Mosor Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Salut! De ceva timp usa de la portbagaj imi face figuri,adica cand vrea cand nu vrea sa se deschida din cheie si atunci sunt nevoit s-o deschid din interior(rabat bancheta spate intru si trag clantzaul).De doua zile nu se mai deschide deloc dar de inchis se inchide.Azi am demontat broasca si m-am uitat in ea.Am curatat-o am gresat-o am montat-o la loc si tot la fel nu se deschide.Am probat-o in toate felurile.Electric pare ca functioneaza ok dar dupa ceva ore de studiu tot nu-mi dau seama cum ar trebui sa functioneze normal astfel incat sa-si faca functia.Inainte de a cumpara o broasca noua as vrea sa aflu parerea celor care au trecut prin experienta asta sau au idee despre problema asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 scoate sigla LR de pe manerul exterior din spate si baga WD40 acolo sa ajunga prin toate locurile apoi inchide/deschide din telecomanda de cateva ori, mai strange manerul de cateva ori in gol si incearca dupa aia, daca ai umblat pe acolo in interior concentreaza-te ca piesa cu nr 8 din schema sa fie bine conectata http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=820752&SPRACHE=EN 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 scoate sigla LR de pe manerul exterior din spate si baga WD40 acolo sa ajunga prin toate locurile apoi inchide/deschide din telecomanda de cateva ori, mai strange manerul de cateva ori in gol si incearca dupa aia, daca ai umblat pe acolo in interior concentreaza-te ca piesa cu nr 8 din schema sa fie bine conectata http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=820752&SPRACHE=EN Salut! Am uns totul,tot mecanismul functioneaza ok mai putin unul din motorase cel care ar trebui sa deblocheze broasca,asa ca azi am comandat o broasca noua.Chiar daca as fi desfacut in interior motorasul , sa incerc o reparatie, cred ca nu era treaba de durata, se putea sa mearga pe durata lunga sau sa cedeze iar curand. Mai am o broasca de la usa stanga spate care imi face figuri la fel,motorasul de inchidere functioneaza iar cel de deschidere doar cand vrea el, si sper sa se potriveasca motorasele de la broasca de la portbagaj si atunci am sa fac din 2 broaste defecte una buna adica cea de la usa stanga spate.Cea de la portbagaj am comandat-o deja.Am gasit si second hand dar nu prea mi se pare o idee buna.Era la jumate de pret si putea sa tina ani de zile sau sa se defecteze curand. Multumesc pentru sfat,domnul sierrafery este intradevar foarte informat felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Un defect comun la Disco 2. Fery am uns si eu ce am uns si tot la schimbat broasca am ajuns. Ce nervi aveam cand se bloca exact cand aveam mai multa nevoie..... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Un defect comun la Disco 2. Fery am uns si eu ce am uns si tot la schimbat broasca am ajuns. Ce nervi aveam cand se bloca exact cand aveam mai multa nevoie..... Am schimbat si eu broasca, inca din primul an (2008), dar problema vine de la uzura balamalelor, din cauza rotii de rezerva care e grea,etc., usa preseaza pe broscuta si asa se blocheaza. Am scos de vreo doi ani piesa 11 sau 13 , cea care e pe caroserie si acum se blocheaza mai rar. Merita incercat inainte de schimbarea broastei. Solutia cu WD40 prin gaura lasata la scoaterea siglei a mers si la mine prima oara. Acum cand se blocheaza, merg putin pe drum mai denivelat(sau prin gropi mai mari) si isi revine. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Da intr-adevar,daca se blocheaza broasca, unul din motive este ca balamalele sunt uzate si altul ca nu este lubrifiata broasca,dar la mine nu asta este problema ci faptul ca, electric, broasca nu mai face functia de deschidere.Adica pot sa inchid ,dar fara sa pot deschide, usa de la portbagaj din cheie ci numai daca intru prin masina si o deschid cu mana.Broasca are in interior partea electrica,care contine doua motorase,unul inchide si altul deschide.Deci unul din ele,la mine,nu mai functioneaza si trebuie sa schimb broasca intreaga.Motorasele acelea nu se gasesc separat bineinteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Inca una din minunile ingineriei britanice. Se recomanda schimbarea ca alte solutii dau bataie de cap fara efecte semnificative (era o discutie despre cum sa o desfaci bucatele. Intre timp leaga o sfoara de "clempusul" sau "clantzaul" ala de deschis usa si deschide-o manual. Daca ai jante de tabla ingreuneaza semnificativ usa si poti sa iei in considerare schimbarea balamalelor eu unul asa o sa fac. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Si a mea a facut probleme, si din 2 nici una nu mergea, cum trebuie, asa ca am comandat una noua, am gasit la Ionut, cel cu piesele de pe LROC, 280 lei noua, pe cutie scria geniune part, bar nu era bosch ci brose. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Eu am comandat broasca de la usa de portbagaj si am dat echivalent in lei 540lei adusa in Romania originala Land Rover.Si m-am interesat si pentru usa dreapta spate si costa la fel.Nu este mare diferenta intre ele. Si iti dai seama Domnule Miklovan ca pana ajunge piesa noua la Bucuresti sfoara este cea mai buna solutie:):). Balamalele le-am verificat si sunt inca bune.Usa mea de la porbagaj se deschide foarte usor dar nu se mai deblocheaza electric din cheie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Salutare! Azi am montat broasca noua si totul functioneaza ok.Nu s-a putut repara decat intr-un singur fel,....am schimbat-o cu una noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: broasca usa portbagaj Discovery2 TD5 Si a mea a facut probleme, si din 2 nici una nu mergea, cum trebuie, asa ca am comandat una noua, am gasit la Ionut, cel cu piesele de pe LROC, 280 lei noua, pe cutie scria geniune part, bar nu era bosch ci brose. Salut Ovidiu! Cum pot sa il contactez pe Ionut? Broasca pe care am primit-o eu si a costat 540lei este tot Brose si pe cutie scrie ca este originala Land Rover.Deci pretul pe care l-ai platit tu pe broasca 280lei este super.M-ar interesa sa-l intreb daca nu are broasca si pentru celelalte usi,eu mai am o usa care face figuri.Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate