szabo laszlo Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Nu stie nimeni de unde as putea sa fac rost de overfendere pt Jeep XJ la pret accesibil sa ceva variante??Cele originale le am dar imi trebuie ceva mai lat pt roti de 33.12.5 ... Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Ba da, de AICI ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Ce inseamna pret accesibil? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Hdragos...pai accesibil pt mine insemana nu 600 euro Bushwacker,ci MULT-MULT mai ieftin,poate fi si gen copie fibra de sticla sau ceva...Si neaparat pt Jeep Cherokee xj sport cu 2 usi Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Hdragos...pai accesibil pt mine insemana nu 600 euro Bushwacker,ci MULT-MULT mai ieftin,poate fi si gen copie fibra de sticla sau ceva...Si neaparat pt Jeep Cherokee xj sport cu 2 usi Nu te-ai prins :grin: Astral a zis, mai pe ocolite, ca alea le cauti la ,,Mica Publicitate" SUCCES :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Era un set din fibra la Mica Publicitate insa nu le mai gasesc. Parca era 100 Euro setul, si eu as fi interesat, daca gasiti ceva, sau poate face vre-un meserias in fibra daca ne bagam mai multi. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Procedati la fel ca Alin-Jeep,cumparati un set di Polonia si o sa realizati ca ati cumparat pielea ursului din padure,sunt atat de subtiri si casante ca se sparg daca te uitu la ele mai insistent,dupa care va imbarbatati si considerati ca nu poate fi o cauza pieduta,moment in care va adresati cuiva sa va faca matrite dupa cele poloneze si sa faceti altele noi mai cu simt de raspundere. Sau mai e varianta celor scumpe,platit-primit-montat si :x Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Sfatul meu : CUMPARATI produse de marca .Chestiile ieftine sunt o mare teapa .Eu am incercat dar nu este ok .Am peste 3 luni de cand nu pot sa continui proiectul din cauza fenderelor .Daca as fi cumparat (asa scumpe cum sunt) masina era gata de mult . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj M-ar interesa și pe mine unele de Wrangler dar tot așa, copii Bushwacker originale, chiar făcute din fibră, dar să fie mai late decât ce am acum și ieftine. După părerea mea, rolul lor este altul decat acela de a rupe copacii cu ele. Sunt aparători de noroi, și dau un aspect placut ochiului (rol estetic). De spart sau rupt se pot sparge/rupe și cele originale din plastic/grp daca dai cu ele ca orbetele. Mai greu, ce-i drept, pt ca au o oarecare flexibilitate, dar diferenta de preț nu se justifică. E doar părerea mea, sper să gasim pe cineva care face din fibra, în Romania să mă bag și eu. Toate cele bune! Am editat pentru că scrisesm de pe telefon, din oraș și nu se înțelegea mai nimic:) Editat Mai 11, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Pretul e in functie de cat de mult vrei sa te tina in buna stare ... Crede-ma , cei care le fac si le vand sunt foarte constienti de nivelul de pret la care se pot vinde ( discutam de overfendere , nu oua Faberge ) . Desi par scumpe , sunt scumpe pentru ca nu e alta alternativa rezonabila . Cele din 'plastic' se belesc cu adevarat cand e prea tarziu in majoritatea cazurilor ... foarte rar se rade overfenderul singur fara alte avarii . Singura posibilitate cu adevarat convenabila e sa fie sortii favorabili la un moment favorabil in timp si sa ai posibilitatea sa faci matrite dupa unele 'originale' , dar meseriasul sa fii tu insuti sau cineva din familie ... Dupa aia incepe alt dans - ce rasina ? Cu sau fara gelcoat ? Cat de rigide ? Prinderile ranforsate sau de egala grosime ? Cu semnalizari sau oarbe ? ... Si la final cand faci totalul ai sa vezi ca totusi nu e ieftin ... de ce crezi ca un parasolar in doaua straturi fara gelcoat se vinde in mod obisnuit la 350-400 lei ? .... Eu am matrita de Y60 si as putea face si de Pajero , de Y61 , de Samurai ... dar nu cred ca ar fi profitabil cu adevarat ...piata se epuizeaza repede si produsele au din start marele dezavantaj al fragilitatii , fapt care le va aduce o reputatie indoielnica ( de fapt este deja in vigoare ... ) printre offrozari ... Sunt utilizator de 'plastic' , dupa ce m-am strofocat mult timp cu fibra . Am altele din fibra( cochilii de cort de acoperis , console de plafon ... nici una pe care s-o fac inca o data ) . As prefera oricand sa cumpar un 'plastic' termoformabil si sa il matritez , dar nu fibra ... Editat Mai 11, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj @Cos, nu te contrazic. Spuneam că rezistența în timp depinde foarte mult și de felul în care te dai sau locurile prin care te dai. Nu contest experiența în domeniu, dar am mai avut și eu diverse elemente de fibră, de-a lungul timpului și n-am spart niciunul, în timp ce alții spărgeau cu spinarea. Normal că parasolarele, fiind direct expuse loviturilor crengilor, se fisurează, dacă sunt subțiri și fără flexibilitate. Nu mă pricep personal să matrițez și nici n-am unele originale după care să fac asta. Dar mă gândesc că sunt alții care au cu ce și care ar putea face. Nu e musai să fie din fibră de sticlă! Cât despre preț nu știu ce să zic, e cineva la București care face hardtop-uri de Jimny și Vitara din fibră cu geamuri laterale și spate din plexiglass, cu balamale, la gata, vopsite negru, cu 400 de iepuroi. În loc de originalul care e 1100, pt. Jimny. Știu de omul ăsta dintr-o discuție mai veche de pe forum, de la userul Cezar333, care avea un Jimny la vremea aia. Am sunat la meseriaș și discutasem detaliile, am văzut poze - ieșeau impecabile, până la urmă nu a mai fost nevoie, că am dat mașina așa. Gândește-te câtă muncă e la un hardtop cu suprafețe plane care trebuie să se îmbine perfect, au rotunjimi la colțuri, trebuie chit la greu, șlefuire la greu, montaj geamuri .. etc. Păi un meseriaș bun, mă gândesc că ar putea face 4 overfendere să coste 100 de iepuroi la vânzare și s-ar vinde ca pâinea caldă ... cu profit. Desigur e nevoie să ai o piață, că atunci faci investiție și în ”cercetare“, încerci diferite materiale, rășini, gelcoat-uri și alte maclavais-uri, până găsești o rețetă bună ca și compromis calitate-preț. Eu cred că asta cu confecționarea/vânzarea de elemente din fibră/plastic termo, ar putea fi o idee de business, exact cum este și cu cei care confecționează și comercializează alte accesorii hand-made pentru 4x4 (roof-rack-uri, bare HD, praguri HD, etc.) Toate cele bune! Editat Mai 11, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Dragule , nu vad pe nimeni slefuind la gata 9 sau 11 locasuri pentru surub la fiecare overfender , pregatind matrite , slefuind contur ... si sa-ti dea o bucata la 110 lei ... cu alt profit decat sa plateasca curentul , consumabilele si sa primeasca o sarutare pe obraz . 100 de euro setul .. e cam iluzoriu . Poate daca materialele sunt gratis ...poate ( adica numai ) asa ... Pentru comparatie ... un hardtop ar consuma cat aprox 5 sau 6 overfendere mari ... cele dorite de toti ... Editat Mai 11, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: Overfendere Jeep Cherokee Xj Noi romanii avem damblaua asta ca suntem in stare din rahat sa facm bici si sa si pocneasca,in multe cazuri chiar asa si este dar trebuie sa fim si realisti si sa constientiizam ca nu totul se poate face la colt de strada si bun si ieftin. Referitor la overfendere eu va mai spun inca o data,puneti-va inima in pace si ori luati cele scumpe ori ramaneti cu ce aveti pe masina,am vazut multe randuri de overfendere facute pe aceste plaiuri si absolut toate erau cel putin mediocre ca sa nu zic oribile,ca si calitate si la unele si estetic. Erau facute la diverse ateliere si toti pripietari se vaita ca au fost o investitie foarte prosta chiar daca a fost economica. Alin aici pe forum a incercat o asemenea manevra,si el singur cu manutele lui va scris ca nu renteaza,si e omul in branse oarecum,e priceput si cu toate astea va spus pe indelete sa va vedeti de treaba voastra cu overfendere ieftine. Omul avertizat pe jumatate salvat,in cazul de fata e vorba de potofel. Pe urma decizia va apartine in totalitate domnilor. Apropo,sa vedeti preturi la overfenderele universale care la prima privire par niste cauciucuri ordinare,e cu toate astea se vand bine cele de la Pacer care sunt scumpe in confront cu ce se fabrica pe la noi,iar personele care au vazut diferenta de calitate aleg cele scumpe,ori nu toti suntem miliardari si nici prosti. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate