Cosminmares2000 Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Gata si suruburile!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Te credem ...dar cateva poze , macar una era /u suficiente ! daca au iesit tot asa galbene , eu nu vreu sa le mai vad ...ca mi taie greata !:ha::ha: Si uite asa sta cate un proprietar/patron de toyota la umbreluta cu laptopul pe masuta sau in pat la tv . cu o beutura de soi cu umbreluta si ea iar mesterul ''MANOLE '' lucra ...dar cu spor !! FARA SACRIFICII ZIDITE !:2dr ce mai TE INVIDIEZ dle Piede ....maxxim ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Before and after....!. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Unde ati "reconditionat" suruburile? Banuiesc ca sunt zincate... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Zincare electrolitica la Cluj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE iesi si sasiul. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Domu'Iancu, cu respect,chestie de gust....bun, prost,dupa posibilitati. Bucsi,arcuri si amortizoare,alt aspect cu upgrade si culori......dar tot dedesubtul tipator......arata mega dubios si fix ca pomul de craciun. Dupa rationamentul tau ar trebui sa vedem cite-o raritate de Ferarri sau cine stie ce super car- rosu cu jante verzi si dedesubt azuriu.....sau poate o Toy 200 de noua,citeva zeci de mii cu punti, brate si burta colorata verde,rosu si bleu la bucsi.... Bulangii astia, producatorii.Nu ? toti.... Si aia ce repun pe roti o Toy 40 de exemplu.....ce negru pe punti,burtica,doua dungi sexy pe capota....verde,rosu,galben si la retromobil cu ea....:old Hai sa nu mai discutam, dar culorile alea pe dedesubt ma duc cu gindul la o Dacie 1300 tunata.Si nu sunt singurul care cred ca nu-i dau plus valoare lucrarii ci minus. Ca se se face este profi si cu dedicatie maxima este altceva,dar ...reconditonat inseamna pentru multi o masina de 20-30 ani care arata ca scoasa din fabrica.....nu spoita in culori tipatoare indiferent a fost data in 10 straturi sau o cutie de la colt.Protectia nu vine de la rosu sau galben....vine de la tratamentul/metoda aplicata. Am postat asta ca sa fiu inteles ca prea m-ai pus la punct cu ardoare....zau asa. :grin: Nu mai vreau sa continuam,sunt profund impresionat de pasii urmati cu reconditionarea cu de ritmul super alert. Spor la treaba! Editat Martie 28, 2014 de RZV 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE RZV-ule nu uita in ca in urma cu destui ani, majoritatea ne vopseam diverse elemente ale masinilor in culori nefiresti. Odata cu trecerea timpului majoritatea am adoptat fie sistemul "low profile" fie sistemul "cameleon" ...adica tranformarea lookului masinii in una care se confunda cu orice masina obisnuita din trafic. Motivele sunt lesne de inteles. Eu as merge pe culoarea originala a masinii, preparand vopsea dupa codul de culoare Toyota. Dar hai sa nu fim carcotas ... ce face nenea asta de la Hunedoara masinilor ... indiferent de culorile alese ...mai rar vezi. Se vede de la o posta atat pasiunea ptr fiare cat si meticulozitatea pe care o acorda fiecarui detaliu. Si asta surclaseaza orice detaliu care ni se pare la unii a fi nefiresc. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Yonutz....nu ne faceam.....eu nu mi-am facut asa ceva niciodata, pe verificate........si pe principul invata de la altii sau pe propria piele....nici tu nu-ti mai faci :grin: Ce face nenea asta din Hunedoarea hos palaria, intredevar. Restul , can-can.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE sasiu vopsit. . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Yonutz....nu ne faceam.....eu nu mi-am facut asa ceva niciodata, pe verificate... Daca vopsitul alb al jantelor si nici lipitul autocolantelor pe masina nu intra tot in aceasta categorie ...atunci da, ai dreptate ..."nu ne faceam" :h5 Editat Martie 28, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Dragi prieteni! Ultimile noutati ptr voi! Miine sper sa fie gata la cheie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Cei de la BUSCHTAXI.de restaureaza totul pe negru! am studiat atent la ce fac ei! Asambleza totul si vopsesc totul inclusiv suruburile si dupa parerea mea arata in bataie de joc! Uitativa si voi la aceste imagini! Daca folositi un negru lucios pe dedesubt arata exagerat de urat! Am muscato si eu odata la un Pajero, am vopsit cu negru lucios si a iesit exagerat de urat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE dle Cosmin te rog sa mi scuzi insitenta si daca puteti, sa ne spuneti cate maini de electrostatica ia ti dat la sasiu ! Cred .... ca a iesit foarte bine ...! cu admiratie , Iancu ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Am si eu o curiozitate, in zona seriei de sasiu se iau masuri speciale de protejare cand se sableaza, sau se tine cont de ceva reguli cand se vopseste? Prin toate procesele in care este implicat sasiul trece si seria sau? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE IANCU! Tot ce este vopsit in camp electrostatic are 3 straturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE FLOW! Nu trebuie sa ai grija la serie!! Dupa ce este sablat si vopsit se vede ca de fabrica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Calitatea lucrarilor si pasiunea pentru fier se vede, felicitari, astept sa vad masina gata. Cat despre culori, nu comentez, fiecare cu gusturile lui. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Felicitari!! Este o lucrare... jos palaria :rsp Intrebare: Cum se curata un sasiu de pamantul pe care il are in interior? Am un strat de pamant gros cat o treime din inaltime, pana la gauri. Masina este desfacuta, dar nu mai demontez de pe sasiu puntile, motorul si toate.. problema majora la mine fiind caroseria. Deci sablarea sasiului iese din discutie.. Cum sa scot pamantul?? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 29, 2014 Autor Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE DOCTORE! Eu pun sasiul in picioare si dau cu jetul! In cazul tau, baga un furtun cu apa si lasal sa curga 30 min pe o parte si 30 min pe partea cealanta! Si insista cu o surubelnita la scurgerile de jos din sasiu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Multumesc frumos!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Eu spal periodic sasiul cu furtunul de desfundat canalizarea de la Karcher. Are o duza in cap cu gauri orientate ce fac sa intre furtunul singur. Cum pozele sunt peste orice cuvinte am atatat fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE Salutare tuturor, in primul rand felicitari pt proiectul asta dar si pt. cel anterior. Daca am retinut bine din prima prezentare, legat de culoarea rosie a componentelor, aceasta vopsea rosie are si ceva caracteristici anticorozive....pt containere sau asa ceva. Mie personal imi place cum arata toata lucrarea la final. Daca se poate, as dori sa va intreb despre reconditionarea unui pajero mkII SWB care are destul de multa rugina, ma intereseaza mai ales partea de sasiu, daca se poate, cat ar costa estimativ o astfel de operatiune cu inlocuire de suspensii bucsi etc...si daca e necesar sa fac o programare. Eventual putem vorbi pe privat daca e cazul. Multumesc anticipat pentru moment si ne auzim, toate cele bune tuturor. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Martie 29, 2014 Autor Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: RECONDITIONARE Toyota LC KZJ73 - Proiect PIEDE GUI!! Nu pot sa iti spun un pret ptr ca fiecare masina este diferita! Deocamdata trebuie sa imi construiesc o hala si dupa putem vorbi!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate