mircea1900 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 salut Ma poate ajuta cineva cu o pedala ambreiaj vitara cu tija lunga? Cam la ce pret se gaseste aceasta piesa? Va multumesc si scuze daca nu am postat unde trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunel Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: pedala ambreiaj vitara In general nu prea gasesti separat doar pedala de ambreiaj ci kitul complet cu pedala de ambreiaj + frana. Eu am avut o pedala de ambreiaj care avea un capat de ax in forma de patrat. ( model mai vechi ). Patratul s-a uzat in timp si in cele din urma s-a rupt... :-( Nu am reusit sa gasesc piesa exact care imi trebuia. Am gasit la Baia Mare pe cineva care se ocupa de dezmembrari de Vitara si avea vre-o 6-7 kituri. In loc de patrat, axul avea niste caneluri mici ce permiteau si o reglare a unghiului pedalei. In plus axul era un pic mai scurt decat al meu. In final am demontat kitul luat de acolo si am scos din el axul cu pedala de ambreiaj pe care am montat-o la mine si am sudat la capat axul si pedala. Am avut bafta sa gasesc un meseraias bun la Baia Mare care mi-a sudat bratul in pozitia corecta si a improvizat si o bucsa prin care se roteste axul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate