bogdan.sb Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Cu riscul de a supara, repet intrebarea pusa in alt topic (si imi cer scuze pentru repetare) pentru ca am nevoie de raspunsuri cat mai repede si un topic nou atrage atentia mai repede. Am gasit o oferta buna la Midland 100 + antena ML 95 (stiu ca e cam scurta..) de la PNI. Intrebarea este: antenele PNI cat de bune sau rele sunt? Sunt asazisele "pocnitori" sau sunt decente? Va rog raspunsuri concrete cat mai repede. Am rezervat deja produsul si maine seara as cumpara daca primesc feedback pozitiv ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Antena PNI Cu riscul de a supara, repet intrebarea pusa in alt topic (si imi cer scuze pentru repetare) pentru ca am nevoie de raspunsuri cat mai repede si un topic nou atrage atentia mai repede. Am gasit o oferta buna la Midland 100 + antena ML 95 (stiu ca e cam scurta..) de la PNI. Intrebarea este: antenele PNI cat de bune sau rele sunt? Sunt asazisele "pocnitori" sau sunt decente? Va rog raspunsuri concrete cat mai repede. Am rezervat deja produsul si maine seara as cumpara daca primesc feedback pozitiv ... Seara buna, Eu am luat midland 220 + PNI de 165cm tot ca oferta de la un site din asta. Antena in combinatie cu statia mea isi face treaba bine, am trantit-o de vreo doua trei ori si bagata si scoasa din masina de 1000 de ori asta de mai bine de 1an si varful nu s-a indoit. Ma aud clar si receptionez foarte clar. Eu l-am sunat pe meseriasu cu statiile cand am vrut sa imi iau alta antena si el a zis "e o copie buna". Totusi statia midland 100 nu uimeste ca performante, cel putin mie nu mi se pare ca merita banii - adica atat dai atat face. Eu unul as opta pentru alt model de la alt producator in banii aia. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Antena PNI Pana la urma am am cumparat Midland 100 Plus + antela Midland ML 145. In weekend o sa o montez si o sa merg la calibrat si o sa revin cu concluzii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Antena PNI Pana la urma am am cumparat Midland 100 Plus + antela Midland ML 145. In weekend o sa o montez si o sa merg la calibrat si o sa revin cu concluzii.... in care weekend? care sunt concluziile? daca tot ai facut topic separat , frumos ar fi sa si concluzionezi , nu crezi? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Antena PNI Ok, "timberland0910", ca sa nu ma mai "certi": am montat-o de ceva timp. Nu am facut multe iesiri de atunci pentru ca, ulterior am demontat toata masina bucata cu bucata, curatat rugina, etc... Am folosit statia de 2-3 ori. Am vorbit, am ascultat. In principiu functioneaza bine. Nu stiu la ce distanta "bate" si oricum este relativ ... In Feroza, statia s-a potrivit foarte bine in locul scrumierei din bord, iar antena am montat-o, prin intermediul unui platband pe suportul rotii de rezerva (usa spate). Din pacate, a pierdut vre-o 20 cm la calibrare dar asta e ... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate