AlexD Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Salut , am si eu un pajero pregatit de off-road cat de cat , va intra cat de curand se poate la reparat/renovat schimbat . Dar incepem cu inceputu , am o problema care ma irita foarte tare , cand virez dreapta se aude un scartait sunetul acela cand se freaca 2 metale unu pe celalalt , aveti idee de la ce poate fi , la mecanic mi-a zis ca ii planetara dupa sunet dar eu stiu ca aia bate . Multumesc anticipat. Editat Aprilie 3, 2014 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=811219&viewfull=1#post811219 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: Tot nou si tot cu Pajero:)) Salut , am si eu un pajero pregatit de off-road cat de cat , va intra cat de curand se poate la reparat/renovat schimbat . Dar incepem cu inceputu , am o problema care ma irita foarte tare , cand virez dreapta se aude un scartait sunetul acela cand se freaca 2 metale unu pe celalalt , aveti idee de la ce poate fi , la mecanic mi-a zis ca ii planetara dupa sunet dar eu stiu ca aia bate . Multumesc anticipat. nu neaparat sa fie planetara propriu zisa deteriorata,poate sa fie si fuzeta unde intra planetara,acolo este o bucsa,iar pe capatur planetarei trebuie sa ai un zegar de fixare,care daca a sarit de la loc atunci la viraj planetara nu sta centrata si se freaca de peretele fuzetei suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Tot nou si tot cu Pajero:)) nu neaparat sa fie planetara propriu zisa deteriorata,poate sa fie si fuzeta unde intra planetara,acolo este o bucsa,iar pe capatur planetarei trebuie sa ai un zegar de fixare,care daca a sarit de la loc atunci la viraj planetara nu sta centrata si se freaca de peretele fuzetei Mersi mult . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Tot nou si tot cu Pajero:)) Sau rulmentul.. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate