Pesso Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Salutare.De o saptamana am achizitionat un Samurai SJ80(dupa cum am descoperit ulterior ca i se spune) din 96 cu arcuri elicoidale fabricat in Japonia.A fost adus din Austria si urmeaza sa il inmatriculez. Cand l-am cumparat de la Cluj am descoperit ca avea o problema cu iluminarea pe partea stanga,atat in fata cat si in spate.Am reusit impreuna cu tatal meu sa ii facem niste "improvizatii" ca sa avem lumini pana la Ploiesti.Instalatia electrica a luminilor de pe fata avea pe fiecare parte cate o mufa de remorca(12pini),noi am banuit ca masina fusese folosita la dezapezire si cu acele mufe deconectau farurile si alimentau proiectoarele lamei de dezapezire.De la aceasta improvizatie facuta de fostul posesor a trebuit sa pierdem o zi intreaga ca sa il punem la punct.A a2a problema a fost ruperea curelei de transmisie duminica,iar luni trebuia sa duc masina pentru schimbare distributie :ha1:ha1 Cam astea au fost peripetiile pana acum. As vrea sa va rog sa imi dati niste sfaturi legate de acest model,de intretinerea lui si ce posibilitati am sa il inalt cativa cm fara costuri foarte mari.Ce recomandari mai aveti?Multumesc! Editat Aprilie 30, 2014 de Pesso Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) Re: Sfaturi despre Sj80 Sa-l stapanesti sanatos. Se inmultesc samuraiele prin Ploiesti:banana. Din poze nu arata rau utilajul si nici lasat nu pare.Daca e vorba de cativa cm ar merge niste flanse la arcuri. Daca ai nevoie de ajutor pe partea mecanica da un semn.:wink: Editat Mai 1, 2014 de uadi Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornel84 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 sa o stapanesti sanatos frumoasa masinuta si eu am luat una tot din 96 ,tot din austria insa fata de a ta, a mea a fost epava, cadeai jos din ea cand am luat-o dar intradevar o fost folosita la dezapezire in austria la piese o sa cauti putin mai mult ca la celelalte adica nu stiu daca sa potrivesc de pe un model pe celalalt chiar dca o sa cauti la an mai nou de exemplu eu nu am gasit teescoape nicaieri in tara care sa aiba dimensiunea la cele originale de pe masina chiar daca erau de samurai din an mai nou sau mai vechi, cu inaltatul nu e problema sunt bucsi din poliuretan sunt postari pe forum cate vrei,dar daca vrei sa o inalti de la pamant numai din cauciucurile te ajuta cel mai mult in rest doar caroseria de sasiu cu tot feul de bucsi sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Salut, si bine ai venit in randul celor care nu stiu mare lucru despre masinile lor. Sunt destul de putine inca pe aici, cu toate ca in ultima vreme le vad din ce in ce mai des pe mica publicitate. Daca urmaresti sunt doua topicuri cu modificari in desfasurare acum pentru 2 SJ80: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84172-Restaurare-suzuki-sj80 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83420-Proiect-Samurai-LaFamilia Personal nu recomand inaltarea caroseriei pe sasiu (body lift). In principal orice modificare costa, cu cat vrei mai mult cu atat va fi mai scump. Depinde de bugetul pe care vrei sa il aloci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pesso Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Multumesc pentru sfaturi si urari.Zilele trecute l-am scos putin in off-road si am fost uimit ce poate sa faca cu anvelopele alea.Din pacate s-a rupt surubul care prinde bara stabilizatoare de punte.Unde as putea gasii acea prindere cu tot cu bucsi???(am cautat pe net,dar nimic...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 s-a rupt surubul care prinde bara stabilizatoare de punte.Unde as putea gasii acea prindere cu tot cu bucsi??? asa arata? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pesso Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Nu.Arata asa!Pe partea cealalta s-a rupt.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uadi Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Ar trebui sa mearga sudat iar bucsile de caucic ar merge si cele de dacie dupa cum arata. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Multumesc pentru sfaturi si urari.Zilele trecute l-am scos putin in off-road si am fost uimit ce poate sa faca cu anvelopele alea.Din pacate s-a rupt surubul care prinde bara stabilizatoare de punte.Unde as putea gasii acea prindere cu tot cu bucsi???(am cautat pe net,dar nimic...) Un surub nou cu bucse de la bieleta antiruliu de Dacia 1300 cred face minuni. Eu le-as schimba simultan pe ambele parti cu piese noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 eu am dat-o jos. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pesso Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 Asa ma gandeam si eu,sa dau bara stabilizatoare jos,dar avand in vedere ca mai merg si pe asfalt cu ea nu cred ca e cea mai buna solutie.Cred ca o sa incerc sa scot surubul rupt si sa il inlocuiesc... Astazi am fost la RAR sa ii fac omologare si pentru ca este fabricat in Japonia,m-au linistit de 900roni :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pesso Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Sfaturi despre Sj80 eu am dat-o jos. Cum se comporta fara ea pe asfalt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Sfaturi despre Sj80 pentru ca nu a mai rasuns fiul raspunde tatal... nu am mai pus-o de atunci inapoi. rezultatul-cred,mi-a spart un amortizou pe Transbai,a rupt capacul in care sta amortizorul de pe dreapta. nu stiu daca din aceasta cauza au survenit aceste pagube dar pe lipsa barii stabilizatoare am dat vina. pe asfalt acum ca am schimbat amortizoarele sta bine. dar oricum ea avea ruliu si inainte,e inalta si scurta. am mers insa cu un Jimny nou la drive test pana sa imi iau Duster si se legana la fel. daca nu ar fi caroseria mancata asa de rau -abia acum s-a vazut,as fi relativ multumit de el. motorul zici ca e nou,cutia la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate