marcel Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Am niste fantezii umede cu masina vopsita integral cu bedliner sau ceva similar. Am citi pe forum despre Durabak. Nasol ca se gaseste doar in state. Am scormonit pe site-ul producatorului (care este din Africa de Sud, nu din USA, cum se povesteste), si am aflat ca varianta pt. europa se numeste Protecta-kote. Se gaseste in Uk, transportul undeva pe la 25 GBP. Mai accesibil si d.p.d.v. al timpului de expeditie, avand in vedere ca din sate vine doar maritim (nu-i voie cu inflamabile in cala avioanelor). Specificatii aici: http://www.protectakote.co.uk/kits.htm Se poate comanda de aici: http://www.anti-slip-paint.co.uk/protectakote-lining-kits-p-251.html http://www.anti-slip-paint.co.uk/protectakote-lining-kits-p-250.html Daca mai stiti si alte surse de vopsele (sau voplseluri; ambele variante ar fi corecte) similare, postati aici. Puteti posta pozne, daca aveti, sa ne mai spalam pe ochi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Vopsea heavy duty Ceva similar, din state: http://www.cabelas.com/product/Auto-ATV/Auto-Exterior/Bed-Rails-Protection|/pc/104796180/c/104696280/sc/104207580/Herculiner-Truck-Bed-Coating/747156.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrowse%2Fbed-rails-protection%2F_%2FN-1100776%2FNs-CATEGORY_SEQ_104207580%3FWTz_l%3DSBC%253BMMcat104796180%253Bcat104696280&WTz_l=SBC%3BMMcat104796180%3Bcat104696280%3Bcat104207580 Am un coleg care a mai cumparat de la ei si spune ca trimit fara probleme, dar nu stiu detalii. Probabil scrie undeva pe site ce si cum ... La un moment dat ma batea si pe mine gandul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Vopsea heavy duty Marcele, Eu am un kil de asa ceva: http://www.tptools.com/U-Pol-Raptor-Spray-On-Truck-Bed-Liner-Kit,2600.html Am luat-o din Romania de la un amic si din cate imi amintesc nu a fost prea scumpa (150 sau 180 lei kilu cu tot cu intaritor)... Inca nu am avut ocazia sa o incerc dar o sa fac doua bari cu ea ...sa vedem ce stie sa faca ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Vopsea heavy duty bogdan.sb de Herculiner, zice un nene pe expeditionportal.com ca se topeste daca ajunge in contact cu motorina. Postul #12 http://www.expeditionportal.com/forum/threads/73394-DuraBak/page2 Si-a vopsit fundul canistrelor. Nu stiu cum arata suportul lui de canistre, dar daca este inchis si motorina balteste ... nu ar fi o surpriza. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Re: Vopsea heavy duty Bag seama ca-i uitat si ce-ai stiut . Intr-o vreme aveai izmenute azurii ... Ideea era chiar buna . Sau , cel putin asa cred . Cam in acelasi timp am avut niste vopsea clorcauciuc obisnuita , si am ramas fan absolut . N-am incercat la masina , pentru ca n-am avut decat clorcauciuc alb . Impresia finala mi-a doborat neincrederea , fiind initial suspicios dar am sfarsit superimpresionat de performantele si versatilitatea vopselei clorcauciuc - o cam dadeam si unde nu era necesar , pana cand s-a terminat . E buna . Probabil sunt si altele mai bune ... dar nu le-am incercat ( inca nu m-au angajat aia de la santierul naval sa le supraveghez vopseaua uscandu-se . Probabil saracii banuiesc - si ei - ca n-au banii necesari ...) . Poti lua in calcul si un sistem clorcauciuc , sau cel putin un email clorcauciuc . In afara de posibila sensibilitate la produse petroliere (nu este prezenta la toate emailurile , grundurile etc ... ) , e mai mult decat suficienta pentru masina , de vreme ce rezista fara mofturi la aplicatii navale si industriale cum nici nu se pune problema sa viseze o masina ... Editat Aprilie 21, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Vopsea heavy duty eu iau in calcul durabak-ul. l-am vazut la lucru, stiu ce poate si la un calcul sumar, ies mult mai ieftin ca la o vopseala "de vopsitor" si ceva mai rezistent ca la un colant. poate or fi si pe piata din europa, dar cum stiu din experianta ca anumite produse care par identice au de fapt caracteristici diferite in functie de piata de desfacere, voi merge pe varianta durabak din USA. cos: clorcauciuc este excelent, in special la sasiu, partea inferioara a caroseriei si contraaripi. am avut una data cu asa ceva si este incredibil cum a rezistat ruginii. datorita elasticitatii, este foarte rezistanta la socurile mecanice gen pietre si zgirieturi. da' si cind se zgirie... :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Vopsea heavy duty ... se poate reaplica ... efectul optic poate fi unul ... deosebit ! ...( cu alte cuvinte , mai f*ti o dunga ) ... 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 22, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Vopsea heavy duty cos, clorcauciuc Emex de Romtehnochim am avut. A fost ok, cat timp nu m-am apucat de frecat cu el pe sleauri. Este motivul pt. care acum caut ceva care rezista in primul rand la zgarieturi. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Vopsea heavy duty Am priceput ... In cazul asta , cea mai buna vopsea e fara . Inox de 2 scrie pe tine ... Nu ca n-ar fi si vopsele competente , dar sunt oarecum din alta lume . Si se mai naste intrebarea : cat de rezistenta sa fie ? mai omeneasca - tip Herculiner & comp ... clorcauciuc & asemena ? Sau ... rezistente pana la absurd ? Daca cumva e vorba de absurd , si procedura e din alta lume ... implica multe straturi , cuptor , sablare/decapare ...alea obisnuite . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate