Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou padurar printre stupii autohtoni

albinaru

Postări Recomandate

"Colectionat" de la Bundesforst (echivalentul german al Romsilva), masina arata ipecabil la vopsea, a stat in garaj.Reviziile facute "ceas" la reprezentanta Ford din Havelberg.

Cam cheluta, desi este full electric, am sa o impopotonez eu cu tot ce-I sta bine off road-lui.In primul rand troliul mostenit de la Hilux.

Va mai tin eu la current.

DSCN3030.thumb.JPG.22d104c6cc9d3584ade805990f6754ea.JPG

DSCN3044.thumb.JPG.3a261e724c0f161d4e2b18a01a3ced9d.JPG

DSCN3051.thumb.JPG.c515e46bfa11674f5303eaff8701f892.JPG

DSCN3041.thumb.JPG.b8c47accf6eca275ef1364d11ccc4b7b.JPG

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un nou padurar printre stupii autohtoni

Ne inmultim , albinarule.

Sunt cel putin trei Ford Ranger noi pe forum. Iubitorii de Nissan , Toyota si Mitsubishi or fi intrat la idei . :grin:

Cred ca deja putem sa ne organizam .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Asa este! Sunt niste avantaje mai prozaice la Ranger: pret de achizitie, piese usor de gasit aftermarket, parcurile de dezmembrari abunda de acest model iar motoarele sunt de incredere.

Au si minusuri....Dar despre asta o sa mai avem ocazia sa vorbim.

Link spre comentariu

Eu am cumparat-o pentru expeditii , nu pentru off-road ( este prea lunga pentru asa ceva ) .

Si pentru ca mi-o pot servisa in curte .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Eu o tin mai mult pentru hobby-ul meu apicol.In final, mi-am dat seama ca, o masina mai de sosea mi-este mai utila decat un off-roader.

Link spre comentariu

Felicitări pentru achiziţie.Într-adevăr cam cheală.Soră cu a mea.Mă enervează plafoniera care arată ca la Daciile vechi.Mergea o încălzire în scaune dar opţiunea asta o au doar modelele vândute în ţările nordice.

Cum de ai renunţat la Hilux?

Editat de hul-hul
Link spre comentariu

Sunteti voi prea pretentiosi. A mea este identica cu ale voastre , insa eu ma laud ca e full - option :ha:. Are AC , e full electric si LSD pe spate . E full ! :banana

Link spre comentariu

si eu sunt interesat de avantajele Rangerului pentru apicultura

fata de Hilux .... in afara de faptul ca aceasta (ranger) are probabil si AC cam care ar mai fi avantajele?

Link spre comentariu

Din capul locului sa fim intelesi:nu este mai buna ca Hiluxul, chiar si copii mei stiu asta si, ma tot intreaba cand aduc acasa Toyota.

Este o masina mai accesibila si mai usor de intretinut, motorul este mai puternic si este de incredere.

In final mi-am dat seama ca pentru hobby-ul meu am nevoie de masina de sosea, situatiile in care esti off road sunt relativ reduse si atunci de cele mai multe ori apelezi la un tractor din cel mai apropiat sat.

Hiluxul este nascut pentru coclauri, este masina suprema, dar, coclaurile reprezinta doar o mica parte din existenta mea.

In plus, aici in tara putini oameni cunosc valoarea masinii. Dincolo a fost cumparata de cineva din Hamburg fara macar sa o probeze.Mi-a trimis contractual prin fax si a doua zi a venit cu trenul pana la Nurnberg, a dat banii, s-a urcat in ea i-a dat cheie si a plecat.

Editat de albinaru
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Maine il schimb si eu . Intra 6,3 litri . Am o oferta de la o firma care se ocupa de uleiuri cu 260 Ron , 7 litri de ulei si filtrul mare .

Specificatia este ...parca 5 W - 40 Sintetic .

Link spre comentariu

hul-hul are dreptate. Azi am ridicat uleiul si este " Ford Formula F 5W-30 ".

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

eu cred ca mai ieftin iesi daca le faci undeva la comanda,ies sub ce forma iti doresti si cred ca vor fi mult mai rezistente

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

M-am tavalit putin pe sub el: schimbat bucsi bielete bara stabi, verificat nivelul lichide in grupuri, gresat cruci.

Am si eu o curiozitate : cardanul spate nu are culisanta?

Am rezolvat problema barelor transversale pentru portbagaj, de la firma CRUZ, costa in jur de 80 eur cu transport gratuit in orasele mari.Pot sa-mi duc si eu bagajele in cutie atunci cand plimb si cainii.

Link spre comentariu

Poti face o fotografie cu ele ? Ma intereseaza in special prinderea . Se prind pe chedere sau trebuie gaurit plafonul ?

Link spre comentariu

O sa revin si cu poze .Se prind pe chedere.

La Hilux aveam unele care se potriveau la o gama larga de masini.

Astea sunt special pentru Ford, respectiv pe chederul care este de forma rotunda.

Nu stiu cum o fi alea Thule dar sunt groaznic de scumpe.

Link spre comentariu

Felicitari pentru modul cum ai grija de masina. Arata mult mai bine decat atunci cand ai cumparat-o . M-ai ofticat cu jantele alea faine si cu pragurile. Eu nu am reusit inca sa ii cumpar . Unde ai gasit jantele ? Arata foarte bine . Imi trebuiesc si mie unele pentru a monta anvelopele de iarna . Probabil cele de iarna le voi pune pe jante de tabla si cele de vara care sunt acum pe masina le voi pune pe jante de aliaj.

Arata bine barile transversale .

Link spre comentariu

Multumesc pentru complimente!

Sunt niste tipi in Cluj care dezmembreaza Ranger din UK.Gasesti tot ce vrei la ei, daca n-au, aduc la comanda.Preturi bune si negociabile.

JAntEle de tabla poarta BFG urile MT nou noute si stau cuminti in garaj.

Ce fel de motor este WLE-ul? Cica nu este common rail.Pe ce actioneaza electronica?

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare