cosmin.ardelean Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Dupa lupte seculare, sa revenim la treburi serioase. Cam proaste pozele si prafuita masina, dar acum asta e. :grin: Vopseaua in camp electrostatic face toti banii. Tragi cu cheia pe ea si n-are nicio treaba. Pe dedesubt am bagat 1kg de mastic pensulabil. N-o sa am probleme de la pietre. Editat Martie 26, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: O afacere proasta? Cum face ceva,cum da de veste in tara.Noah sa traiesti,asa rapiditate nici ca am mai vazut.Arata intr-un mare fel si mai ales ca sti ca le-ai facut cu manurile tale,sunt ceva deosebit Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: O afacere proasta? D-apai cum... dau de veste ca-n trecut m-ai beshtelit ca nu pun poze. :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: O afacere proasta? Arata foarte bine,vin ca o manusa pe masina,mai ca ai putea deschide un atelier de confectii metalice.FELICITARI! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel82 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: O afacere proasta? Felicitari, faina treaba ai facut. la faza cu ledurile la plansa de bord am facut si eu si este super, numai ca am lasat acele la culoarea lor deocamdata. Spor in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Multumesc! In mare e cam gata. Parca as pune niste inaltatoare la arcurile spate, asa pana in 10mm. Mai tre sa schimb amortizoarele, niste pivoti/capete de bara si apoi doar bice. :grin: Editat Martie 31, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel82 Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: O afacere proasta? Amortizoarele pe fata le-am schimbat acu 2 sapt impreuna cu bucsile de la bara stabilizatoare fata si spate. Pivotii inca nu am probleme mari :) dar din proprie experinta iti spun sa nu te scumpesti la tarate!! ia ceva consacrat si nu o sa ai probleme , de ex am pus pivoti inferiori TRW pe cea din '93 si 2 ani nu au avut nimik, iar pe cea care o am acu am pus ceva la jumatate de pret si se simte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Masinuta asta oricum n-o sa faca mai mult de 2000-3000km/an. Asa ca nu stiu cat o sa simt diferenta. Dar ca fapt divers, la Passat am schimbat toate bratele pe Lemfoerder acum 120.000km si vineri cand am schimbat un rulment. am constatat ca toti pivotii sunt ca noi. Pe de alta parte, tot la passat am pus rulmenti Meyle si in 20.000km deja a trebuit sa-i schimb. Editat Martie 31, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: O afacere proasta? Nici nu stii ce sa mai cumperi ... Pe alt forum, cineva se plangea de Lemfoerder ... Am pus si eu pivot inferior Lemfoerder, dar inca n-am mers suficient sa ma pronunt. Insa pivotii superiori Flenor au cedat imediat ... i-am pus tot pe cei vechi originali si inca n-au joc si au 200.000 km si am mai mers si in teren ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: O afacere proasta? Pe R20 am si eu pivoti pe fata , la Y61 am scapat de dracia asta. Dupa experienta mea cu puntea independenta fata recomand doar pivoti originali sau daca nu Lemfoerder. Altceva nu tine. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 7, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: O afacere proasta? Amortizoarele la Frontera se aleg dupa aceleasi criterii/producatori ca si la orice masina? Masina e foarte instabila si se balangane in prostie. Am demontat unul de pe spate si mie imi pare chiar bun. Il comprim foarte greu si revine singur la starea initiala. Or fi restul praf... Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: O afacere proasta? Tocmai ce se vaita cineva ca a cumparat amortizoare noi, japoneze etc. si ca sunt mai proaste ca cele vechi ... Cine a luat amortizoare speciale de offroad (comercializate aici pe forum) au fost multumiti de ele. Eu le am inca pe cele originale, am peste 200.000 si inca o tin pe drum. E adevarat ca se leagana, dar m-am obisnuit cu ea ... Nu stiu ce viata mai au sau daca mai au, dar amortizoarele se verifica pe stand special (au unele statii ITP) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Am decis sa le trimit la reconditionat astea de pe masina. La cineva care mi le-a facut si pe Passat de vreo 150.000km si merg impecabil si acum. Decat sa ma risc la niste aftermarket-uri care mai si costa un sac de bani... Editat Aprilie 15, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: O afacere proasta? Am decis sa le trimit la reconditionat astea de pe masina. La cineva care mi le-a facut si pe Passat de vreo 150.000km si merg impecabil si acum. Decat sa ma risc la niste aftermarket-uri care mai si costa un sac de bani... nu detaliezi puțin despre cei care fac această procedură? (ceva date de contact) cât durează și cât costă? un exemplu binevenit ar fi la Frontera ta prețul recondiționării :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: O afacere proasta? Pretul e in jur de 100-120 lei/buc. Dureaza 2-3 zile la ei + drumul. Saptamana viitoare se intorc si o sa fac proba. Daca aveti nevoie, va dau si date de contact. un exemplu binevenit ar fi la Frontera ta prețul recondiționării :tk Te referi la pretul reconditionarii masinii sau al amortizoarelor? :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 22, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Re: O afacere proasta? Gata, le-am montat. Alta treaba.:grin: Am dat o tura pe camp, pe denivelari sa vad cum se comporta. Inainte axa spate lovea in limitatoare foarte des. Acum inca n-am reusit sa fac asta desi e prima data cand am calarit-o pe asa coclauri denivelate. Iar pe sosea se tine bine. E mult mai inchegata. PS: acum vad ca a trecut 1 an de cand m-am apucat de ea... Editat Aprilie 22, 2015 de cosmin.ardelean Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: O afacere proasta? Si pentru prima data a apreciat si tata flansele de la roti si scaritele... Oprit in dreptul unei porti, a trantit-o vantul cu putere in aripa spate de ma si vedeam lucrand iar... Doar ca poarta n-a mai ajuns in aripa. S-a oprit in... roata si scarita stanga, fiind mai in afara decat caroseria. :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: O afacere proasta? Sa sti pe viitor ca indiferent de vreme,o poarta se propteste cu ceva Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: O afacere proasta? Era proptita. Dar era o hala in camp deschis si a venit o rafala puternica de a plecat cu tot cu caramida. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: O afacere proasta? Masina se comporta impecabil. Acum cu vremea calda, e ideal de iesit cu ea la iarba verde. Am urcat cu ea dealuri de m-am speriat cand m-am trezit asa inclinat. Intra prin vale, iese, urca iar pe drum... Garda la sol o ajuta mult. Doamne ce placut e sa mergi cu ea pe coclauri. Nu o mai consider o afacere proasta. Este ceea ce trebuie (pentru mine). Nu sunt un mare offroader, dar daca ies la un gratar la padure, nu imi fac probleme de drum. :j Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: O afacere proasta? Felicitari, si ma bucur ca esti incantat de masina acum. Vezi, astea-s momentele care conteaza, pana la urma. :wink: Numai sa nu o vinzi acum, dupa ce-i gata... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 4, 2015 Autor Partajează Postat August 4, 2015 Re: O afacere proasta? Nu nu, nu ma plictisesc de munca mea. Nici o masina n-am vandut-o inca. Raman in familie. Pana cand... o sa umplu si eu un garaj cu masini de colectie. Ai dreptate, momentele astea de satisfactie sterg tot trecutul intunecat. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: O afacere proasta? Noah cosmine cred ca satisfactia e si mai mare cand o conduci.Iata de ce merita astfel de eforturi:banana Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: O afacere proasta? Apai e. :grin: Rar apuc s-o conduc, dar e o senzatie speciala. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: O afacere proasta? Da de ce rar?Nu apuci rand la ea sau nu ai timp? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate