petre1980 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 salutare. am un freelander 1.8 benzina si de ceva vreme acuma cand a dat pe caldura are momente cand i moare acceleratia , merge normal sa zicem la 3000 de ture si dintr-o data cade-n cap , am desfacut busonul de la rezervor si ma stropit cu benzina , oare e dusa pompa ? va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: alimentare ? salutare. am un freelander 1.8 benzina si de ceva vreme acuma cand a dat pe caldura are momente cand i moare acceleratia , merge normal sa zicem la 3000 de ture si dintr-o data cade-n cap , am desfacut busonul de la rezervor si ma stropit cu benzina , oare e dusa pompa ? va multumesc Incearca sa mergi o vreme fara buson la rezervor si vezi daca se comporta la fel. In caz contrar, schimba busonul si verifica circuitul de aerisire al rezervorului: rezervorul nu trebuie sa fie etans, se creeaza depresiune si pompa nu mai poate sa-ti duca benzina la motor:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate