mariusradovici Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Dupa cateva incercari nereusite cu LR Dico 300td(jaf grav) si Patrol Y60(putoare ruginie) am ajuns din nou la Mitsubishi si nu m.a dezamagit nici acum nici prima data.. un SWB v6 24valve "99 UK cu GPL secvential si cu care am mers fara a simptii mare diferenta de putere,se simpte ca nu are tot cuplu in ture joase.. Urmeaza 33"pe 15 un troliu,bari si toate plasticurile jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Aprilie 23, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Si un filmulet.. https://www.youtube.com/watch?v=198TgX5dWeo&feature=youtu.be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Si frumoasa masina, si buna!! Motorul asta mi se pare ideal, pentru ca nu consuma ca un 3,5 si este mai puternic decat 12 valve. Daca o intretii cum trebuie, nu vei avea probleme.. Daca te intereseaza un set de jante, da-mi un semn! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Alt Pajero v6.. sa o stapanesti sanatos ,motorizarea excelenta ,eu sunt foarte multumit de mita mea :grin: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Foarte bine suna motorul, is foarte bune motoarele astea de 3000, si eu caut un lwb cu 24 valve. Sa te bucuri de acest frumos Mitshu:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 Re: Alt Pajero v6.. noutati dupa ceva munca..80% gata..mai trebe mult asteptatul troliu,chinezarie de la SUA. Trebuie sa ii mai tai o spira din arcurile de Patrol ca prea cocotata e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Foarte frumos. Simplist si frumos, utilitate maxima, greutate minima! Pe spate inteleg ca ai pus arcuri de patrol. Pe fata ce ai pus? Si ce amortizoare ai folosit? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Ms..cam deodata telescoapele sunt originale, dar cand o sa le schimb o sa caut ceva moale probabil ProComp 3000! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. ...si in fata? doar ai strans barile de torsiune? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Alt Pajero v6.. da..cam deodata!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 13, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Dupa doua iesiri concluzionez ca merge bine dar:ma specializez in datul planetarelor fata jos,dupa ce am schimbat dupa prima iesire burdufele azi la a doua iesire inexplicabil stanga s-a rupt zic inexplicabil ca am iesit din padure cu fata ok si dupa cuplata pe mare in 500m undeva s-a rupt nu s-a auzit nimic..bine ca are burdufe noi!! Imi freaca nu tare cu 32 chiar daca am ridicat-o la 2mm de tampon, arcurile de patrol foarte ok dupa ce am taiat o spira! Deci intrebare: ce diferenta este intre panetarele de 3.0 si 3.5??? https://www.youtube.com/watch?v=00fm5na7dBg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 (editat) Re: Alt Pajero v6.. Pot doar sa constat ca PUTOAREA RUGINIE nu ti-ar fi facut niciodata asa ceva!!:ha::ha: Si asta dupa numai doua iesiri!:pr1 Editat Iulie 14, 2014 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Chiar nu inteleg ce ai vrut sa faci acolo... Ai urcat o data, apoi ai coborat lejer cu spatele, ca sa te infigi apoi in noroiul ala moale de pe margine... Si cica nu-s masinile bune... ca se strica... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Am vrut sa vedem daca trec,stiind ca treceam cu tractorul acum 4ani.. si acum drumul e bun! Din pacate "putoarea ruginie" m-a lasat inainte de a ajunge acolo implantat de numa cu tractorul l-am mai scos,dar nu s-a rupt,adevarat! No, o planetara nu e moarte de lume, faza e ca l.am protejat nu am fortat virat si de-al dracu s-a rupt undeva fara sa imi dau seama, nu am rupt pana acum planetare si asta e a 7 masina Mitsu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Masina este gata..cu troliul montat fara de care eram mort azi! si un filmulet: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Alt Pajero v6.. iesire Duminica: daca imi poate zice cineva de unde provine pocnitura aia ca eu din masina nu o aud!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Am iesit de cateva ori si nu am mai rupt nimic surpriza pentru Mitzu, de laudat masinuta, in filmuletul urmator se vede ce flexeaza 0! Trebuie sa provoc ceva Patroale sa vad diferenta... Filmul : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Alt Pajero v6.. eu tocmai am dat 2.8 si am luat 3.5 preparata de concurs, masina lui Dan Barbu, diferenta mare fata de 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Alt Pajero v6.. Parerea mea e ca motor pe benzina mai reusit ca pe Mitsu nu e, la mine in 5000 de ture e obisnuinta si placere..nu am avut 3.5 stiu ca e mai brutal dar mai putin fiabil ca cel de 3l care e foarte fiabil deci al tau e fiabil :) dai in nas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Alt Pajero v6.. multumesc :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Alt Pajero v6.. eu am 3.0 24 v si sunt extrem de multumit,nu am simtit lipsa de putere niciodata :) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Alt Pajero v6.. si eu am vrut sa iau 3000 dar nu am gasit de 180 cp si automat doar de 150cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate