Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferentele de pret intre troliile Warn si celelalte se reflecta si in calitate ?

FordRanger

Postări Recomandate

Am citit mare parte din posturile de la acest capitol . De ceva timp doresc sa cumpar un troliu . Am vazut diferente mari de pret intre troliile de pe piata romaneasca . Ele reflecta si diferenta de calitate si fiabilitate ?

Nu am folosit niciodata troliu dar as fi avut nevoie in cateva situatii . Nu stiu mare lucru despre producatori si nici despre modele constructive.

Nu intreb care troliu este bun pentru mine. Intreb daca diferenta mare care este la pret, se pastreaza si la capitolele fiabilitate si calitate .

Va multumesc .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferentele de pret intre troliile Warn si celelalte se reflecta si in calitate ?

superwinch e la fel de bun dar mai ieftin

raspunsul la intrebarea ta este ; INTRE ACESTE DOUA marci diferenta este de marketing, diferenta dintre cele doua si no name uri este mare la calitate viteza de lucru si fiabilitate .

eu am un superwinchi talon 9.5 cu sintetic .

DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !!
Link spre comentariu

Re: Diferentele de pret intre troliile Warn si celelalte se reflecta si in calitate ?

Am ales Warn ca si comparatie pentru ca nu gasisem pana acum altele mai scumpe. Intre timp am gasit :grin:. Warn pare sa fie pe la mijlocul clasamentului. Am comparat preturile unor producatori de pe acelasi continent si diferentele au fost mult prea mari . De 3 - 4 ori mai mult .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Troliile sunt ca masinile ...Clasificabile dupa destinatia fiecaruia, caracteristici, performante, fiabilitate, marca, samd ...

Preturile sunt si in acelasi timp nu sunt justificabile in timp si spatiu.

Vezi un Warn live alaturi de un troliu chinezesc de serie. Numai prin pipaiala, fara prea multe teste o sa-ti dai seama de ce unul costa mii de euro si altul cateva sute de dolari ...Desi teoretic amandoua fac acelasi lucru ...conteaza insa CUM si IN CE CONDITII o fac...

Eu am Superwinch ptr ca atat mi-am permis...dar "exista si romani mai fericiti". Sper sa intelegi expresia. :grin:

Editat de Yonutz
  • Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Va rog ,pe aceia care ati folosit in off-road mai multe tipuri de trolii , sa imi spuneti si mie cum ar atata un clasament al troliilor din clasa de pret medie ( 500 -700 Euro ) ? Doar atat am alocat si as dori sa nu ma pacalesc la alegere .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Uite aici un test interesant: http://www.avenger4x4.com.au/library/4WD159036-054FEATURE_WinchComparo.pdf

Pe mine m-a ajutat sa inteleg mai bine un troliu electric. Nu trebuie neaparat sa alegi unul din troliile din testul asta, dar poti compara performantele oricarui troliu cu cele prezente in acest test, pe care-l poti folosi ca etalon. Testul asta s-a vrut unul dur, din cate am inteles eu.

Ca parere personala, intr-adevar, pretul reflecta calitatea si fiabilitatea troliilor, dar mai trebuie luate in considerare si alte aspecte, subiective de altfel, in alegerea unui troliu: cat si in ce conditii vei folosi troliul, cat de atent poti fi la utilizarea corecta a troliului, cat de norocos sau ghinionist esti... :grin:

• Like 2
Link spre comentariu

Multumesc , Optimus , foarte util linkul .

Link spre comentariu

parerea mea este ca warn sau superwinch sunt clar superioare nonameurilor,insa eu cred ca inainte trebuie sa te gandesti la ce folosesti utilajul.daca e doar de hobby cred ca sunt bune si cele noname sau mai putin cunsocute

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Nu intentionez sa ma scufund cu pickupul meu prin noroaie si mlastini si nici nu merg in off-road incarcat . Imi trebuie un troliu pentru situatiile in care rotile se invart pe loc si masina nu mai inainteaza. Am AT-uri GoodYear Wrangler si pe clisa , am ramas pe loc si in pante de 30 de grade . Un Troliu ma scotea din necaz. Pentru asta imi trebuie . Dar , sunt un om prea sarac ca sa imi cumpar lucruri ieftine, asa ca voi mai strange niste bani pentru un troliu mai de calitate .

Link spre comentariu

Nu intentionez sa ma scufund cu pickupul meu prin noroaie si mlastini si nici nu merg in off-road incarcat . Imi trebuie un troliu pentru situatiile in care rotile se invart pe loc si masina nu mai inainteaza. Am AT-uri GoodYear Wrangler si pe clisa , am ramas pe loc si in pante de 30 de grade . Un Troliu ma scotea din necaz. Pentru asta imi trebuie . Dar , sunt un om prea sarac ca sa imi cumpar lucruri ieftine, asa ca voi mai strange niste bani pentru un troliu mai de calitate .

poti lua T-Max. cind iei troliul, automat trebuie sa te gindesti si la piesele de schimb (solenoizi, garnituri, frina...).

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

daca e doar de hobby si nu te bagi in competitii cu el unde viteza de troliere conteaza poti incepe sa te uiti la sectiunea de publicitate pe forum.totul incepe de la buget,cati bani vrei sa aloci pt aceasta piesa?cred ca asta e factorul principal

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Deocamdata imi face cu ochiul un Superwinch TS 11500 . Ma straduiesc sa consolidez bugetul . L-au destabilizat Timbrul de Mediu si anvelopele .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare