Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=6635 ii rog, pe cei avizati, sa imi dea un sfat referitor la aceasta masina.e de cumparat ?!..pro, contra...intentionez sa o supun unor transformari, nu extrem dar in acea directie. va multumesc anticipat. M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Pai cea mai buna motorizare dintre Pajeroasele vechi. Pretul e ok, cu toate ca mai merge negocian in 500 de upuroi. Cine shtie, poate mai mult. Sa verifici pe carte daca sigur are E.1 sa nu iti iei tzeapa la RAR. Este un pic mai multa munca pentru a-l transforma, decat la un Pajero I, dar se merita. Iese ceva frumos. Bafta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio care sunt aproximatie costurile unei transformari, daca doreste cineva sa ma dumireasca, cazul acestui Mitsu multumesc anticipat., M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Nu ai specificat ce fel de transformari vrei sa faci. Difera foarte mult ce vrei sa faci cu ea si cat de larg e buzunarul. Din propria experienta(tot la un Pajero), pot sa-ti spun ca eu pana in momentul de fata, de la inceputul anului de cand am inceput modificarile, am bagat cam 1500 Euro si muuuuuuuulte ore de munca. Si inca mai am de bagat cam 1000 ca sa ma declar multumit. Asta pana cand voi mai pune inca ceva pe el care va costa. Per total, un troliu, gume, body-lift, o vopsea si apoi o muzica si interior retapitat, ajunge cam pe la 1500-2000 E. Pret relativ mic pentru ce poate iesi din masina respectiva. Repet, totul depinde de cat vrei sa bagi tu mana in buzunar. O sa incepi probabil ca si mine de la 200-300 de euro si cand vei face un total vei vedea ca de fapt ai bagat dublu :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio multumesc, mult pentru cele spuse.da, la gandeam la body lift, suspensii, anvelope, scaune, troliu, evacuare cap coada inox...samd.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Daca te bagi la teren nu se merita evacuare inox. Si eu mi-am pus evacuare de 50 mm, de aia "tunata" cu o singura finala-n capat. La prima iesire am venit cu evacuarea in portbagaj. -Body-lift : 150 ron (bucsele, manopera eu am facut-o) -Suspensii: Dupa ce o inalti 6-7 cm, ai sa obs ca nu mai este nevoie sa umbli la suspensii. Eu am ridicat doar fata din bara de torsiune cu inca 2 cm dupa ce am pus troliul si bull-bar-ul in bot. -Anvelope: de la 1000 la 3000 de ron toate 4, eventual si o rezerva. -Scaune: Daca nu te bagi la concursuri sau ceva zdravan, cele de fabrica sunt nemaipomenit de confortabile. Eu am condus cate 8 ore in continuu si am putut merge dupa aia. Eventual, scaunul soferului echipeaza-l cu o perna aer sau o suspensie reglabila cu piston cum am eu. -Troliu: 1800 ron, montajul l-am facut eu. Te mai costa cam inca vreo 1-2 mil electrozii, berea, curentul si alte consumabile pentru montaj. Optional ce mai am eu: -Interior retapitat cu "piele ecologica" neagra. 500 roni materialul si 2 zile de munca. Eu l-am pus. -CD-Player Alpine cu 4X45 W,2tweet-ere in bord, 2 dif-uri in portiere, 2 in stalpul din spatele scunelor fata, si inca 2 in portbagaj. Ca un bonus mai am si una statie amplificare de 200 W care alimenteaza o boxa dubla de 300 W din portbagaj, pe care-l si ocupa cam in totalitate. Total cam 1000 ron. -Vopsea in 2 culori metalizata. 1500 ron -Flanse de 30mm pe roata. 400 ron -Snorkel 150 ron - facut de mine. Pe viitorul apropiat: Gume MT Cross - 1000 ron Statie CB - 400 ron. Roof Rack - 150 ron Proiectoare chinezesti de rupt in crengi: 200 ron. Scuturi motor,cutie, diff, din tabla striata aluminiu. Eventual si capitonarea interiorului la portiere. Bineinteles ca mai sunt cateva dar vor veni cu timpul. Pe langa toate astea enumerate se adauga si schimbarea de fluide, gresari, bucse la tiranti si alte maruntisuri de genul asta. Asta a fost doar sa-ti faci o idee cam care sunt preturile fara nici un fel de manopera. Daca il mai duci si la service, mai aduna inca aproape jumate din intreaga suma a pieselor. :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Am uitat sa specific ca la acel model de Pajero este posibil sa te coste ceva mai mult toate modificarile deoarece e mult mai mult de munca si e pacat sa faci ceva "doar sa fie acolo". OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio stimabile, iti multumesc sincer. ai o tuica zetea de la mine posting.php?mode=smilies&f=6# o ultima intrebare pentru moment... exita ca echipare aftermarket un plafon hard top pentru acest model...nu am gasit pe net. M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Tre sa fie, dar la bani cam multi. Daca vrei soft-top pentru pt teren poti merge la orice firma care face prelate pentru remorci de camion. Am un prieten care si-a facut una la un IMS cu vreo 400 ron. Si a iesit chiar beton, cu fermoare, gemulete, minuni. Singura neplacere la ea ar fi ca dupa 60 kmh cam "flutura" si iarna cam bate vantu pe sub ea. Daca vrei hard-top, poti merge la cei care fac spoilere ""tuning"" si alte minuni din fibra sau PVC. Oricum iesi mai ieftin la ei. Si bagat garnituri/chedere la imbinari e sooper ok. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio viewtopic.php?f=28&t=3388,nu cred ca soft top sau hard top are de a face cu mersul off road , daca masina place la inima asta e ...sunt masini bune ,motorizare extra ....daca nu ma zgarceam la consum asa ceva as fi avut ...+ ca sunt o tona de variante de a acoperi sau modifica spatele acestei masini in functie de ce vrei cu ea , chestie pe care eu cu masina inchisa nu o pot face fara investitii majore .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio si daca vrei ceva profi este pikup.ro dar iti recomand sa iei masina asa cum e , sa te dai cu ea sa vezi exact ce vrei si dupa aceea sa hotarasti daca o inchizi total, semi sau prelata ,....eu acu imi doresc un pajero hard/soft top ,pt ca ofera o multitudine de optiuni de modificari estetice ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Eu acuma imi doresc sa se usuce vopseaua sa pot iesi in teren cu ea :ha: :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Domnilor, ma simt din ce in ce mai bine in aceasta "comunitate". va multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio klezule daca mai imi faci in ciuda sa sti ca te tamponez la prima iesire...cu ceva ...aaa..de genu :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio pot monta blocante fata ce aceasta masina.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Gnok, prin august vreau sa fac un Translpina. Poate, poate ne tamponam :x ....cu cea mai mare placere :be 75, orice sepoate atata timp cat sunt fonduri. Se poate pune inclusiv o punte rigida pe elicoidale fatza si spate. O poti ridica pana la cer, dar toate au pret. Parerea mea este sa o iei stock asa cum e, sa iesi (cu minim inca o masina) la teren de vreo 2-3 ori, vezi ce e musai de schimbat/adaugat si incetul cu incetul o faci. Eu unu recomand sa tii masina stock cam vreo 2 luni, in care sa ai cat mai multe iesiri pe teren. Astfel vei sti exact ce-ti lipseste, de ce ai nevoie si ce n-ai nevoie. De exemplu eu inca nu am simtit lipsa unui blocant fata, poate doar MRL-uri manuale in loc de automate. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio masina mere de rupe si nam blocanti de loc...in schimb am un cuplu care imi permite multe ...credema ca am cautat inclusiv punte aro , dar nu gasesc cu raportul pe care il am pe pajero ,...cred ca voi incerca o sudura ultramegaramforsata avand in vedere ca o punte pt a mea e 650 euroi complecta,....eu am nevoie de carcasa restul fiiind in perfecta stare (dif,planetare), si avand in vedere ca imi amenajez si utilez noul meu apartament ,nu imi permit acei 650e.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Pai trage-i tata sudura de neam prost pe ruptura, apoi pune o jumate de teava peste sudura si baga cordon peste teava/punte. Eu asa am facut la o punte de remorca care era mult peste gabarit, 1.8 tone maxim si eu merg cu ea cu 3.5-4 tone. S-a rupt, am tras sudura, apoi am luat o teava de fier de acelasi diametru, am despicat-o in doua si am pus-o deasupra sudurii. I-am tras cordon de sudura si nici dreq n-o mai rupe acuma. Eu am puntea aia de Pajero, da e de pe lamelare. Si nici la dimensiuni nu shtiu daca pica bine avand in vedere ca-i de benzinar scurt... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio klezule stricam topicu omului ...io sper sa iasa ceva si o sa incerc o sudura , m-am gandit si la faza de centrare si tot , ramane sa gasesc un aparat sau pe cineva care sa sudeze ''la greuceanu'' dar si profi, ca tre incarcat cu metal in sudura principala si nu mai mult decat permite lungimea planetarei...tre om cu rabdare oricum...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio asadar, pentru a fi nu cadea in diletantism in fata vanzatorului, sau de ce nu, pentru a nu imi gaurii buzunarelul, la ce tre sa fiu cu ochii in patru cand merg la masina sa o cumpar?... scuza-ti..incepator dom`le. :pt :pt :pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Cel mai simplu si cel mai sigur. Sa mergi cu cineva care stie. :ha: Sunt multe care trebuiesc verificate. Incepand de la mecanica pana la tablarie. Este adevarat ca toate se repara, dar de ce sa nu fii sigur ce-i bun. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio daca stiam ce si unde sa caut ...acu aveam toyota sau lr...insa am ajuns sa indragesc paju de numa ...= ce probleme are e a mea si ma dus si ma adus de unde nu ma asteptam ...sincer ma bucur ca nu a ajuns la remat ...poate mai trag un an cu ea cu tot cu modificari ...dar nas dao pe nika... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio asadar, pentru a fi nu cadea in diletantism in fata vanzatorului, sau de ce nu, pentru a nu imi gaurii buzunarelul, la ce tre sa fiu cu ochii in patru cand merg la masina sa o cumpar?... scuza-ti..incepator dom`le. :pt :pt :pt stare tehnica/mecanica dovedita in service...rugina sau nu la prinderea caroseriei pe sasiu, capete de bara/directie/biele/telescoape/scut rezervor intact fara lovituri, bord functional, reductor functional...etc ...sunt multe dar daca tot esti din buc in momentul cand vrei sa iei masina apeleaza la unii din mecanicii din b ...aflati aici pe forum si nu cred ca vei fi refuzat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio Veshti ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alias75 Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: va cer un sfat. Mitsu 3000 V6 Cabrio in weekendul urmator , sambata, daca nu ma convinge plec in austria sa vad un Puch..Doamne ajuta :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate