Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

zgomot anormal bord freelander

vasile_clau

Postări Recomandate

Salut,recent am devenit posesorul unui freelander din 2001,1.8 benzina.La scurt timp dupa ce am rulat cu el,in timp ce conduceam a inceput sa faca un zgomot ciudat in interiorul bordului mai exact pe unde este amplasata carcasa aerotermei si A/C.Acest zgomot extrem de enervat este precum un motoras care ar atinge ceva si freaca mereu.nu face decat cu contactul pus si in mers,daca opresc motorul sau nu pun contactul(pe treapta 2) nu face nimic.de la ventilatorul aerotermei nu este pentru ca acest zgomot persista si daca inchid ventilatia.tin sa mentionez ca masina merge normal ca si inainte dar zgomotul nu dispare si nu stiu de la ce ar putea fi.daca sunteti patiti astept parerile voastre.multumesc anticipat!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: zgomot anormal bord freelander

Masina este LHD de fabrica sau a fost modificata dintr-o RHD? In functie de asta difera si sursa problemelor.

• Like 1

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Masina a fost cu volan pe dreapta si am schimbat volanul,dar am mers ceva km cu el pe stanga pana sa inceapa sa faca.Oricum problema de acolo a fost pentru ca azi am incercat sa ma uit la motorasul acela sa il anulez si nu am dat de el,drept urmare am scos mufa de la butonul de recirculare aer ca oricum nu mai are nici o functie daca s-a modificat volanul si carcasa aerotermei si zgomotul a disparut nu mai face deloc.am bagat mufa la loc si iar facea si asa ca am lasat-o scoasa,sper sa nu afecteze altceva chestia asta.

Link spre comentariu

Pai cel mai probabil motorasul care inchide clapeta de recirculare facea asa daca la scoaterea mufei a disparut sunetul!

Asigurate pt sanatatea ta si pt a pasagerilor tai ca acea clapeta a ramas pe pozitia deschisa adica baga aer de afara in masina !

Daca cumva a ramas inchisa pe recirculare atunci la drumuri lungi o sa va cam ia durerile de cap(CO2) ! Asta un aspect, plus ca o sa iti abureasca geamurile in mare fel!

Cam asta ar fi singura problema in rest nu vad ce problema sa ai atata timp cat tu nu vrei sa folosesti recircularea!

:fh

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Clapeta de recirculare sigur e deschisa pentru ca la mutarea volanului si modificarea carcasei aerotermei aceasta functie a recircularii este anulata,asta din ce mi-a spus cel ce a mutat volanul.Ca sa fie functionabil trebuia o carcasa completa de la un freelander cu volan pe stanga din fabrica,ori modificarile aduse acestei carcase ca sa se potriveasca volanului pe partea stanga anuleaza acea functie a recircularii aerului.Asadar nu stiu ce actiona motorasul acela de facea zgomot pentru ca recircularea nu se putea produce.Din cate am observat nici filtrul de polen nu mai intra in locasul lui decat daca se decupeaza din el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare