Max Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Ce ziceti de aceasta suspensie de samurai? Sa imi explice cineva cum lucreaza tendoanele acelea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) iti explic eu ca eu am facut-o a fost candva masina mea tipul de suspensie se numeste unilink , sau monolink apare la unimog si la o gramada de masini ''de epoca'' in tarile nordice apare la toate spiderele de la euro trial teoretic are cea mai mare libertate de flexare dintre toate tipurile de suspensie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Conversie suspensie Samurai :) aici e povestea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62957-relu-samurelu&highlight=relu+samurelu masina a mers bine, dupa o vreme m-am rasturnat destul de rau cu ea , s-a indoit puntea spate, a tras ulei in cap la pistoane , am dat la automat si s-au rupt 2 culbutori - a ajuns la un nene in varf de munte si acum o vinde pe bucati . Editat Mai 5, 2014 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Circ...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) samuraiu respectiv este chiar de vanzare si nu pe bucati...interesant....probabil ca este facut ca un proiect cu costuri mici si daca in teren nu se rupe in 2 ce mai putem zice.... http://www.tocmai.ro/suzuki-samurai-sj-diesel-1990-15798634.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) iti explic eu ca eu am facut-o a fost candva masina mea tipul de suspensie se numeste unilink , sau monolink apare la unimog si la o gramada de masini ''de epoca'' in tarile nordice apare la toate spiderele de la euro trial teoretic are cea mai mare libertate de flexare dintre toate tipurile de suspensie Nu imi dau seama ce flexare permite atat timp cat tendoanele respective sunt prinse fix de punte nu prin bucsi sau uniball-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Nu imi dau seama ce flexare permite atat timp cat tendoanele respective sunt prinse fix de punte nu prin bucsi sau uniball-uri Pai e o singura bucse la intalnirea bratelor cu sasiul probabil pivot sau ceva asemanator ce permite miscarea intregului ansamblu rigid punte cu cele doua brate. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Cum flexeaza cu tendoanele alea, este ultima problema a masinii =))). Am vazut multe gunoaie de masini si multi 'meseriasi' la viata mea, dar asta le intrece pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Conversie suspensie Samurai :) multumesc presupun ca ai citit tot topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62957-relu-samurelu&highlight=relu+samurelu daca remarca ar fi venit de la altcineva probabil ca m-as fi suparat , dar te citez ce ai scris tu despre masina ta '''practic eu sunt beneficiarul proiectului, cu usoare tendinte de bagator de nas, nu mai mult,''' de la un bagator de nas pt mine remarca ta e zero . Editat Mai 5, 2014 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Lucrurile s-au mai schimbat intre timp, am inceput sa imi bag nasul din ce in ce mai mult, sa mai inteleg niste lucruri dupa care am pus si mana. Daca vrei pot sa iti pun niste poze cu suspensia mea actuala de pe masina si facuta de mine in proportie de 90%. Eu nu vb de masina ta din topic ci de ceea din anuntul de pe tocmai, tendoane din teava patrata prinse pe punte cu bride??? daca te-ai simtit atacat explica-mi numai cum a gandit respectivul treaba asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Conversie suspensie Samurai :) Lucrurile s-au mai schimbat intre timp, am inceput sa imi bag nasul din ce in ce mai mult, sa mai inteleg niste lucruri dupa care am pus si mana. Daca vrei pot sa iti pun niste poze cu suspensia mea actuala de pe masina si facuta de mine in proportie de 90%. Eu nu vb de masina ta din topic ci de ceea din anuntul de pe tocmai, tendoane din teava patrata prinse pe punte cu bride??? daca te-ai simtit atacat explica-mi numai cum a gandit respectivul treaba asta. este una si aceeasi masina ,din pacate nu mai arata ca si in poza de la mine de la avatar pt ca a avut parete de o viata grea sunt sudate de punte f temeinic pe langa bride,atat de temeinic incat am indoit puntea de samurai la mijloc dar nu si bratele alea patrate..... Editat Mai 5, 2014 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Salutam! solutia pe care a folosito Zep este una FOARTE robusta si simpla , aplicata pe foarte multe masini de trial . Desigur pot fi aduse imbunatatiri asupra executiei dar sa spui ca sunt "gunoaie" dovedeste ca nu prea se cunoaste subiectul . 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) Da, sistemul unilink sai monolink este foarte bun, simplu de realizat, fata de cel 4-link, dar totusi esti limitat un pic la incrucisarea puntilor de bara panhard...daca nu o faci cum trebuie, adica cat mai lunga posibil nu o sa prea ai flexare mult,plus ca o sa impinga puntea tare intr-o parte si se va rasturna si mai uosr masina...din cauza asta de foloseste mai des 4 link pentru incrucisari mari de punti... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) este una si aceeasi masina ,din pacate nu mai arata ca si in poza de la mine de la avatar pt ca a avut parete de o viata grea sunt sudate de punte f temeinic pe langa bride,atat de temeinic incat am indoit puntea de samurai la mijloc dar nu si bratele alea patrate..... am citit printre randuri si nu am bagat de seama ca este fosta ta masina. Ti-am citit multe interventii pe acest forum din care am dedus fara echivoc ca ai un cuvant de spus in domeniu si astfel mintea mea nu a putut sa faca asocierea dintre tine si masina din anunt, scuze daca te-am ofensat. Eu nu am blamat sistemul de triangulatie de pe spate, sunt convins ca trebuie sa lucreze ok, remarca mea la adresa masinii drept 'gunoi' se referea la aspectul masinii per ansamblu si cu privire la modificarile aduse care imi par facute f in graba. Ma zgariat pe retina si am reactionat:)) scuzati exprimarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Conversie suspensie Samurai :) respectele mele tinere domn , se aproba si se da uitarii sa ne vedem sanatosi langa o bere . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate