vrijaya Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Intrebare de diletant: Opel Frontera 2.0i, model din 1994 are distributia pe lant sau pe curea? Daca pe curea, stie cineva cam la cat timp se schimba? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: distributie Frontera 2.0i Buna. Din cate imi amintesc Frontera 2.0i are motorul 20CNE cu distributie pe curea. Conform specificatiilor constructorului trebuie schimbata la 60 000 km sau 4 ani, indiferent care este prima optiune. Daca ai achizitionat recent autovehicolul este recomandat sa schimbi kitul de distributie (curea +role) pentru a nu avea surprize. Am acasa manualul de reparatie si am sa verific. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: distributie Frontera 2.0i Nu am ajuns la manualul de reparatie, insa am reusit sa ma uit in catalogul de piese motorul ar trebui sa fie C20NE si are distributia pe curea. Un kit complet de distributie costa undeva intre 250 si 350 lei (curea +rola). As recomanda sa nu il cumperi pe cel mai ieftin. Pretul este dat pentru varianta de kit. Daca sunt luate separat pretul poate sa fie mai mare. Operatia de schimbare nu e una foarte complexa, insa implica unele cunostinte de mecanica si sunt necesare si cateva unelte. Vezi sa verifici fluidele din grupuri si cutie. La Frontera uleiul din cutia de viteza este ulei de motor cu indicele 10w40 SL. Ai mare grija sa nu pui ulei de transmisie 75w90, 80w sau altceva de genul. Felicitari pentru achizitie si cat mai putine incidente. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: distributie Frontera 2.0i Setul de distributie contine si pompa de apa -MARE ATENTIE !!! Daca nu inlocuiesti SI pompa de apa totul este in zadar . ...iar daca le inlocuiesti la un service autorizat trebuie sa primesti garantie 2 ani si minim 60.000 km SUCCES :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrijaya Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: distributie Frontera 2.0i Multumesc mult pentru sfaturi! Ar trebui sa o schimb atunci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate