mediu 9.6 Nu sunt sigur pe sarcina tractabila..unde am gasit mai multe date am pus "sau" Greutatea poate sa depinda de dotari. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vig1969 Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Salutam la d-stra....nu ma dau expert,dar....sfat din pct meu de vedere....KIA Sportage ....NU Am avut aceasta masina si am "tinut-o" pe stoc cam 5 luni ....tot am incercat sa ma amagesc ca este ceva de capul ei. Nu vb de rau acest producator dar pe Romaneste vorbind,nu este nici cal nici magar. deci: SUV....da,doar atat....si de teren INTRAVILAN in teren..... 0 mai trb sa spun despre piesele acestui SUV ex: bascula superioara cu tot cu pivot 597,00 RON....(numai original) aftermarket ...NU si alte maruntisuri de motor..... o disributie role,curea,pompa apa....si ambreiaj ....cam 3000,00 RON mai zic...... fi PRO SUZUKI.....SAU....alta marca care crezi ca te avantajeaza...... eu unul am s-o incerc si pe asta. SUCCES Mai intreaba si tu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: SUZUKI VITARA sau KIA SPORT AGE Multumesc pentru sfat...Personal si eu am indoieli asupra KIA dar necunoscind nici un propietar am decis sa intreb intii.Plus ca am gasit pe forumurile 4x4 o gramada de SUZUKI ....iar KIA....deocamdata ....niciunul. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate