radu.mugur Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Am avut puntea fata stramba si acum am indreptat-o. Din cauza faptului ca a fost stramba o lunga perioada de timp, planetara respectiva a lucrat la un unghi nasol si dintii s-au tocit, alaturi de cei pe care cadeau prost, din grup. Intrebare mea ar fi: care este solutia cea mai buna, din perspectiva voastra? Sa caut componentele la dezmembrari? Sau ar merita mai mult sa le caut noi? Aveti experienta, stiti unde as putea incepe cautarea? In momentul asta ar mai putea merge o vreme, cum a facut-o si pana acum. Dar ma gandesc ca la un moment dat va ceda si e mai bine sa caut solutii. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Re: Punte fata stramba Am avut puntea fata stramba si acum am indreptat-o. eu sincer sunt tare curios cum ai reusit sa o indrepti....mai degraba prin ce metode. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Re: Punte fata stramba care este solutia cea mai buna, sa caut componentele la dezmembrari sau ar merita mai mult sa le caut noi? la jimny, aftermarket se gaseste de cumparat doar capul de planetara. nu si tija. daca si tija e mancata atunci trebuie sa o iei de la dezmembrari capul de planetara: Niparts J2828025 Ashika 62-08-829 SKF VKJA5640 originala are codul: 44101-81A00 dreapta 44102-81A00 stanga are 19/26 caneluri, 6 bile si costa in jur de 850 de lei. la modele noi (ver. 6) are codul: 44101-84A00 dreapta 44102-84A00 stanga are 29/26 caneluri, 8 bile si costa in jur de 2000 de lei bucata. stiti unde as putea incepe cautarea? orice retea de distributie: unix, bardi, autototal, autonet, elite, etc capetele de planetara aftermarket eu nu as pune baza pe ele. pentru oras merg dar nu imi inspira incredere la o utilizare in teren. si ashika si japanparts/nipparts arata cam din topor, prost finisate. poate skf sa arata mai bine, nu am vazut pana acum. daca gasesti la dezmembrari la un pret bun, este, cred cea mai buna alegere. intreaba la orastie si la sebes. Editat Aprilie 9, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: Punte fata stramba Multumesc din suflet pentru raspuns si detalii, minitehnicus! O sa incerc si vad ce gasesc. Daca dau peste ceva util voi impartasi. eu sincer sunt tare curios cum ai reusit sa o indrepti....mai degraba prin ce metode. Tot ce stiu este ca a fost incalzita si indreptata cu o presa suficient de mare si potenta. Nu iti pot oferi detalii.. nu am facut-o cu mana mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Punte fata stramba Daca vrei sa pui cap de planetara ti-as recomanda GKN/Spidan. Am pus pe patrol (cu roti de 35) anul trecut si nu sunt probleme. Nu stiu insa daca fac si de jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate