Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut pompa servo

costakala

Postări Recomandate

Re: caut pompa servo

La patrol vreau sa o folosesc la o directie hidraulica iar in manual scrie 80-90bar,mie imi trebuie cat se poate de mare presiunea ,vad ca scrie un coleg ca de bmw e39 ar scoate 150 bar...

Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La patrol vreau sa o folosesc la o directie hidraulica iar in manual scrie 80-90bar,mie imi trebuie cat se poate de mare presiunea ,vad ca scrie un coleg ca de bmw e39 ar scoate 150 bar...

Cred ca faceai referire la mine:grin:

Cifra corecta este de 140 bar, nu am insa nici o informatie despre debitul furnizat. Insa, pe acelasi model de masina.(E39 sau E34), sunt si pompe de 80 bar. Din pacate nu stiu sa-ti dau un cod de piesa, producatorul este ZF, cred insa ca te-ai descurca cu ajutorul unui distribuitor de piese amabil:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Salut,

Nu stiu daca ar fi cazul sa improvizezi o directie hidraulica la o masina cu care mergi prin padure si de multe ori pe marginea unor prapastii. Asta ptr ca functionarea defectuasa a acestei directii iti poate provoca mari neplaceri.

In cazul de fata, ori mergi pe o directie hidraulica dedicata, adica iei tot ansamblul, ori iti pui o caseta de directie de Patrol HD.

Nu stiu daca ai vazut live cum functioneaza o directie hidraulica ...dar din ce am vazut eu, e destul de dificil de controlat masina atat pe asfalt cat si in teren.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Yonutz,deja am facut compromisul...am vazut cum lucreaza chiar am condus una cu kit PSC full hidraulic,utilajul nu este de asfalt este o tubulara,nu inteleg de ce nu ar functiona kitul danfos+cilindru bidirectionala+pompa servo (daca gasesti sa fie compatibile cele trei),ca si siguranta nu cred ca ar trebuie sa fie probleme..majoritatea buggy-tubulara au full hidraulic.ca idee vroiam sa intru in campionat,am investit destui bani -timp in ea dar se pare ca m-am impotmolit la final...,am incercat multe variante (diametre furtune,cilindri,setari danfos) incerc sa bag mai multa presiune...de asta am nevoi de o pompa servo care dezvolta presiune mai mare de cat cea de nissan patrol.

Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular
Link spre comentariu

cred ca debitul e problema nu presiunea

oricum cu cat vrei mai mult off road inevitabil te apropii de solutiile de la utilaje.

cauta pompa de servo de pe camionetele de 7,5 tone sunt apropiate ca marime , sunt actionate tot de fulie dar au debit mai mare

daca vrei maine fac o poza la o pompa de asta care actiona o directie hidraulica cu valva orbital (danfos) si 2 cilindrii de directie , poate te ajuta datele tehnice de pe placuta ei.

Link spre comentariu

''pomputa'' asta la relanti cu un singur deget misca roti de 60 de inch pe 17 inch latime , cu 2 pistoane hidraulice , deci debit mai mult decat suficient pt rotite mici de 35-37 de patrol

o gasesti la camionetele mercedes 6xx 7xx

003.thumb.JPG.ef03b1885b38b3fc35eea2f00fe2e038.JPG

002.thumb.JPG.24eb5b3eb4167337f3ccc30840822407.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare