Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut service competent

gogusmarc

Postări Recomandate

Va salut domnilor , am mai multe intrebari :

1. Unde , in Bucuresti , curat injectoarele si pompa de injectie ?

2. Unde gasesc un service specializat in instalatii de climatizare ?

3. Imi poate recomanda cineva un tapiter ?

4. Unde schimb uleiul si filtrul din cutia automata ?

Stiu ca este internetul plin dar vreau sa merg undeva unde nu sunt jepcari si mecanici ce repara pe sant .

Mentionez ca am un pajero mk2 , 2.8 td din 95'

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

Re: caut service competent

Se poate inchide , multumesc.

Si daca tot suntem o comunitate, si daca tot suntem pe un forum, nu crezi ca ar fi corect si fair-play sa postezi raspunsurile aflate de tine la intrebarile din primul post....???

Link spre comentariu

Sa aflam puncte unde atunci cand ai nevoie sa poti apela cu incredere ! Asteptam pareri !

Multumim

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

Si daca tot suntem o comunitate, si daca tot suntem pe un forum, nu crezi ca ar fi corect si fair-play sa postezi raspunsurile aflate de tine la intrebarile din primul post....???

Poate omu a vandut masina ...ca nu a gasit nici un service "competent" sau poate ca a gasit prea multe si nu stia la care sa se decida ... La asta te-ai gandit? :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Poate omu a vandut masina ...ca nu a gasit nici un service "competent" sau poate ca a gasit prea multe si nu stia la care sa se decida ... La asta te-ai gandit? :wink:

Nu trebuie sa ma gandesc la nimic....era corect sa spuna o concluzie, oricare ar fi fost aceea, nu sa ceara sec inchiderea topicului, nu crezi ?

Link spre comentariu

Va salut domnilor , am mai multe intrebari :

1. Unde , in Bucuresti , curat injectoarele si pompa de injectie ?

2. Unde gasesc un service specializat in instalatii de climatizare ?

3. Imi poate recomanda cineva un tapiter ?

4. Unde schimb uleiul si filtrul din cutia automata ?

Stiu ca este internetul plin dar vreau sa merg undeva unde nu sunt jepcari si mecanici ce repara pe sant .

Mentionez ca am un pajero mk2 , 2.8 td din 95'

Va multumesc anticipat.

si eu tocmai vroiam sa ii recomand ceva pentru punctul 1 :) un atelier pe Floreasca ,nu mai stu numarul dar cand trec prin zona va spun,oricum colegul Vstef stie mai exact si ne poate da mai multe detalii

iar pentru punctul 2 sunt cei de la reprezentante in general care se pricep mai bine dar nu mereu

Link spre comentariu

Domnilor nu sariti toti la mine , sunt eu mare dar nu fac fata la toti :))) Scuze daca am deranjat , nu a fost cu intentie ...... In ordine o sa va dau si raspunsurile : 1. tapiteria am facut.o pe sos. iancului cu 250 lei pt scaun , uleiul si filtrul la cutie l.am schimbat la un prieten , injectoarele si pompa la cutitul de argint .....:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare