armin2627 Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Salut. Mi-am cumparat de curand un suzuki x90 si am nevoie de cunostintele voastre. Este primul suzuki pe care il am. Se potrivesc piesele de la suzuki vitara? sau de la alte suzuki-uri? Ca nu imi gasesc chedere,faruri,eleron. :( As dori sa mai pun si bara de protectie si praguri.. Ma puteti ajuta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Suzuki X90 - intrebari Praguri laterale de INOX la 100 euro. Unul are o mica indoitura. Tel.0745-349510, Florin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armin2627 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Suzuki X90 - intrebari Unde are indoitura? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Suzuki X90 - intrebari Unde are indoitura? In poza din dreapta..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floralp Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Suzuki X90 - intrebari In prima poza se vede ca pragul mai apropiat este indoit in partea de dedesupt, si putin arcuit de la mijloc in sus. In poza cu pragurile pe masina, lovitura este in dreptul sagetii rosii. Se poate repara usor, pe mine nu m-a deranjat, de aceea nu l-am facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate