ptr Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 va salut prieteni!doresc sa achizitionez un aro 244 si nu stiu ce motorizare sa aleg dintre andoria sau peugeot!care este mai fiabil si are consum mai bun!!multumesc si astept sfaturi!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Intre Andoria si Peugeot eu as alege Toyota. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 :y asta imi doresc si eu dar nu prea se mai gasesc din pacate au fost foarte rare in romania din cate stiu eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 andoria si peugeot se mai gasesc inca si in stare destul de buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 ia peugeot dar daca nu si vrei un V6 benzina sa ma anunti ca stiu unul bun :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 toyota e benzinar. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 au fost ARO cu motoare Toyota si benzinar si diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 m ar interesa aro v6 ca i pun gpl dar ce motor are?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Daca nu ma insel (nu am vazut niciodata, doar am auzit) au fost motorizari (foarte putin - deci exotisme) V6 Ford si BMW, la fort exista chiar si cutie automata. Motor: Ford Cologne (BENZINA) (CROSSLANDER) 6 cilindrii in V(60°), 4 timpi, aprindere prin scanteie Aspirat - admisie naturala, injectie electronica multipunct, benzina fara plumb Capacitate cilindrica - cmc: 4009 Putere maxima - kW(CP)/rpm: 119 kW/160CP Cuplu maxim - Nm(kgfm)/rpm: 305Nm Ambreiaj: Mazda, monodisc uscat, comanda hidraulica Motor: Ford Cologne (BENZINA) 6 cilindrii in V(60°), 4 timpi, aprindere prin scanteie Aspirat - admisie naturala, injectie electronica multipunct, benzina fara plumb Raport de compresie: 9.5:1 Alezaj x cursa - mm: 93.03 x 72 Capacitate cilindrica - cmc: 2935 Putere maxima - kW(CP)/rpm: 108(140)/4600 Cuplu maxim - Nm(kgfm)/rpm: 225(23)/3500 Ambreiaj: Mazda, monodisc uscat, comanda hidraulica Dar cred ca este important de stiut .... motorizarile acestea au fost pe serii mici .... probabil nu au fost fabricate mai mult de 10 masini de fiecare Cea mai raspandita motorizare "moderna" pe benzina este Toyota .... Motor: Toyota 2RZ-FE (BENZINA) 4 cilindrii in linie, 4 timpi, aprindere prin scanteie Aspirat - admisie naturala, injectie electronica, benzina fara plumb Raport de compresie: 9.5:1 Alezaj x cursa - mm: 95 x 86 Capacitate cilindrica - cmc: 2438 Putere maxima - kW(CP)/rpm: 103(140)/5000 Cuplu maxim - Nm(kgfm)/rpm: 212(21.6)/4000 Ambreiaj: Toyota, monodisc uscat, comanda hidraulica mai multe info despre motorizarile ARO se pot regasi la http://www.offroadclubaro.com/viewforum.php?f=34 - daca adminul considera ca nu este permis link-ul imi asum responsabilitatea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 va lipseste o motorizare, pusa pe aro 10.?, cea de motor daewoo diesel de tractor. sasiul era de 244, caroseria cea de 10 in 3 usi umflata. despre una bucata stiu ca am condus-o si stiu si la cine a fost. a avut numere de probe, era un prototiptil... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Motorul Andoria 4C90 aspirat este foarte bun si fiabil ,dar mai mult ca sigur greu de gasit unul "in toate mintile" Varianta cu turbo este mai dihai DAR o problema din fabricatie face ca fisurarea foarte frecventa a chiulasei sa-l descalifice. Ramane in discutie motorizarea Peugeot-cu cele doua variante aspirat-motor vechi fara mari pretentii la intretinere dar nici cine stie ce veleitati . Cel cu turbina de la Peugeot este varianta cea mai buna -avand in vedere ca ai deschis dicutia strict despre aceste motorizari, greu de gasit dar nu imposibil ! Oricum musai trebuie sa ai in vedere si starea caroseriei si a sasiului ! ps .suntem aici si te vom ajuta -cel putin eu, cu mare placere ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 ai dreptate e greu dar nu imposibil,trebuie sa caut!multumesc chiar o sa am nevoie de ajutor!!:pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Re: sfat achizitie aro 244 apropo ca sa fentez impozitul mare ca sa o omologhez ca autoutilitara ce modificari trebuie sa fac?ma gandeam sa scot banchetele de pe spate si sa fac o podea dreapta din placaj. Editat Aprilie 11, 2014 de ptr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 cat despre motoare eu zic ca cel mai usor de intretinut e peugeotu cu turbo,nu e chiar pretentios si isi face treaba la 90 cp ai lui.cat depre reducerea impozitului,nu se mai poate sa il faci autoutilitara.243 se mai gasesc autoutilitare dar sunt foarte rare cu motoare de peugeot,care sunt autoutilitare au bv.aici ramane la alegerea ta.acum ai de unde alege masini,ca sa iti iei un aro facut ca la carte gasesti cam greu si care sunt beton sunt cam scumpe.sunt pe net vreo 2-3 244 care sunt beton. ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Daca vrei un 244 cu toyota turbo diesel : http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=50&t=9904 Tel.0729931729 Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Daca vrei un 244 cu toyota turbo diesel : http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=50&t=9904 Tel.0729931729 "The board requires you to be registered and logged in to view this forum.".......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 va salut!stie cineva ce fel de directie a fost montat pe aro 244 din anul 2004 cu motor de toyota cu aer conditionat si bordul acela nou de seamna cu super nova? ma refer la pompa servo,caseta directie,la sistemul de franare?sunt romanesti?cutia este tot de toyota? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Caseta de directie stiu ca este romaneasca, pompa nu stiu ce provenienta este, magadesc a este original toyota daca este si motorul de toyota, la frane pe fata a avut discuri, si pe spate tamburi...daca nu am insel, etrieri sunt de renault 21... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 am ocazia sa cumpar un 244 cu motor de peugeot(este unul negru din baia mare)si alt 244 cu motor de toyota din 2004 si nu stiu ce sa aleg!ma intereseaza motoarele care sunt mai fiabile, plusuri, minusuri,care este mai sprinten, ce stiu este ca la toyota distributia e pe curea iar la peugeot este pe lant!astept niste sfaturi sa ma decid pana nu le pierd pe amandoua!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Eu sa fiu in locul tau as alege pe cel cu motor toyota..pentru mine motorul de toyota pe aro este sfant...trage de rupe si cost relativ usor de intretinere... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 multumesc fulgeras!!mai astept pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 La motorizarile Toyota pompa este Toyota si caseta romaneasca. Pana acum am vazut un singur exemplar cu caseta Ford si am inteles ca ar fi fost pusa de fabrica. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 este mai bun motorul de toyota decat cel de peugeot?e mai sprinten?trage mai bine?mai ajuta ma cu cateva detalii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 Nu am mers cu motorul Peugeot deci nu stiu ce sa-ti spun. De Toyota sunt foarte multumit. Sa nu ma intrebi ce parere am despre masinile frantuzesti, din punctul meu de vedere...nu exista. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ptr Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: sfat achizitie aro 244 pana acum cateva luni am avut un megane 2!nu mai exista...si frantuza pentru mine nu va mai exista:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate