Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O afacere proasta?

cosmin.ardelean

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 525
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: O afacere proasta?

Stau in dubii sa o vand. Cel mai probabil va pleca.

Mi s-a oferit un pret FOARTE bun si intentia ar fi sa iau un Frontera B 2.2D in stare buna, sa nu mai investesc atata in ea. Si... voi ramane si cu diferenta de bani.

Nissan Navara Double Cab D40 2009
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi sa nu crezi ca vei gasi altceva decat gunoaie,pe la noi..Ce e in poze nu e adevarat mai niciodata.Se minte si la an,si la stare tehnica.

De exemplu am gasit anunturi cu 2.5 TDS din 2000,distributie schimbata,ESP,computer de bord si alte bazaconii. :oo

Ar fi bine sa iei una adusa de afara,chiar daca te duce mai mult.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

salut! sunt curios cat ceri pe ea? ai flanse la roti sau or fi mai late puntile decat la frontera mea? daca ai flanse ce grosime au? parerea mea este sa nu dai masina asta...cel putin pt o alta frontera !

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu

De la colegul Roly. Prezoanele au acelasi pas ca si cele originale de pe butuc, se folosesc aceleasi piulite.

Nu au inel de centrare. Prima data si eu m-am speriat, dar vad ca ajunge centrarea oferita de cele 6 prezoane.

Link spre comentariu

Deci s-a finalizat tranzactia?Daca nu sunt prea indiscret care este suma ce nu poate fi refuzata?Ramai la Frontera?

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Mai dureaza. Omul m-a contactat iar ca o vrea categoric, doar sa mai adune ceva bani. Ma astept sa mai dureze vreo 2-3 luni.

PS: odata faptul consumat, ma mananca de un L200, modelul pana in 2006. Sau Navara 2007.

Editat de cosmin.ardelean
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Masina ramane la mine in continuare.

Intrebare: care ar putea fi cauzele nivelului crescut de ulei in baie? E vorba de... cam 2cm peste maxim. Asta in vreo 2-3000km cat am facut cu ea.

Bujiile le-am pus noi cand am schimbat garnitura.

Fisele intr-adevar is cam obosite dar motorul merge rotund, fara intreruperi.

Antigelul e la nivel, uleiul nu e cenusiu.

Aparent nu simt miros de benzina in el, dar cine stie...

Are cumva vreo pompa de benzina mecanica pe motor (pe langa cea electrica din rezervor), pe unde ar putea intra benzina in ulei?

Ca daca antigel SIGUR nu e, benzina nu e... oxigen sigur n-a acumulat cat sa-i creasca atata nivelul. :grin:

Link spre comentariu

Sanse de benzina in ulei.

Am patit, segmenti sudati deodata, toate benzina nearsa pe o distanta de 20km ajunsa in baie, si am scos din motor 8 litri de ulei amestecat cu benzina, caz in care la un schimb intra 4.2 litri cu tot cu ce se duce in filtru. Nu prea iti poti da seama de benzina in ulei dupa miros, in cazul meu, mi-am dat seama dupa vascozitate ( cei drept, la cantiati egale de ulei si benzina, iti dai seama ca uleiul avea consistenta apei)

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Pompa de alimentare pe motor nu are X20SE asta?

Salut, nu are pe motor, este in rezervor pompa de benzina.

Link spre comentariu

Speram sa fie mai simplu...

eu unul asta toamna cand am dat jos rezervorul am avut 2 zile de munca de unu singur....mi s-au spart furtunele untre rezervor si conductele de pe caroserie, am dat jos , sch si apoi curatat si grunduit protectia:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare