jantorero Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 As dori sa transform freelanderul din N1 in M1. Am fost la RAR si de la 01 02 2014 aceasta operatie(manopera) se executa doar prin service autorizat de LAND ROVER. Cine stie cat costa si poate recomanda...eventual un nr telefon !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Nu exista asa ceva. Recarosari de LR nu stiu sa existe service autorizat. Daca totusi gasesti ceva te rog posteaza aici. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Inginerul de la RAR m-a indrumat catre un service agreat Land Rover . Poate stiti,auzit....este vorba de montaj bancheta si geamuri nici vorba de recarosat. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Inginerul de la RAR m-a indrumat catre un service agreat Land Rover . Poate stiti,auzit....este vorba de montaj bancheta si geamuri nici vorba de recarosat. Montajul propriu-zis ti-l poate face aproape orice service. Problema este ca, pentru a fi luat in seama de RAR, service-ul cu pricina trebuie sa indeplineasca cele doua conditii: agreat de RAR pentru recarosari, agreat de LR pentru aceleasi operatiuni. Era bine ca "istetul" de la RAR sa te indrume el la un astfel de service daca tot a deschis gura:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander agreat de RAR pentru recarosari' date=' agreat de LR pentru aceleasi operatiuni.[/quote'] Adica niciunu'... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 (editat) Re: Service dedicat L.R.Freelander Exista un service autorizat RAR sa faca aceste modificari...Se ocupa ei si de omologare RAR... La dezmembrari Gagu , dar banuiesc ca au si un pret pe masura, fiind foarte scumpi la piesele din dezmembrari pe care le comercializeaza!!! Eu iti spun sa iti pui bancheta linistit si geamuri cu folie neagra pe ele si sa ii dai bice...ce atata omologare...!?! Editat Aprilie 13, 2014 de DKW http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79749-Trimiteri-catre-adrese-de-firme-piese-LR-altele-decat-cele-de-pe-forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 (editat) Re: Service dedicat L.R.Freelander Eu iti spun sa iti pui bancheta linistit si geamuri cu folie neagra pe ele si sa ii dai bice...ce atata omologare...!?! Corect! Nu conteaza ca la un control il lasa fara talon si numerele de inmatriculare, aduce masina acasa pe platforma si trebuie sa se prezinte la RAR pentru reomologare...:uameni Editat Aprilie 13, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Eu sincer de 2 ani merg asa si nu am ramas fara talon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Eu sincer de 2 ani merg asa si nu am ramas fara talon... S-ar putea zice ca ai avut noroc... sau ca ai pile in Politie:grin: Eu la prima iesire pe care am avut-o cu masina, am dat peste un control Politie+RAR care numa in c.r nu m-au verificat:uameni It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 (editat) Re: Service dedicat L.R.Freelander Nu am dat pana acum peste un astfel de control.... Editat Aprilie 14, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Nu am dat pana acum peste un astfel de control.... Unii au bafta. Ce inseamna sa locuiesti in Bucale. Cica s-a deschis un service dedicat Land Rover, undeva in Pantelimon :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Unii au bafta. Ce inseamna sa locuiesti in Bucale. Cica s-a deschis un service dedicat Land Rover, undeva in Pantelimon :banana ...la aia cu sufixul "atelier" ,au tester,fac revizii, etc If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Service dedicat L.R.Freelander Eu vreau sa transform din N1(autoutilitar)in M1(autoturism). Am fost la RAR... Concluzia scurta si fara mai multe detali: -Se poate omologa dar geamurile si banchetele spate trebuiesc montate intr-un service dedicat care da si tidula( agreat de firma producatoare). Cine poate da relati,un tel,un fax il rog frumos sa posteze mai jos ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate