Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pareri RR p38 2.5 DSE din 2000 sau 2001

Ady LRF

Postări Recomandate

Buna ziua dragi colegi...am si eu o nedumerire si as vrea sa stiu mai multe informatii...am un LR Freelander pe care as vrea sa il schimb cu un Range Rover p38 2.5 DSE din 2000 sau 2001...din cate cunostinte am acumulat de la unii proprietari am ajuns la concluzia sa ma orientez la un RR cu suspensie pe arcuri nu pneumatica si in cutie manuala...voi ce pareri imi dati?tin sa mentionez ca nu il vreau pt off road ci pur si simplu imi place foarte mult acest model si as vrea sa il achizitionez dar vreau ceva bun de asta cer ajutor....si inca ceva la consumabile si la alte piese este mult mai costisitor decat freelander sau alt model? o zi placuta va multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: pareri RR

Un RR P38 fara perne nu mai e RR P38 ! parerea mea

Au chitibusuri si probleme electronice dar toate sunt documentate si rezolvabile! Vb acum din pura pasiune si parere proprie, astfel daca as avea ceva finante si eu as lua un P38! Dupa cum zicea un coleg intr-un post ,nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai la volanul unui P 38 in mintile lui ! utilizatorii de P38 stiu mai bine despre ce e vb !

:fh

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Re: pareri RR

Sunt un proaspat posesor de RR 2,5 DSE fab. 2000 si pot sa-ti spun ca e o bijuterie de masina !! Am cautat masina asta foarte mult pana am reusit sa o achizitionez dar crede-ma ca sunt total incantat de ea. Cu toate problemele despre care am citit, masina este exceptionala si satisfactia pe care o ai in momentul in care esti la volan compenseaza orice problema. Aceasta masina fara suspensie pneumatica si cutie automata nu are nici un farmec.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84119-Un-nou-Range-in-club!!-2-5-DSE&p=956541#top

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare