Costin1 Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 salut! Vreau sa imi achizitionez un suzuki samurai si doresc sa aflu parerile si sfaturile voastre.. sa ma orientez la vitara(raport-consum vs samurai) sau la samurai soft top , van? Si ca idee , ce parere aveti de aceasta masina din linkul urmator: http://www.autovit.ro/suzuki-samurai-C32369002.html . Multumesc anticipat ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Sfat achizitionare samurai sunt o groaza de discutii despre sfaturi de achizitionare....iti pun un link si mai sunt destule daca dai o cautare pe sectiunea samurai dupa niste cuvinte cheie... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59968-Sfat-achizitie-Samurai&highlight=sfaturi in principiu n-ar strica sa ne spui la ce folosesti masina...este mai confortabila o vitara dar este mult mai potent in teren un samurai....este de preferat motorul cu injectie si metaltop...si o atentie deosebita rugini...in rest nu sunt probleme si ce apar se rezolva ca la orice masina... masina din link arata bine mai mult de atat ce putem spune? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin1 Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 Re: Sfat achizitionare samurai ok ms , sunt nou pe forum si nu am stiut scz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie samurai Daca vrei sa impaci capra cu varza cauta un Samurai pe elicoidale, fabricatie intre 1996-1999 Japonia, mai greu la el cu modificarile si cu piesele de schimb, dar mult mai confortabil la drum. Se deosebesc foarte usor de cele pe lamelare dupa masca fata care arata exact ca in poza. A nu se confunda cu masca mai dreptunghiulara si vopsita cu argintiu in jurul farurilor care este specifica Samuraielor produse in Spania in ultimii ani de productie - cca. 1997-2003. LE: Vad ca sunt 2 cabrio de vanzare pe Autovit, unul dintre ele are un kilometraj ireal ~16000 km, preturile sunt ultradecente daca masinile functioneaza mecanic OK. Cea de 16k km ar trebui sa fie ca noua mecanic... LE2: Dupa cum arata nu cred ca are doar 16000, cred ca mai are 100000 in plus, cealala cu 131000 arata in schimb foarte bine, si are si hard-top... Editat Aprilie 13, 2014 de detail 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Sfat achizitie samurai am citit si eu topicul cu samuraiul,vroiam sa le iau alor mei un samurai.ei care il vor folosi doar in oras si poate la un gratarel.insa vad ca foarte multi nu il recomanda daca se merge cu el mult pe sosea.multa lume il recomanda daca se vrea a se face offroad.ma voi orienta spreo vitara poate 1 Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin1 Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Sfat achizitie samurai in mare parte si eu l.as folosi mai mult pe sosea dar imi place ca model si motorizare fata de vitara ;chiar daca nu are acelasi comfort 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Sfat achizitie samurai poate te intereseaza masina asta http://olx.ro/oferta/suzuki-samurai-ID19mUH.html tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin1 Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: Sfat achizitie samurai arata bine masina dar prefer una stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Sfat achizitie samurai Iti recomand Vitara daca este pt. parinti. Samuraiul este foarte rigid, si nu foarte incapator. Ca masina de asfalt Vitara este mai ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate