coltalb Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 unde este mai exat sonda asta? sta aprins becul doar cand tin tras de maneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sonda marsarier mk ll, probleme. salutare masina este hidramata sau manuala? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: sonda marsarier mk ll, probleme. Salut, Manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: sonda marsarier mk ll, probleme. Salut, Manuala este pe cutia de viteze putin intr-o parte. in general se sectioneaza cablurile , sonda/contactul este undeva la 80-90 lei noua... tocmai am schimbat-o.. , am luat-o de pe un site , nu stiu daca am voie sa-i dau numele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: sonda marsarier mk ll, probleme. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate