DKW Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Partea cu lipitul am rezolvat-o, am degresat bine zona si am lipit stutul la pozitie cu Poxipol. Pentru a nu avea parte de surprize gen infundat gaura am folosit un tub dintr-un plastic neaderent bagat in stut pe toata lungimea lui, pana in radiator. La pozitie l-am tinut cu o "proptea" improvizata dintr-o surubelnita si o tubulara de 8 scurta, timp in care am incalzit locul cu foehn-ul nevestei :grin: Maine e ziua cea mare, tine sau nu tine. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Vei uita de treaba asta...:) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Sper sa tina, in caz de necaz mi-am croit planul de rezerva. Am localizat in aceeasi zona o pozitie unde se poate infileta un stut in caz de avarie, fara sa fie nevoie sa desfac toata fata masinii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Deci ???? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Deci ???? Rabdarica Ursule... omu' nu intra decat pe seara, de la munca nu are cum:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Am infrant! S-a inmuiat Poxipolu' si a inceput sa curga iar... Trec la varianta stut metalic. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 :ha::old Am infrant! S-a inmuiat Poxipolu' si a inceput sa curga iar... Trec la varianta stut metalic. ce sa-i faci daca nu vrei sa asculti.Eu te-am sfatuit .... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Am infrant! S-a inmuiat Poxipolu' si a inceput sa curga iar... Trec la varianta stut metalic. Dragul meu DKW, Poxipolul il vand de cand a aparut pe piata,stiu ce poate si ce nu.:old Nu-i nimic,ai mai invatat ceva!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Am cumparat o "plastilina" Bison Epoxy Repair (Aqua), o sa incerc maine si cu ea, doar ca o sa infiletez un stut metalic si o sa-l fixez cu solutia minune. Nu stiu de ce am un presentiment ca tot la schimbarea radiatorului o sa ajung.:ha: :ha::old ce sa-i faci daca nu vrei sa asculti.Eu te-am sfatuit .... Dragul meu DKW, Poxipolul il vand de cand a aparut pe piata,stiu ce poate si ce nu.:old Nu-i nimic,ai mai invatat ceva!:wink: Deh, pana nu dai cu capu' de capota nu vezi...:grin: Editat Martie 28, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 30, 2014 Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Solutia castigatoare se numeste alt radiator. Plasticul ala nu intra in reactie cu niciun smac, orice lipici (clei, smacolina, poxipol, epoxy, samd...) nu face priza pe el. Daca infig un stut filetat in el o sa crape plasticul cand va da caldura in el si se va dilata stutul respectiv. Caz incheiat cu succes... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Am cumparat o "plastilina" Bison Epoxy Repair (Aqua)' date=' o sa incerc maine si cu ea, doar ca o sa infiletez un stut metalic si o sa-l fixez cu solutia minune[/quote'] Se pare ca Bisonu' ii place, momentan vad ca tine si dupa o ora de invartit motorul. Dupa ce a ajuns temperatura la jumatate l-am turat in cateva reprize pana la 2500-3000 rpm. N-am mai infiletat niciun stut, doar l-am lipit pe cel rupt si l-am imbracat cu plastelina epoxy. Maine se da verdictul final. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Solutia castigatoare se numeste alt radiator. Eu cand am avut probleme cu radiatorul, ll-am comandat din UK si am iesit la 1/4 din pretul care se cere in RO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Momentan tine plastelina aia. Am facut un drum cu platforma moto agatata, sa car niste motoare, si vad ca a rezistat la traficul de oras. Intre timp o sa ingras pusculita pentru alt radiator, sa fie acolo, just in case...:old Editat Aprilie 3, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 La Freelander tot circuitul este sub presiune (1,6 ) prin stutul ala se face si aerisirea automata a aerului din circuit/radiator prin intermediul vasului de expansiune, in capacul vasului de expansiune are o valva care deschide automat de la 1,6 in sus iar o parte din antigel circula in permanenta pe acel traseu. Pe busonul vasului de expansiune scrie 110kPa echivalent cu 1.1 bar....deschide la presiunea de 1.1 bar (testat):wink: Si mare atentie la asta ,devine foarte casant la frig .... Editat Aprilie 4, 2014 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Inseamna ca am incurcat eu datele. Conducta aia de plastic nu e o problema, din 2000 s-au facut mai multe upgrade-uri la diverse componente, iar, daca-i dracu' chiar atat de negru, conducta d-aia de plastic gasesti la magazinele de piese auto. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Inseamna ca am incurcat eu datele. Conducta aia de plastic nu e o problema, din 2000 s-au facut mai multe upgrade-uri la diverse componente, iar, daca-i dracu' chiar atat de negru, conducta d-aia de plastic gasesti la magazinele de piese auto. Conducta nu se crapa singura,doar in caz ca ai treaba prin zona aia si o mai lovesti neintentionat se produce necazu....la mine sa rupt exact in aproprierea T-ului :hm..........orcum eu am inlocuit tot sistemul cu furtun de combustibil mult mai flexibil :grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci45 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Buna ziua ! Tocmai ce am schimbat radiatorul de racire la freelander ieri. Am asteptat o saptamana dupa el si l-am luat cu 460 roni de la XXXXXXX si manopera 180 ron, plus antigelul si apa inca 50 roni. Freon nu am bagat inca urmeaza. Serviceul mi-a oferit radiator la 880 roni, 950 roni un alt magazin de piese respectiv 770 roni al treilea magazin. Am pus aceste preturi informativ, sper ca nu deranjeaza. Editat Mai 15, 2014 de mariusg Nu se face reclama altor firme fara acordul administratorului forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Reparatie/modificare/carpeala radiator apa LRF Td4 Un mic update: am schimbat radiatorul cu unul nou Nissens, solutia de lipit de la Bison este buna ca masura temporara, acum cateva zile a sarit stutul lipit. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate