Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

filtru epurator

vio6868

Postări Recomandate

Re: filtru epurator

Salut!

Eu nu cred ca Galloper-ul are epurator. Vad ca am un furtun care pleaca de la capacul culbutorilor si intra direct in racordul de admisie.

Da am inteles ca este chiar in capacul de la culbutori.La unele tipuri de masini se schimba cu capac cu tot.La galloper nu stiu cum e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...

Deci Galloperul are sau nu epurator de ulei? Scoate fum ca locomotiva si vreau sa curat epuartorul (pe lang alte operatiuni). Daca e in capacul culbutorilor se curata sau se schimba? Capacul ala daca se da jos trebuie schimbata automat si garnitura lui? Trebuie strans inapoi cu un anumit cuplu?

Link spre comentariu

Nu stiu. Nu prea arata a epurator.

Singurul Galloper care l-am vazut avea unul facut de posesor (de unde m-am inspirat eu) si el se jura nu ca are din fabrica.

A mintit, nu a mintit mai departe nu stiu.

Ca nota, la SantaFe are o chestie care ii zice epurator. Dar e subdimensionat si ar trece mai degraba ca gluma, decat ca epurator.

Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista...
Link spre comentariu

salut. ce ai incercuit in poza este supapa de descarcare in cazul in care turbina face presiune prea mare, 4d56 nu are nici un filtru epurator. in capacul de la axul cu came este un fel de epurator dar nu se poate desface, e capsat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare